| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 17 Jan 2013 - 11:38 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 17 Jan 2013 - 11:51 | |
| To ona iz ASI ono sto sam malo pratila nije losa. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 18 Jan 2013 - 1:37 | |
| Meni ona prelepa.
Bergusar? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 18 Jan 2013 - 11:36 | |
| Preeeelijepa |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 18 Jan 2013 - 23:27 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 19 Jan 2013 - 12:26 | |
| Preslatka, odlicna glumica. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 19 Jan 2013 - 13:15 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sun 20 Jan 2013 - 6:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 10:17 | |
| Iskreno ne volim ni jednu. Ali recimo Cansu mi je bolja glumica nego Tuba, Tuba ili kako je vec zovem Truba uopce ne zna da glumi sva nekako vjestacka izgleda. Cansu kao glumica je odlican, ali njen lik Eysan mi se uopce ne svidja. Silu ne gledam, sto ne znaci da nebi voljela. Gledala sam je u Gorka ljubav sa Halitom gdje je brilijatna bila. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 11:01 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 11:20 | |
| gdje si ti sta ima? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 11:21 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 11:29 | |
| Viki, hoćeš da pevaš na mom venčanju? |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 11:49 | |
| malo iznenađena citam na nekom portalu koliko je glumaca u Meksiku umrilo a meni poznati .
i jel zanimljiv film? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 13:19 | |
| - Don Pio wrote:
- Viki, hoćeš da pevaš na mom venčanju?
Hehe zasto da ne - dervisevic fata wrote:
- malo iznenađena citam na nekom portalu koliko je glumaca u Meksiku umrilo a meni poznati .
i jel zanimljiv film? Ko je umro ? Ishaqzaade u prevodu Ludi od ljubavi. Njoj dvoje se vole ona Muslimanka a on Hindu i njima brane da budu skupa kao sramota za vjere, njihovi ocevi se bore za mjesto u stranci prvo ovaj glavni spava sa njom da bi je osramotio i njegov otac pobjedio, ali nakon smrti majke shvati svoju gresku. I pomire se, krijuci se kod jedne plesacice. Na dan Bajrama ona zeli d aposjeti svoje medjutim njeni dodu u pakt sa njegovim da se sramote mogu rijesiti jedino ako ih ubiju. Oni pucaju na njih nima ostala samo po 3 metka i odluce da bolje da umru od ljubavi, nego da ih njihove porodice ubiju. I on upuca nju a ona njega. I film se zavrsava na njima mrtvim, i u pozadini kako su se svadjali pa zavoljeli. I ide poruka kao mnogo parova ovako zavrsava jer im vjere ne dozvoljavaju da budu skupa. Prelijep film, kako sam plakala.. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 13:53 | |
| Šta ćeš sve pevati? Jer tražiš veliki honorar? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Mon 21 Jan 2013 - 23:22 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Iskreno ne volim ni jednu.
Ali recimo Cansu mi je bolja glumica nego Tuba, Tuba ili kako je vec zovem Truba uopce ne zna da glumi sva nekako vjestacka izgleda. Cansu kao glumica je odlican, ali njen lik Eysan mi se uopce ne svidja. Silu ne gledam, sto ne znaci da nebi voljela. Gledala sam je u Gorka ljubav sa Halitom gdje je brilijatna bila. Haha Truba Meni je Cansu odlična jedino što je mnogo mršava a ta " Gorka ljubav " je neki film ? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 22 Jan 2013 - 0:26 | |
| jako tuzno zalsono je sto se takve stvari desavaju u danasnje vrijeme ... vidim vratili na fan gif i avataru prema Yasemin i Savasa |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 22 Jan 2013 - 13:05 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 23 Jan 2013 - 0:21 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 23 Jan 2013 - 1:50 | |
| Moraću ga pogledati . Verujem ti da je odličan Kako vreme prolazi ? |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 23 Jan 2013 - 3:00 | |
| Hej, sta ima novo? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 23 Jan 2013 - 9:14 | |
| - Don Pio wrote:
- da li ti se dopada ovaj:
[You must be registered and logged in to see this image.] Ne vidim sliku ali vidim na linku da pise da je Nadal. Onak ne pratim ti tenis pa znam ga samo sa Vijesti - EJPRIL wrote:
Moraću ga pogledati . Verujem ti da je odličan Kako vreme prolazi ? Tu mi se ona dopala pravo. Odlicna i teska serija, kod nas vec odavno se pusta. I stvarno seriju vrijedi gledat. Najdraza mi je Aylin i Soner naravno. - Elisabetta wrote:
- Hej, sta ima novo?
Draga ma dosadjujem se kuci. Pustaju mi ponovo Savasa |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 23 Jan 2013 - 11:13 | |
| Omiljeno godišnje doba? Koje jezike znaš? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 23 Jan 2013 - 13:33 | |
| Proljece ^^ Znam ENG perfekt, znam Njemacki, Spanski. Onda znam Turskog nesto malo dovoljno da se snadjem. Svim silama zelim naucit Indijski. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
| |
|
| |
| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|