Jer će igrati u ,,Que bonito amor''. A Laura Carmine je neuporedivo bolja glumica od Dane.
Kakvi bolja od Danne, za ovu ulogu treba iskustvo a ne da bude necija praksa, ili jos gore anonimna glavna glumica. Danna iza sebe ima toliko dobrih serija. Steta sto nece Danna igrati jer je trailer bio zaista super. Ne ocekujem nista od ovog rimejka, ni glavni glumac nije bolji, zaista niko ne moze da zameni Colungu
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
Danna je ovo odbila zbog ,,Que bonito amor'' . Glupača . Laura Carmine je još " anonimna " , al je dobra glumica i ovo je za nju odlična prilika . Mada ja sam isto ovde više priželjkivala Dannu posebno u paru sa Gilom pošto su par i u stvarnom životu .
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Danna je ovo odbila zbog ,,Que bonito amor'' . Glupača . Laura Carmine je još " anonimna " , al je dobra glumica i ovo je za nju odlična prilika . Mada ja sam isto ovde više priželjkivala Dannu posebno u paru sa Gilom pošto su par i u stvarnom životu .
A pretpostavljam da je navedena serija Televisina. Užas.
Jeste . Imaš temu ovde na forumu , samo pogledaj . Cirkus
Video sam na fejsu odavno, sad se setih: neki rimejk "La Hija del Mariachi" gde će morati da pevaju, a ta serija je pre Hrista. Gluposti, mogu da zamislim kakav će rejting imati sa obzirom na rejtinge novijih Televisinih serija.
Ma da , radnja je stvarno . Aj da je to neki film pa kao i ajde . Al ovako kad to radi televisa može da bude zanimljivo samo za sprdanje . Mada možda je njima to interesantno neka njihova kultura , tradicija .
Loš rejting ima jedino Cachito de Cielo a Amor bravio isto recimo da nije ispunila očekivanja al se ne može reći da je propast . Abismo i Refugio imaju odličan rejting a Eva održava rejting njenih prethodnica .
Relativno miran i spokojan život Natalije i Veronike Garido promeniće se iz korena jedne noći, kada njihov očuh dođe kući pripitiji nego obično. Te noći desiće se tragedija sa neverovatnim posledicama - život koji su sestre vodile biće uništen. One kreću različitim putevima i ne znaju ništa jedna o drugoj tokom narednih četrnaest godina.
Kada se ponovo sretnu, bliznakinje otkrivaju jedna drugoj šta im se dogodilo u proteklih deceniju i po. Nijednoj nije bilo lako, ali jasno je da se Veronikin život potpuno promenio otkako se, tri godine ranije, udala za Felipea, sina Antonija Eskivela, vlasnika jednog od najvećih hotelskih lanaca u Latinskoj Americi.
Veronika je u braku bila srećna, ali ne potpuno. Strašna tajna izjeda je i ne da joj mira. Otkriva sestri da je, osam godina ranije, pre nego što je upoznala Felipea, dve godine bila u vezi koja je rezultirala rođenjem deteta. Ostala je bez njega pre nego što je napunilo godinu dana. Od tada, Veronika je bezuspešno tragala za svojom bebom i sada je konačno saznala gde je - nalazi se u Panami.
Ona planira da otputuje tamo na nedelju dana, ali... Felipe ne sme da zna za to. Natalija ne razume kako može da joj pomogne, pa joj Veronika jasno stavlja do znanja šta treba da radi - mora da je zameni. Glumiće svoju sestru bliznakinju tokom nedelju dana, zauzimajući njeno mesto u kući.
Naravno, stvari ne idu baš kako su sestre planirale. Iako je Veronika do detalja objasnila Nataliji šta je čeka u kući, ona nije sigurna kako da se postavi prema ukućanima i svakodnevno se suočava sa situacijama koje je ispunjavaju brigom i nemirom. Međutim, glavni šok biće saznanje da Veronika nije nevinašce kakvim se predstavila - ambiciozna je, sebična i posesivna, a kada jednom dobije ono što želi, nije joj bitno hoće li drugi spoznati njeno pravo lice...
Guest Guest
Subject: Re: ¿Quién eres tú? (Univision-RTI, 2012) Sat 6 Oct 2012 - 11:31
Guest Guest
Subject: Re: ¿Quién eres tú? (Univision-RTI, 2012) Sun 14 Oct 2012 - 12:12
Subject: Re: ¿Quién eres tú? (Univision-RTI, 2012) Sun 11 Nov 2012 - 4:45
Da li neko zna kada serija pocinje?
Hulijan je dobar glumac,ali su uloge koje je dobijao bez veze i uvek je bio antipatican.
Dana bi bila dobar izbor ovde i bas bih volela da je gledam u dve razlicite uloge.Dobra je glumica i mislim da bi bila jako lep par sa Hulijanom.
Ova glumica mi je uzasno ruzna i izgleda mnogo matora,mada ne verujem da ce joj biti tesko da nadmasi Gabrijelu.Vestacki osmeh i stisnuti zubi,to je sve sto Gabi zna.Nadam se da je ova bar bolja glumica,kada vec nije lepa.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: ¿Quién eres tú? (Univision-RTI, 2012) Sun 11 Nov 2012 - 7:02
Počinje sutra a po našem vremenu prekosutra . Valjda bude za skidanje ili negde online .
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
Subject: Re: ¿Quién eres tú? (Univision-RTI, 2012) Sun 11 Nov 2012 - 7:26
EJPRIL wrote:
Počinje sutra a po našem vremenu prekosutra . Valjda bude za skidanje ili negde online .
O,super!Ja mislila za koju nedelju!Ok,hvala na odgovoru