| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' | |
| |
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 2:32 | |
| On glumi ovde Manuela, jel? Solidno. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 2:33 | |
| Meni deluje da će biti dobar negativac...mada ne mora da znači. |
| | | LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 2:34 | |
| Žao mi je što se ubacujem u vase ćaskanje.Prva epizoda mi je bila dovoljna da vidim da ovaj rimejk serije Resistire nije ni prineti originalu.Lanus je trebalo da pogleda kako je Pablo Echari odigrao Dijega,a Strikler Fabijana Venu kao Maurisija. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 2:39 | |
| I ja bih voleo da pogledam Resistre...Ko igra Azul? Paola Krum? |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 2:43 | |
| - Don Pio wrote:
- I ja bih voleo da pogledam Resistre...Ko igra Azul? Paola Krum?
Tamo se zove Hulija i glumi je Seleste Sid. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 2:46 | |
| |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 3:23 | |
| |
| | | MStefan TVNovele Administrator
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 6:23 | |
| Zanimljivosti... ''Amar sin límites''
- remake argentinske telenovele "Resistire". Ipak, argentinska verzija je mnogo eksplicitnija jer je način razmišljanja u Argentini znatno drugačiji od meksičkog, tako da se zapravo ne radi o kopiji argentinske melodrame, već se samo sledi ista ljubavna priča. - u zadnjim epizodama telenovela se prestala bazirati na argentinskoj verziji. Zadnji deo uzet je iz radionovele Ines Rodene "Sacrificio de mujer" u kojem glavna junakinja pati od amnezije, izgubi se i završava u kući jednog doktora u kojeg veruje da se zaljubila. - iako je zamišljeno čak 300 nastavaka, na kraju je zbog slabije gledanosti snimljeno njih 130. (125) - izazvala brojne polemike zbog škakljivih scena , kao i zbog govora o temama poput homoseksualnosti i korupcije. - prvi put u karijeri u ulozi negativca pojavljuje se Rene Strickler. - prva zajednička suradnja Valentina Lanusa i Karyme Lozano. - posebnost priče je i činjenica da je glavni patnik muški lik, a ne kao u većini telenovela junakinja priče. - Camejov nastup u telenoveli pobudio je veliku pažnju. Naime, Julio i Karyme jedno su vreme bili u ljubavnoj vezi koja nije imala srecan kraj. Ipak, njih dvoje u telenoveli nemaju zajedničkih scena jer su njihovi likovi uključeni u različite priče. - naslovnu temu Disparame Dispara pjeva talijanska zvijezda Laura Pausini. - 8 nominacija TVyNovelas, nijedna osvojena - snimalo se na dve različite lokacije u Meksiku: Cocoyocu i Cuernavaci. - glumica Diana Golden, koja u telenoveli tumači lik Ines, zbog svoje uloge pohađala je sate čela. - Valentino Lanus i Karyme Lozano dobili su priznanje časopisa Fama, u kategoriji najbolje međunarodne glumice i glumca, za uloge Diega i Azul u ovoj telenoveli. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 6:33 | |
| Hvala na ovim zanimljivostim. |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 6:34 | |
| Nista. |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 7:30 | |
| Ovi sa OBN-a me bas nerviraju sa ovim skracenicama...
g. - godina mj. - mesec
Ima ih jos dosta, ali ove najvise koriste... |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 3 May 2012 - 12:06 | |
| Pojavile se Lurdes Munguia kao Emilia i Monika Sanches kao Silvana. Nemam zamerki na njihovu glumu...Maria Sorte mi je i dalje totalno neubedljiva, zasad mi je jedan od najgorih likova upravo njen. Marco Munjos je u ovoj epizodi bio baš stegnut, kao da je želeo da improvizuje tekst, da nekako ublaži svoj lik...Karmen Besera, koja je danas dobila malo više prostora, nekako mi je suviše mlaka...Mada dobra mi je bila u sceni kada Camejo dolazi da popravi kompjuter njenom šefu.. Oto Sirgo mi je još bolji nego u prvoj epizodi-živi svoj život u svom svetu i ne haje previše za realan svet.
Scene na kraju epizode između Azul i Dijega su mi totalno blede, bez neke hemije, dosadne...kao par su promašaj...Uz Karime bi mnogo bolje išao Armando Araisa ili sam Rene Strikler...
Ubedljivo najbolja scena ove epizode:
Kada Mauricio dolazi do Alfreda, a ovog zove onaj što ga je Mauricio otpustio...
Željno čekam narednu epizodu.
|
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Fri 4 May 2012 - 12:06 | |
| Najbolje scene treće epizode:
1.Mauricio ulazi besan kao ris i dere se na Andresa. Rene kao negativac mi se sve više dopada. 2.Azul mi je premedena..Kako se samo zaljubila u Dijega...Posmatranje u kabini, dok se tušira i zamišlja Dijega, a onda ulazi Mauricio i kaže ,,Draga, treba li ti pomoć?''...udavila je Sesi sa Dijegom...
Evo malo da prokomentarišem i Almu Muriel, kao Leonardu..Nikada mi se nije nešto specijalno dopadala kao glumica, a ni ovde mi nije nešto..Njen odnos sa Andresom mi je čudan-ne znam da li su ljubavnici ili majka i sin... Inače, čini mi se da su Alfredo i Ines imali nešto u prošlosti, pa zbog toga Azul ne voli Ines... |
| | | EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Mon 7 May 2012 - 9:37 | |
| |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Mon 7 May 2012 - 20:54 | |
| 4. epizoda: Mauricio gubi živce sa Azul... Silvana Već žešće počinje da me nervira odnos Azul i Dijega... |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Mon 7 May 2012 - 22:14 | |
| hehe što te nerviraju ? |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Tue 8 May 2012 - 6:27 | |
| Zato što ne podnosim Lanusa, a posebno ne podnosim muške likove koji se prenemažu... |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Tue 8 May 2012 - 8:06 | |
| Što dalje odmiče serija, to mi se Lanus i njegov lik sve manje sviđaju. Uvek ista gluma, uvek iste face Ines mi je isto odvratna, njen odnos sa Alfedom Andres Iskren da budem očekivao sam mnogo više...ali nastavljam da gledam... |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Tue 8 May 2012 - 9:36 | |
| - Don Pio wrote:
- Zato što ne podnosim Lanusa, a posebno ne podnosim muške likove koji se prenemažu...
e da jeste malo takav mada meni nije nešto strašno mnogo
nego šta se desilo danas? nisam gledala |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Tue 8 May 2012 - 9:50 | |
| Počela ona zabava u klubu, Azul pukla bretela i Dijego krenuo da je šije u toaletu...Lidija upoznala Pjerovu ženu i ćerku, a Silvana čeka Mauricia da proba da ga ubije... |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Thu 10 May 2012 - 9:09 | |
| Odustajem od gledanja.
1.Toliko groznih glumaca na jednom mestu ne mogu podneti-Marselo Kordoba,Sabine i Lanus... 2.Dijego kao lik me užasno nervira, njegovo patetisanje oko Azul i kuknjava oko porodice... 3.Hemija glavnih glumaca je za nulu. |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Sat 12 May 2012 - 3:26 | |
| Ja nastavljam, ali ponekad, vikendom. Za one koji ne znaju, serija ima omnibus na OBN subotom i nedeljom. |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Mon 14 May 2012 - 4:59 | |
| OD VECERAS U TERMINU U 18:00! |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Mon 14 May 2012 - 5:07 | |
| Na vreme sam ja odustao...A u njihovom terminu? |
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Mon 14 May 2012 - 5:07 | |
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' | |
| |
| | | | ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' | |
|
Page 2 of 3 | Go to page : 1, 2, 3 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|