REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

,,Vojna akademija''

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

,,Vojna akademija'' - Page 2 _
PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySun 26 Feb 2012 - 3:51

Ne znam odakle da pocnem..
Stosic stvarno ima smesne izvale,
ali ja ipak vise gotivim Risa...

Svaka epizoda mi je sve zanimljivija...
Ne znam koje bih scene izdvojila..

Kad nisu htele da jedu,pa kad ih onaj kapetan vrati,
pa onoj kuvarici ispadne nesto,a ona se sakrije i posle kaze "Jao bas sam se obrukala",pa kad joj ova gleda u solju i vidi onog kapetana iza nje i kaze "Uskoro ces imati neki sastanak..." thumbup haha

Onda Stosiceve izvale na casu,pa u biblioteci,pa na vezbama haha
"Profesore ako vam ponovo zaskripi,tu sam.." haha

Dzakovicu kad daju male gace,jadan Ijo haha
Pa kad mu otac donese ono pile i kaze mu sta sme da jede,havarija..
Crni humor..

Ali najzanimljiviji par su mi Roksanda i pukovnik Vaske..
Kad im pokazuje borilacke vestine i Roksandu izadje i jedina ga obori i pogleda ga :padam u nesvest: ,a on joj na kvarno vrati i opet njihov pogled :padam u nesvest: ....
I posle ono u pozoristu kad joj kaze "Sta radis ovde??",a ona :"Pa trebala sam da glumim Juliju,ali mi nisu dali,pa sam sad rekcija publike..",
on: " Kakva rekcija??" ,a ona: "Ma znate ono... Bravo... Uuuuu... Svaka cast.." Ijo haha ...
I posle joj kaze " Zavrsi te ispite,pa da se gledamo i sledece godine.."
jea jea jea :padam u nesvest: :padam u nesvest: :padam u nesvest: pazi

Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyMon 27 Feb 2012 - 11:23

Mislim da je netko od ovih veceras gost kod Ognjena :)
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyWed 29 Feb 2012 - 11:04

Quote :
Stosic stvarno ima smesne izvale,
ali ja ipak vise gotivim Risa...

meni je Stosic bas onako pravi smeker :D Ok mi je i Ris, mada u pojedinim delovima mi deluje kao neka teska slihtara xD

Quote :
",pa kad joj ova gleda u solju i vidi onog kapetana iza nje i kaze "Uskoro ces imati neki sastanak..."

hahaha hahaha
One su isto mnogo dobre :D najjace kad je ta sto gleda u solju pricala "jedite, bez jela nema snage, bez snage nema vojske, bez vojske nema drzave, bez drzave nema...i tako dalje" hahaha hahaha

Quote :
Ali najzanimljiviji par su mi Roksanda i pukovnik Vaske..

ja bih Roksandu tako slatko izbacila iz serije xD Ne podnosim jeee! xD Najantipaticniji lik...tacnije i jedini antipatican lik thumbdown

a u prosloj epizodi DEFINITIVNO mi bila najjaca scena kad Dzakovic treba da skoci sa padobranom iz aviona haha haha svi skacu, dosao red na njega on nista, pa pita "DA SKACEM NA GLAVU ILI NA NOGE?", a Kasanin "Ma skaci bre, 1..2...pa sta cekas?" "P niste rekli 3" haha "Skaci bre!", "A kome ja da prijavim ako se padobran ne otvori?" haha "SVETOM PETRU PRIJAVI" hahaha hahaha hahaha hahaha Umirala saamm haha

Back to top Go down
ELIZABET Y WILLIAM
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ELIZABET Y WILLIAM

Broj postova : 58798
Godina : 27

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyThu 1 Mar 2012 - 6:59

Quote :
ima se uvatiti haha

To je najvažnije xD hahaha
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySun 4 Mar 2012 - 7:43

U ovoj epizodi, sinoć, uopšte nije bilo Stošića. :/
Pojavio se samo u onoj jednoj sceni, na bazenima.
Nije bilo ni njegovih izvala, ni šmekerskih pokreta. -.-'
Džaković i ona mala su mi medeni. On je otkačen skroz!
Jaoo, razvija se hemija između onog poručnika i Roksi^^
Nadam se da će biti nešto više među njima ... :-)
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
tica
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tica

Broj postova : 12835
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 Tumblr_m9bpwySvCN1r35r4io4_250
Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySun 4 Mar 2012 - 10:59

Meni su porucnik Vaske i Roksanda skroooz simpaticni...
Kad god vidim neku njihu zajednicku scenu ja jea jea jea :padam u nesvest: ...

Ali ne verujem da ce biti nesto vise izmedju njih,jer je zabranjeno da profesor ima bilo kakav intiman odnos sa ucenicom....
Mozda bude nesto kad ona zavrsi skolu...
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyTue 6 Mar 2012 - 9:56

zanima me sta li ce biti sa Zimcetom xD Bila me prvo razocarala u vezi one odluke, mada sam ocekivala da ce na kraju odustati, pogotovu nakon onog razgovora sa kuvaricom...sad se pojavio i ovaj novi - Laki xD tom glumcu bas stoje uloge ulicnih klosara, takav je i u sisanju xD Iskreno, ova poslednja epizoda mi i nije bila nesto...malo Stosica, previse Roksande thumbdown
Back to top Go down
Elisabetta
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Elisabetta

Broj postova : 7677
Godina : 33
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 2a5ja09th

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySat 10 Mar 2012 - 5:38

Dzakovic i Nadica preslatki! enamorado
"Romeo, o Romeo! Zasto si Romeo?" ljubav
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySat 17 Mar 2012 - 10:19

nešto mi se ne dopadaju Zimče i Ris kao par Ne znam nekako mi ne idu
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySat 17 Mar 2012 - 12:01

Sasa je veceras bila najjaca sa kopanjem "sklonista" haha haha pa se jos nije ni vratila sa ostalim xDD Napokon se nesto desilo izmedju Risa i Zimce, slatki su...a Dzakovic, mukica ne moze ni na raspustu da se odmori od ludog Desimira haha tacno sam znala da ce ona Risova bivsa da upise akademiju!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyFri 13 Apr 2012 - 6:56

Pratite li jos uvek?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyFri 13 Apr 2012 - 7:57

ja pratim :)
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyFri 13 Apr 2012 - 10:13

naravno! enamorado
Moj lepi Stosic se mota oko one grozne Lele Ijo o.O
fuuujj!!! samo bi jos falilo da bude sa njom Ijo a ona, nikad gora!
ne podnosim njen lik.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyWed 18 Apr 2012 - 7:45

Ajmo malo da se pozabavimo rejtinzima...

Datum emitovanja AMR (%) SHR (%)

28.01.2012 - 23.0 - 45.0
18.02.2012 - 22.1 - 43.4
03.03.2012 - 20.6 - 41.6
10.03.2012 - 18.1 - 36.9
17.03.2012 - 17.1 - 36.2
24.03.2012 - 18.1 - 37.5
07.04.2012 - 16.0 - 33.9
14.04.2012 - 16.1 - 34.0
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyThu 19 Apr 2012 - 8:43

rejting poslednje 2 epizode je bas opao thumbdown mada me iskreno i ne cudi.Iako i dalje pratim ovu seriju, nekako i jesu poslednje 2-3 epizode dosadne thumbdown dosta novih likova, smara me cela ta prica oko Risa i ovih sto ga jure thumbdown previse su tu dosadnu stvar razvukli.Mada kao sto rekoh ja je svakako i dalje pratim thumbup enamorado
Back to top Go down
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyMon 23 Apr 2012 - 8:47

Danas su Klisura i Stosic bili na vojnoj paradi u Leskovcu. Preeeelepi su uzivo enamorado
http://www.kurir-info.rs/na-vojnoj-paradi-i-glumci-serije-vojna-akademija-clanak-192048
Back to top Go down
*~tea-anahi~*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*~tea-anahi~*

Broj postova : 659
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 Tumblr_mg928tDEkl1rg274eo1_250

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyTue 1 May 2012 - 9:59

stošić je PRELEP!!!!!!
serija je EXTRA!!
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySat 12 May 2012 - 1:23

Војна академија

У последњој епизоди нека ће питања остати отворена, али ће се и многе судбине одредити...

Присуствоваћемо једном венчању са три учесника. Зимче (Тијана Печенчић) и Рис (Радован Вујовић) оствариће коначно своју хармонију, после узбудљивих догађаја који следе.

,,Vojna akademija'' - Page 2 Grupna%20kadeti

У епизоди са свим одликама трилера дешава се вишеструко хапшење, саобраћајна несрећа са неизвесним исходом, једна тешка операција и још много лепих и ружних ствари.

Један од догађаја са срећним исходом је и усељавање Клисурине породице у викендицу Стошићеве мајке у коме учествују сви наши кадети, помажући колико ко може.

Играју: Ања Станић, Драгана Дабовић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Никола Ракочевић, Бранко Јанковић, Бојан Перић, Иван Михаиловић, Ивана Михић, Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Милош Тимотијевић, Олга Одановић, Харис Бурина, Феђа Стојановић, Дара Џокић, Власта Велисављевић, Јелена Јанковић, Јелица Сретеновић, Милица Михајловић и др.

Писац сценарија: Гордан Михић
Редитељ: Дејан Зечевић
Дир. фотографије: Зоран Петровић и Небојша Башић
Монтажери: Марко Глушац и Маја Кокић
Сценограф: Зорана Петров
Костимограф: Лана Павловић
Композитор: Немања Мосуровић
Уредник: Мирјана Лазић

Mnogo mi je zao sto se veceras zavrsava :( mnogo ce mi nedostajati serija!
Back to top Go down
*~tea-anahi~*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*~tea-anahi~*

Broj postova : 659
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 Tumblr_mg928tDEkl1rg274eo1_250

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySat 12 May 2012 - 10:53

jao stošićć xDD jadann :(
Back to top Go down
saricica
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
saricica

Broj postova : 696
Godina : 27
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 23kw2a8

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyTue 12 Jun 2012 - 16:04

Serija je vrh,najbolja domaca serija ikada!Kidam se u svakoj epizodi.Obozavam Risa i Zimce,preslatki su.
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyFri 15 Jun 2012 - 0:17

Ova serija je zasluzila bolji kraj! Prrva polovina poslednje epizode, je super, vesela i sve ok, ali posleee Ijo Stosic Plac nije im trebalo to -.- ko ce sad cekati drugu sezonu -.-.
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : ,,Vojna akademija'' - Page 2 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptySun 24 Jun 2012 - 5:45

Odgledala sam sve za bukvalno dva dana, ko će sad izdržati sto godina do sledeće sezone.
Svi su mi ok, sem Lele, kako mi ide na živce.
Vaske enamorado enamorado
Back to top Go down
Nemanja4Ever
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nemanja4Ever

Broj postova : 192

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyTue 31 Jul 2012 - 8:23

gledaao sam super jee
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyTue 28 Jan 2014 - 4:31

Ponovo na RTS1 radnim danima u 21:00, a repriza u 16:00
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 EmptyTue 28 Jan 2014 - 4:35

Gledam. Baš mi se sviđa serija. Najbolji likovi su Stošić, Ris, Džaković i Klisura.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ,,Vojna akademija''   ,,Vojna akademija'' - Page 2 Empty

Back to top Go down

,,Vojna akademija''

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next