|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sun 26 Feb 2012 - 3:51 | |
| Ne znam odakle da pocnem.. Stosic stvarno ima smesne izvale, ali ja ipak vise gotivim Risa... Svaka epizoda mi je sve zanimljivija... Ne znam koje bih scene izdvojila.. Kad nisu htele da jedu,pa kad ih onaj kapetan vrati, pa onoj kuvarici ispadne nesto,a ona se sakrije i posle kaze "Jao bas sam se obrukala",pa kad joj ova gleda u solju i vidi onog kapetana iza nje i kaze "Uskoro ces imati neki sastanak..." Onda Stosiceve izvale na casu,pa u biblioteci,pa na vezbama "Profesore ako vam ponovo zaskripi,tu sam.." Dzakovicu kad daju male gace,jadan Pa kad mu otac donese ono pile i kaze mu sta sme da jede,havarija.. Crni humor.. Ali najzanimljiviji par su mi Roksanda i pukovnik Vaske.. Kad im pokazuje borilacke vestine i Roksandu izadje i jedina ga obori i pogleda ga ,a on joj na kvarno vrati i opet njihov pogled .... I posle ono u pozoristu kad joj kaze "Sta radis ovde??",a ona :"Pa trebala sam da glumim Juliju,ali mi nisu dali,pa sam sad rekcija publike..", on: " Kakva rekcija??" ,a ona: "Ma znate ono... Bravo... Uuuuu... Svaka cast.." ... I posle joj kaze " Zavrsi te ispite,pa da se gledamo i sledece godine.." |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Mon 27 Feb 2012 - 11:23 | |
| Mislim da je netko od ovih veceras gost kod Ognjena |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Wed 29 Feb 2012 - 11:04 | |
| - Quote :
- Stosic stvarno ima smesne izvale,
ali ja ipak vise gotivim Risa... meni je Stosic bas onako pravi smeker Ok mi je i Ris, mada u pojedinim delovima mi deluje kao neka teska slihtara - Quote :
- ",pa kad joj ova gleda u solju i vidi onog kapetana iza nje i kaze "Uskoro ces imati neki sastanak..."
One su isto mnogo dobre najjace kad je ta sto gleda u solju pricala "jedite, bez jela nema snage, bez snage nema vojske, bez vojske nema drzave, bez drzave nema...i tako dalje" - Quote :
- Ali najzanimljiviji par su mi Roksanda i pukovnik Vaske..
ja bih Roksandu tako slatko izbacila iz serije Ne podnosim jeee! Najantipaticniji lik...tacnije i jedini antipatican lik a u prosloj epizodi DEFINITIVNO mi bila najjaca scena kad Dzakovic treba da skoci sa padobranom iz aviona svi skacu, dosao red na njega on nista, pa pita "DA SKACEM NA GLAVU ILI NA NOGE?", a Kasanin "Ma skaci bre, 1..2...pa sta cekas?" "P niste rekli 3" "Skaci bre!", "A kome ja da prijavim ako se padobran ne otvori?" "SVETOM PETRU PRIJAVI" Umirala saamm |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Thu 1 Mar 2012 - 6:59 | |
| |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sun 4 Mar 2012 - 7:43 | |
| U ovoj epizodi, sinoć, uopšte nije bilo Stošića. :/ Pojavio se samo u onoj jednoj sceni, na bazenima. Nije bilo ni njegovih izvala, ni šmekerskih pokreta. -.-' Džaković i ona mala su mi medeni. On je otkačen skroz! Jaoo, razvija se hemija između onog poručnika i Roksi^^ Nadam se da će biti nešto više među njima ... :-) |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sun 4 Mar 2012 - 10:59 | |
| Meni su porucnik Vaske i Roksanda skroooz simpaticni... Kad god vidim neku njihu zajednicku scenu ja ... Ali ne verujem da ce biti nesto vise izmedju njih,jer je zabranjeno da profesor ima bilo kakav intiman odnos sa ucenicom.... Mozda bude nesto kad ona zavrsi skolu... |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Tue 6 Mar 2012 - 9:56 | |
| zanima me sta li ce biti sa Zimcetom Bila me prvo razocarala u vezi one odluke, mada sam ocekivala da ce na kraju odustati, pogotovu nakon onog razgovora sa kuvaricom...sad se pojavio i ovaj novi - Laki tom glumcu bas stoje uloge ulicnih klosara, takav je i u sisanju Iskreno, ova poslednja epizoda mi i nije bila nesto...malo Stosica, previse Roksande |
|
| |
Elisabetta TV Novele Zlatni član
Broj postova : 7677 Godina : 33 Fan-gif :
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sat 10 Mar 2012 - 5:38 | |
| Dzakovic i Nadica preslatki! "Romeo, o Romeo! Zasto si Romeo?" |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sat 17 Mar 2012 - 10:19 | |
| nešto mi se ne dopadaju Zimče i Ris kao par nekako mi ne idu |
|
| |
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sat 17 Mar 2012 - 12:01 | |
| Sasa je veceras bila najjaca sa kopanjem "sklonista" pa se jos nije ni vratila sa ostalim xDD Napokon se nesto desilo izmedju Risa i Zimce, slatki su...a Dzakovic, mukica ne moze ni na raspustu da se odmori od ludog Desimira tacno sam znala da ce ona Risova bivsa da upise akademiju! |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Fri 13 Apr 2012 - 6:56 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Fri 13 Apr 2012 - 7:57 | |
| ja pratim |
|
| |
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Fri 13 Apr 2012 - 10:13 | |
| naravno! Moj lepi Stosic se mota oko one grozne Lele fuuujj!!! samo bi jos falilo da bude sa njom a ona, nikad gora! ne podnosim njen lik. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Wed 18 Apr 2012 - 7:45 | |
| Ajmo malo da se pozabavimo rejtinzima...
Datum emitovanja AMR (%) SHR (%)
28.01.2012 - 23.0 - 45.0 18.02.2012 - 22.1 - 43.4 03.03.2012 - 20.6 - 41.6 10.03.2012 - 18.1 - 36.9 17.03.2012 - 17.1 - 36.2 24.03.2012 - 18.1 - 37.5 07.04.2012 - 16.0 - 33.9 14.04.2012 - 16.1 - 34.0 |
|
| |
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Thu 19 Apr 2012 - 8:43 | |
| rejting poslednje 2 epizode je bas opao mada me iskreno i ne cudi.Iako i dalje pratim ovu seriju, nekako i jesu poslednje 2-3 epizode dosadne dosta novih likova, smara me cela ta prica oko Risa i ovih sto ga jure previse su tu dosadnu stvar razvukli.Mada kao sto rekoh ja je svakako i dalje pratim |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Mon 23 Apr 2012 - 8:47 | |
| |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Tue 1 May 2012 - 9:59 | |
| stošić je PRELEP!!!!!! serija je EXTRA!! |
|
| |
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sat 12 May 2012 - 1:23 | |
| Војна академијаУ последњој епизоди нека ће питања остати отворена, али ће се и многе судбине одредити... Присуствоваћемо једном венчању са три учесника. Зимче (Тијана Печенчић) и Рис (Радован Вујовић) оствариће коначно своју хармонију, после узбудљивих догађаја који следе. У епизоди са свим одликама трилера дешава се вишеструко хапшење, саобраћајна несрећа са неизвесним исходом, једна тешка операција и још много лепих и ружних ствари. Један од догађаја са срећним исходом је и усељавање Клисурине породице у викендицу Стошићеве мајке у коме учествују сви наши кадети, помажући колико ко може. Играју: Ања Станић, Драгана Дабовић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Никола Ракочевић, Бранко Јанковић, Бојан Перић, Иван Михаиловић, Ивана Михић, Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Милош Тимотијевић, Олга Одановић, Харис Бурина, Феђа Стојановић, Дара Џокић, Власта Велисављевић, Јелена Јанковић, Јелица Сретеновић, Милица Михајловић и др. Писац сценарија: Гордан Михић Редитељ: Дејан Зечевић Дир. фотографије: Зоран Петровић и Небојша Башић Монтажери: Марко Глушац и Маја Кокић Сценограф: Зорана Петров Костимограф: Лана Павловић Композитор: Немања Мосуровић Уредник: Мирјана Лазић Mnogo mi je zao sto se veceras zavrsava mnogo ce mi nedostajati serija! |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sat 12 May 2012 - 10:53 | |
| jao stošićć xDD jadann |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Tue 12 Jun 2012 - 16:04 | |
| Serija je vrh,najbolja domaca serija ikada!Kidam se u svakoj epizodi.Obozavam Risa i Zimce,preslatki su. |
|
| |
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Fri 15 Jun 2012 - 0:17 | |
| Ova serija je zasluzila bolji kraj! Prrva polovina poslednje epizode, je super, vesela i sve ok, ali posleee Stosic nije im trebalo to -.- ko ce sad cekati drugu sezonu -.-. |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Sun 24 Jun 2012 - 5:45 | |
| Odgledala sam sve za bukvalno dva dana, ko će sad izdržati sto godina do sledeće sezone. Svi su mi ok, sem Lele, kako mi ide na živce. Vaske |
|
| |
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Tue 31 Jul 2012 - 8:23 | |
| |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Tue 28 Jan 2014 - 4:31 | |
| Ponovo na RTS1 radnim danima u 21:00, a repriza u 16:00 |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' Tue 28 Jan 2014 - 4:35 | |
| Gledam. Baš mi se sviđa serija. Najbolji likovi su Stošić, Ris, Džaković i Klisura. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ,,Vojna akademija'' | |
| |
|
| |
|