|
|
Author | Message |
---|
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 1 Jun 2012 - 21:35 | |
| |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 1 Jun 2012 - 21:41 | |
| Aaaaaaaaaa Miaaaaa,najjača slikaaaaa,kunem seeeee Ejpril pozdravi sve. |
|
| |
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 1 Jun 2012 - 21:43 | |
| Hhahahahahaha vrh jee.Ja sam je jučer našla i gledam wtf,zašto ovo? I onda anas pročitam ovaj članak i sve mi je jasno |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 1 Jun 2012 - 21:46 | |
| Hahhahahahah,mislim se užasnoo i katastrašnoo.Fujj,ne podnosim kad neko to ima ispod pazuha:( Fujj.Eo na sad jedem,nmg više kiflice sa sirom XD A Loreen dokazuje svoju prirodnu ljepotu |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Fri 1 Jun 2012 - 23:26 | |
| Hahahaha koma boze Oj odvratno :/ fuuj jednostavno zalim je, ako doista je takva Loren... |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 0:37 | |
| - EJPRIL wrote:
Priča je i više nego napumpana samo se glupi ko i uvek pale Idi u tri picke materine neznas kako si mi dojadila.... Kucko jedna
Last edited by Dulce Princess on Sat 2 Jun 2012 - 1:20; edited 1 time in total |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 1:09 | |
| Da se prisjetimo rezultata naše igre... REZULTATI: 1. Spain - 9.85 2. Estonia - 9.44 3. Greece - 9.36 4. Germany - 9.25 5. Iceland - 9.11 6. Serbia - 9.09 7. Romania - 9.03 8. Denmark - 9.00 9. Turkey - 8.62 10. Norway - 8.60 11. Malta - 8.57 12. Belgium - 8.40 13. Hungary - 8.33 14. Croatia - 8.30 15. Bosnia & Herzegovina - 8.10 16. Azerbaijan - 8.25 17. Cyprus - 8.25 18. Italia - 7.90 19. Belarus - 7.89 20. Slovakia - 7.87 -------Lithuania - 7.87 21. Switzerland - 7.14 22. France - 6.8 23. Slovenia - 6.75 24. Sweden - 6.45 25. UK - 6.37 26. Ireland - 5.89 27. Israel - 5.85 28. Latvia - 5.81 29. Bulgaria - 5.80 30. Portugal - 5.67 ------Austria - 5.67 31. Montenegro - 5.42 32. FYR Macedonia- 5.36 ------Netherlands - 5.36 33. Moldova - 5.30 34. San Marino - 4.90 35. Ukraine - 4.75 36. Finland - 3.90 ------Georgia - 3.90 37. Russia - 3.27 38. Albania - 1.37 Naš forumski pobjednik je Španija. Srebro ide Estoniji. Dok bronza ide Grčkoj. Po meni smo prepoznali prave kvalitete što se tiče prva dva mjestaaa <3 Baš sam sad zadovoljnaaa Top 3. Španija je zauzela 10.mjesto u finalu. Estonija je zauzela 6.mjesto u finalu. Grčka je zauzela 17.mjesto u finalu. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 1:30 | |
| Nasa je ljestvica 80 puta bolja i bas me briga kako je na kraju zavrsilo! |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 1:32 | |
| - Miaa_____♥ wrote:
- Nasa je ljestvica 80 puta bolja i bas me briga kako je na kraju zavrsilo!
Deff je bolja, mislim realna je osim Estonije.... |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 1:55 | |
| Slažem se,osim Srbije. Dajana,dobićeš batinee |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 1:59 | |
| hahahha i ti ces za Zeljka |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 2:18 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- hahahha i ti ces za Zeljka
Tebi su batine zagarantovane |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 4:19 | |
| Molio bih člana Dulce Princess da pripazi na svoj rečnik! |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 4:24 | |
| Znam da nije tema za to,ali nije Lea jedina koja treba pripaziti vec EJPRIL,ne znam jesi li vidio da je napisala za dva clana da su glupi,samo ne izravno,da ne bi doslovno ukvarila svoj ugled |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 4:26 | |
| A vi ste vidoviti da znate da je ona na vas mislila?
Nekima ovde savest nije čista, pa se pronalaze. |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:23 | |
| Po meni je ovo jedna od jakih evrovizija, ima ovde lepih pesama... Kaliopi me odusevila jos u polufinalu, fantasticnaaaa je... Svidja mi se i pobednicka pesma, Loreen je imala savrsen scenski nastup! Moji favoriti su bili: Srbija, Italija, Svedska, Danska, Rusija, Spanija, Nemacka, Malta, Makedonija, Island, Madjarska... Rusija na drugom mestu, po meni, sasvim zasluzeno! Pesma je ritmicna, a bakice su jako simpaticne... Italija je imala ubedljivo najjacu pesmu (cak nju i najcesce slusam)! Slovacka, Belorusija, Hrvatska, Portugal, Svajcarska, Austrija, Letonija, nisu usle u finale, a pesme su bas dobre... Iskreno, zadovoljna sam, nasim rezultatom, jer je 3. mesto super! Zeljko je bio odlican! Covek se dva puta pojavio na ovom takmicenju, i oba puta ostvario plasman za divljenje! |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:28 | |
| - Elisabetta wrote:
- Po meni je ovo jedna od jakih evrovizija, ima ovde lepih pesama...
Kaliopi me odusevila jos u polufinalu, fantasticnaaaa je... Svidja mi se i pobednicka pesma, Loreen je imala savrsen scenski nastup! Moji favoriti su bili: Srbija, Italija, Svedska, Danska, Rusija, Spanija, Nemacka, Malta, Makedonija, Island, Madjarska... Rusija na drugom mestu, po meni, sasvim zasluzeno! Pesma je ritmicna, a bakice su jako simpaticne... Italija je imala ubedljivo najjacu pesmu (cak nju i najcesce slusam)! Slovacka, Belorusija, Hrvatska, Portugal, Svajcarska, Austrija, Letonija, nisu usle u finale, a pesme su bas dobre... Iskreno, zadovoljna sam, nasim rezultatom, jer je 3. mesto super! Zeljko je bio odlican! Covek se dva puta pojavio na ovom takmicenju, i oba puta ostvario plasman za divljenje! svaka ti čast. E ovo se zove komentar za divljenje. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:29 | |
| - Don Pio wrote:
- A vi ste vidoviti da znate da je ona na vas mislila?
Nekima ovde savest nije čista, pa se pronalaze. Učini mi uslugu i ne nasmijavaj me |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:40 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:43 | |
| - Elisabetta wrote:
- Po meni je ovo jedna od jakih evrovizija, ima ovde lepih pesama...
Kaliopi me odusevila jos u polufinalu, fantasticnaaaa je... Svidja mi se i pobednicka pesma, Loreen je imala savrsen scenski nastup! Moji favoriti su bili: Srbija, Italija, Svedska, Danska, Rusija, Spanija, Nemacka, Malta, Makedonija, Island, Madjarska... Rusija na drugom mestu, po meni, sasvim zasluzeno! Pesma je ritmicna, a bakice su jako simpaticne... Italija je imala ubedljivo najjacu pesmu (cak nju i najcesce slusam)! Slovacka, Belorusija, Hrvatska, Portugal, Svajcarska, Austrija, Letonija, nisu usle u finale, a pesme su bas dobre... Iskreno, zadovoljna sam, nasim rezultatom, jer je 3. mesto super! Zeljko je bio odlican! Covek se dva puta pojavio na ovom takmicenju, i oba puta ostvario plasman za divljenje! POTPIS da li moze veci? Pogotovo za bold |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:50 | |
| Ne Pio,obraća se vanzemaljcima.Bolest. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 5:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 6:00 | |
| - Quote :
- A vi ste vidoviti da znate da je ona na vas mislila?
Nekima ovde savest nije čista, pa se pronalaze. Kažem,ne na vanzemaljce je mislila -.- Meni je obraz potpuno čist,savjest potpuno čista;) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 6:16 | |
| Pa otkuda ti znaš na koga je mislila? Ako znaš, odmah se javi naučnicima, ti si dete genije čim umeš da čitaš misli. |
|
| |
| Subject: Re: Eurovision Song Contest Sat 2 Jun 2012 - 6:19 | |
| O toj temi smo raspravljale samo ja i Vildana,prema tome neće reći za tebe i Stefana da ste glupi.Vidiš ti da se nama obratila? I da,ja sam 'dete genije'. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Eurovision Song Contest | |
| |
|
| |
|