REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Next
AuthorMessage
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 _
PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:04

Znaci nece stic :( joooj nadala sam se tome.
Jos me ona nivna Lejla pocinje nervirat uf.
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:08

Kakva Lejla?xD xD xD xD 

Joj meni je ona preslatka....
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:12

Dinkova, ma je ali me nervira sto je sa Lucijanom. Idiot od zene.
A gdje si gledao to da Nikol nece stic ? Hocel osudit Dinka ?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:15

Možeš celu seriji odgledati ovde:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:20

E hvala ti puno :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:23

Molim i drugi put.

Kako ti se sviđa Lejlin stil oblačenja?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 9:31

Hej  :D enamorado 

Turska serija -Merhamet ?
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyThu 25 Jul 2013 - 23:05

Evo me, Viki, dosađujem se, vrrruće. :padam u nesvest: 
Kako si mi? Kako ljubav? :D
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyFri 26 Jul 2013 - 0:55

U kojoj epizodi Larinog izbora se pojavljuje Ognjan ?
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyFri 26 Jul 2013 - 9:02

Don Pio wrote:
Molim i drugi put.

Kako ti se sviđa Lejlin stil oblačenja?
Extra. Inace i ja u poslijednje 2 godina mozda, tako oblacim se.

EJPRIL wrote:

Hej  :D enamorado 

Turska serija -Merhamet ?
Vjerujes li da nisam gledala hehe. Ali citam da ima dobru ocjenu serija na netu. enamorado 

♥Diablita♥ wrote:
Evo me, Viki, dosađujem se, vrrruće. :padam u nesvest: 
Kako si mi? Kako ljubav? :D
Jooj jeste bas, bas vruce. Ja nisam lose draga moja, pa jos sam ti sa onim deckom sada ce nam 6 godina. enamorado 

Mirjanna96 wrote:
U kojoj epizodi Larinog izbora se pojavljuje Ognjan ?
Jao Ognjen :$ da me ubijes ja se ne mogu sjetit tog lika ?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyFri 26 Jul 2013 - 9:58

Kako? Baš kao ona?xD 
Back to top Go down
only teardrops.
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
only teardrops.

Broj postova : 57

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyFri 26 Jul 2013 - 10:13

Kelly Clarkson? :-)
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyFri 26 Jul 2013 - 10:37

Don Pio wrote:
Kako? Baš kao ona?xD 
Da, duga haljina ili suknja.
only teardrops. wrote:
Kelly Clarkson? :-)
Odlicna je, ima prelijepe pjesme. No, vise sam je slusala dok sam bila mladja. Mislim 14/15 godina kad sam imala :)
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptyFri 26 Jul 2013 - 10:38

Ti si carica haha haha haha 

Ima li vrućine?
Back to top Go down
only teardrops.
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
only teardrops.

Broj postova : 57

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 0:08

Koja ti je bila njena omiljena pesma, mislim dok si je slušala? :) 
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 3:16

Da da . Uglavnom je na internetu hvale zato sam i bacila pogled i svidela mi se . Gledala sam do neke 13 epizode a onda sam stala zbog nekih tehničkih problema i sad treba da nastavim .  Prva sezona ima 19 epizoda a druga će valjda na jesen početi u Turskoj . Priča je ovako baš interesantna , nema puno likova thumbup  ima ovako i komedije i drame i misterije , likovi su svi simpatični različitih karaktera nisu konkretno podeljeni na dobre i loše .  Radnja se odvija uporedno u prošlosti i sadašnjosti a akcenat je naravno na priči glavnog para . Odlični su oni evo neki njihovi videi i odlična muzika u pozadini [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.] . Njega ovde prvi put gledam a za nju sam znala od pre . Odlična je Ozgu mislim da si je ti već gledala u "Nasleđe jedne dame" ?
Od poznatih još igra i ona Burčin . Muratova žena :D
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 4:02

Jao, slatkice♥ Od tvoje 15. ste zajedno? Wow. Svaka čast. :'D
A šta ćemo sa ovom lepotom?
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Elisabetta
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Elisabetta

Broj postova : 7677
Godina : 33
Fan-gif : ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 2a5ja09th

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 6:28

Ajlin i Soner? enamorado enamorado enamorado 
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 8:59

Don Pio wrote:
Ti si carica haha haha haha 

Ima li vrućine?
Bome da znas da ima.

only teardrops. wrote:
Koja ti je bila njena omiljena pesma, mislim dok si je slušala? :) 
Uh ima dosta Beacuse of you, Breakaway, Since U Been Gone, Walky away, Never again stvarno sam je voljela. Od ovih malo novijih Stronger.

EJPRIL wrote:
Da da . Uglavnom je na internetu hvale zato sam i bacila pogled i svidela mi se . Gledala sam do neke 13 epizode a onda sam stala zbog nekih tehničkih problema i sad treba da nastavim .  Prva sezona ima 19 epizoda a druga će valjda na jesen početi u Turskoj . Priča je ovako baš interesantna , nema puno likova thumbup  ima ovako i komedije i drame i misterije , likovi su svi simpatični različitih karaktera nisu konkretno podeljeni na dobre i loše .  Radnja se odvija uporedno u prošlosti i sadašnjosti a akcenat je naravno na priči glavnog para . Odlični su oni evo neki njihovi videi i odlična muzika u pozadini [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.] . Njega ovde prvi put gledam a za nju sam znala od pre . Odlična je Ozgu mislim da si je ti već gledala u "Nasleđe jedne dame" ?
Od poznatih još igra i ona Burčin . Muratova žena :D
Jao Burcin nju bas, bas gotivim. Ozgu je bila odlicna slazem se. Jel gledas sa ENG titlom ?

♥Diablita♥ wrote:
Jao, slatkice♥️ Od tvoje 15. ste zajedno? Wow. Svaka čast. :'D
A šta ćemo sa ovom lepotom?
Tako nekako sada imam 21 godinu. Inace kao sto on meni kazi ima osjecaj da me odgojio za sebe haha :D od dijetinstva smo zajedno haha :D prije njega sam samo imala 2 decka i to kratke veze. Bilo je ovako veza na daljinu, dop sam se sa jednim likom iz Indije. No uvijek ovaj bio tu za mene, ma sta cu navikli smo se jedno na drugo. Godine su to nije malo, sada sam vec i ozb pa nebi ni voljela da mjenjam veze ovako mi je fino. Sve dok me postuje. Jooj moj comment lutkice na sliku je bioo: HUH Hihi Hihi 

zagrljaj zagrljaj zagrljaj 

Elisabetta wrote:
Ajlin i Soner? enamorado enamorado enamorado 
Jao oni su meni najljepsi u seriji. Inace Aylin omiljeni lik, kada sam cula da umire i ne gleda mi se vise zagrljaj zagrljaj 
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 9:34

Burčin mi je baš slatka , vesela i komična u seriji a mislim da je takva i privatno :D 
Seriju gledam sa našim prevodom imaš [You must be registered and logged in to see this link.] samo klikneš u gornjem desnom uglu "ikonicu A" i izabereš na kom jeziku hoćeš da ti bude prevod . [You must be registered and logged in to see this link.] možeš i da skidaš i da gledaš samo još nisu postavili sve epizode . Eto to je to ako te zanima a verovatno ima i natabanu,balkanje i sličnim sajtovima .
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 9:38

Hvala ti draga puno. Na VIKI sa vec gledala jednu seriju.
Burcin je meni HIT ima ona jos u jednoj seriji sa svojim muzem Muratom isto komedija, ma do suza dovedu.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 9:46

Nema na čemu thumbup 
Oluja ? Čula sam za tu seriju , znam da su se njih dvoje zavoleli na snimanju te serije i da su od tad zajedno . Al nisam znala da je komedija . U svakom slučaju deluju mi kao lep par thumbup :D
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 11:39

Joj srećo, ima vrućine i kod mene....
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 12:01

EJPRIL wrote:
Nema na čemu thumbup 
Oluja ? Čula sam za tu seriju , znam da su se njih dvoje zavoleli na snimanju te serije i da su od tad zajedno . Al nisam znala da je komedija . U svakom slučaju deluju mi kao lep par thumbup :D
Aha da ta serija. Kod nas sada ponovo je repriziraju, ma vrh komedija. Prelijep su bgm par, iako ja volim uz Murata da vidim Nurgul samo hehe ^^

Don Pio wrote:
Joj srećo, ima vrućine i kod mene....
Kod sutra kazu temp do 40 stepeni :O
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 EmptySat 27 Jul 2013 - 12:04

Lele lele lele...Kod nas u ponedeljak oko 40...Ima da umremo od vrućine...xD xD xD 

Voliš li bradu kod muškaraca?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!   ღJacqueline Bracamontesღ  is in hot seat! - Page 29 Empty

Back to top Go down

ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 29 of 42Go to page : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Next