REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 _
PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 2:32

On glumi ovde Manuela, jel? Solidno.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 2:33

Meni deluje da će biti dobar negativac...mada ne mora da znači.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

Broj postova : 3557

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 2:34

Žao mi je što se ubacujem u vase ćaskanje.Prva epizoda mi je bila dovoljna da vidim da ovaj rimejk serije Resistire nije ni prineti originalu.Lanus je trebalo da pogleda kako je Pablo Echari odigrao Dijega,a Strikler Fabijana Venu kao Maurisija.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 2:39

I ja bih voleo da pogledam Resistre...Ko igra Azul? Paola Krum?
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 2:43

Don Pio wrote:
I ja bih voleo da pogledam Resistre...Ko igra Azul? Paola Krum?
Tamo se zove Hulija i glumi je Seleste Sid.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 2:46

Hvala.
Back to top Go down
LadyEstrella
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
LadyEstrella

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 3:23

Nema na čemu
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 6:23

Zanimljivosti... ''Amar sin límites''

- remake argentinske telenovele "Resistire". Ipak, argentinska verzija je mnogo eksplicitnija jer je način razmišljanja u Argentini znatno drugačiji od meksičkog, tako da se zapravo ne radi o kopiji argentinske melodrame, već se samo sledi ista ljubavna priča.
- u zadnjim epizodama telenovela se prestala bazirati na argentinskoj verziji. Zadnji deo uzet je iz radionovele Ines Rodene "Sacrificio de mujer" u kojem glavna junakinja pati od amnezije, izgubi se i završava u kući jednog doktora u kojeg veruje da se zaljubila.
- iako je zamišljeno čak 300 nastavaka, na kraju je zbog slabije gledanosti snimljeno njih 130. (125)
- izazvala brojne polemike zbog škakljivih scena , kao i zbog govora o temama poput homoseksualnosti i korupcije.
- prvi put u karijeri u ulozi negativca pojavljuje se Rene Strickler.
- prva zajednička suradnja Valentina Lanusa i Karyme Lozano.
- posebnost priče je i činjenica da je glavni patnik muški lik, a ne kao u većini telenovela junakinja priče.
- Camejov nastup u telenoveli pobudio je veliku pažnju. Naime, Julio i Karyme jedno su vreme bili u ljubavnoj vezi koja nije imala srecan kraj. Ipak, njih dvoje u telenoveli nemaju zajedničkih scena jer su njihovi likovi uključeni u različite priče.
- naslovnu temu Disparame Dispara pjeva talijanska zvijezda Laura Pausini.
- 8 nominacija TVyNovelas, nijedna osvojena
- snimalo se na dve različite lokacije u Meksiku: Cocoyocu i Cuernavaci.
- glumica Diana Golden, koja u telenoveli tumači lik Ines, zbog svoje uloge pohađala je sate čela.
- Valentino Lanus i Karyme Lozano dobili su priznanje časopisa Fama, u kategoriji najbolje međunarodne glumice i glumca, za uloge Diega i Azul u ovoj telenoveli.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 6:33

Hvala na ovim zanimljivostim.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 6:34

Nista. :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 7:30

Ovi sa OBN-a me bas nerviraju sa ovim skracenicama...

g. - godina
mj. - mesec

Ima ih jos dosta, ali ove najvise koriste...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 3 May 2012 - 12:06

Pojavile se Lurdes Munguia kao Emilia i Monika Sanches kao Silvana. Nemam zamerki na njihovu glumu...Maria Sorte mi je i dalje totalno neubedljiva, zasad mi je jedan od najgorih likova upravo njen. Marco Munjos je u ovoj epizodi bio baš stegnut, kao da je želeo da improvizuje tekst, da nekako ublaži svoj lik...Karmen Besera, koja je danas dobila malo više prostora, nekako mi je suviše mlaka...Mada dobra mi je bila u sceni kada Camejo dolazi da popravi kompjuter njenom šefu..
Oto Sirgo mi je još bolji nego u prvoj epizodi-živi svoj život u svom svetu i ne haje previše za realan svet.

Scene na kraju epizode između Azul i Dijega su mi totalno blede, bez neke hemije, dosadne...kao par su promašaj...Uz Karime bi mnogo bolje išao Armando Araisa ili sam Rene Strikler...

Ubedljivo najbolja scena ove epizode:

Kada Mauricio dolazi do Alfreda, a ovog zove onaj što ga je Mauricio otpustio...

Željno čekam narednu epizodu.

Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyFri 4 May 2012 - 12:06

Najbolje scene treće epizode:

1.Mauricio ulazi besan kao ris i dere se na Andresa. Rene kao negativac mi se sve više dopada.
2.Azul mi je premedena..Kako se samo zaljubila u Dijega...Posmatranje u kabini, dok se tušira i zamišlja Dijega, a onda ulazi Mauricio i kaže ,,Draga, treba li ti pomoć?''...udavila je Sesi sa Dijegom...

Evo malo da prokomentarišem i Almu Muriel, kao Leonardu..Nikada mi se nije nešto specijalno dopadala kao glumica, a ni ovde mi nije nešto..Njen odnos sa Andresom mi je čudan-ne znam da li su ljubavnici ili majka i sin...
Inače, čini mi se da su Alfredo i Ines imali nešto u prošlosti, pa zbog toga Azul ne voli Ines...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyMon 7 May 2012 - 9:37

odgledala 4 epizodu,ovo mi je inače prva koju sam celu ispratila

iz viđenog mogu reći da su Azul i Dijego lep par enamorado

Rene slažem se stvarno je dobar negativac evo već polako pokazuje zube xD

a ni ova sestra od Dijega nije nimalo naivna xD Carmen je stvarno odlična baš sam je zgotivila još od QE

e da i Sesi enamorado ona nije jedna od onih najboljih drugarica koje su tu samo levo smetalo nego je stvarno smešna i zanimljiva
nadam se da će i nju spariti sa nekim
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyMon 7 May 2012 - 20:54

4. epizoda:

Mauricio gubi živce sa Azul...
Silvana :(

Već žešće počinje da me nervira odnos Azul i Dijega...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyMon 7 May 2012 - 22:14

hehe što te nerviraju ? xD
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyTue 8 May 2012 - 6:27

Zato što ne podnosim Lanusa, a posebno ne podnosim muške likove koji se prenemažu...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyTue 8 May 2012 - 8:06

Što dalje odmiče serija, to mi se Lanus i njegov lik sve manje sviđaju. Uvek ista gluma, uvek iste face thumbdown

Ines mi je isto odvratna, njen odnos sa Alfedom
Andres thumbdown

Iskren da budem očekivao sam mnogo više...ali nastavljam da gledam...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyTue 8 May 2012 - 9:36

Don Pio wrote:
Zato što ne podnosim Lanusa, a posebno ne podnosim muške likove koji se prenemažu...

e da jeste malo takav xD mada meni nije nešto strašno mnogo

nego šta se desilo danas? nisam gledala
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyTue 8 May 2012 - 9:50

Počela ona zabava u klubu, Azul pukla bretela i Dijego krenuo da je šije u toaletu...Lidija upoznala Pjerovu ženu i ćerku, a Silvana čeka Mauricia da proba da ga ubije...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyThu 10 May 2012 - 9:09

Odustajem od gledanja.

1.Toliko groznih glumaca na jednom mestu ne mogu podneti-Marselo Kordoba,Sabine i Lanus...
2.Dijego kao lik me užasno nervira, njegovo patetisanje oko Azul i kuknjava oko porodice...
3.Hemija glavnih glumaca je za nulu.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptySat 12 May 2012 - 3:26

Ja nastavljam, ali ponekad, vikendom. Za one koji ne znaju, serija ima omnibus na OBN subotom i nedeljom.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyMon 14 May 2012 - 4:59

OD VECERAS U TERMINU U 18:00!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyMon 14 May 2012 - 5:07

Na vreme sam ja odustao...A u njihovom terminu?
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 EmptyMon 14 May 2012 - 5:07

Ruza vjetrova
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' - Page 2 Empty

Back to top Go down

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next