| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|
|
Author | Message |
---|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 1 Aug 2013 - 23:19 | |
| Vikicee <3 Nema te bre Sta radis? Sta ima novo? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 6:25 | |
| Vildana lepoto, voliš li igrati igrice? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 10:21 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- DELENA?
Jooj kako sam srecna sto su ostali zajedno. - maite es mi princesa wrote:
- Vikicee <3 Nema te bre :)Sta radis? Sta ima novo?
tu sam draga moja ^^ ima vec sedmica ali tebe nema. Ma mila sve po starom - Don Pio wrote:
- Vildana lepoto, voliš li igrati igrice?
Volim hehe |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 10:35 | |
| Aaa bila sam na moru 10 dana Kako ljubav? |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 10:37 | |
| 5€? Kod nas su 10. Mozes li na pm da mi posaljes kako tvoje izgledaju? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 10:54 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Aaa bila sam na moru 10 dana
Kako ljubav? Aha nadam se da ti je lijepo bilo. Ljubav draga moja traje 6 godina :$ - Fan de Portirroni wrote:
- 5€? Kod nas su 10.
Mozes li na pm da mi posaljes kako tvoje izgledaju? Moze draga sutra sliku da ti posaljem ? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 10:56 | |
| Bas mi je drago sto ste i dalje zajedno [You must be registered and logged in to see this link.] <333333333333333 |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 10:59 | |
- Bas mi je drago sto ste i dalje zajedno
[You must be registered and logged in to see this link.] <333333333333333 Hvala draga. Jao Damon |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 11:04 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 11:06 | |
| Wooow slika je *__*
Citala sam nesto o tome ja sumnjam. |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 11:12 | |
| Bas sam gledala slike sa snimanja promo slika za 5. sezonu i ono ona ga grli i Paula isto, ali ono skroz normalno.. mislim da ima ta slika u galeriji na forumu.. |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 11:16 | |
| Ja mislim da je to skrecanje novinara. No opet ne znam. |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 11:20 | |
| Ja se nadam da jeste Forwood/Claroline? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 2 Aug 2013 - 11:34 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 3 Aug 2013 - 9:02 | |
- Ja se nadam da jeste
Forwood/Claroline? Claroline - Don Pio wrote:
- Omiljena igrica?
Ma ja ti vise volim ovdje djecije. Kao npr Mario. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sat 3 Aug 2013 - 9:53 | |
| Super Mario je genijalna igrica... |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Sun 4 Aug 2013 - 12:59 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 6 Aug 2013 - 0:53 | |
| Koju seriju trnutno najvise pratis? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Tue 6 Aug 2013 - 2:14 | |
| Vikice kako se boriš sa vrućinom? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Wed 7 Aug 2013 - 12:41 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Koju seriju trnutno najvise pratis?
Seriju SIMAR zalujedjena sam njom, moze se zakljuciti po mome fan gifu, avataru i potpisu. Osim nje Nakushu. Te dvije serije ne propustam. - Don Pio wrote:
- Vikice kako se boriš sa vrućinom?
Uh ni sama ne znam bgm. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Thu 8 Aug 2013 - 4:11 | |
| Vildana, da li bi pevala? |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 9 Aug 2013 - 10:55 | |
| Da znam, sto ne |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 9 Aug 2013 - 12:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 9 Aug 2013 - 13:04 | |
| Sto zelis |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! Fri 9 Aug 2013 - 15:57 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
| |
|
| |
| ღJacqueline Bracamontesღ is in hot seat! | |
|