REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' _
PostSubject: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 12 Jan 2012 - 16:10

Diego Morán prodavač je u ekskluzivnom butiku muške odjeće, ali po zanimanju je krojač. Živi s Valerijom, ali nije još siguran kakvu će njih dvoje budućnost imati. Jednoga dana Valeria ga napušta i odnosi sve vrijedne predmete, kao i njegovu ušteđevinu za plaćanje stanarine i kupnju automobila. Nakon što ga izbace iz stana, upropašten i razočaran, Diego se privremeno vraća u kuću svojih roditelja koji ga ne primaju onoliko dobro koliko je on to očekivao.

Nakon što ga je djevojka napustila i okrala, Diego (Valentino Lanus) traži potporu od svoje obitelji, posebno od djeda, s kojim je vrlo blizak. Njegovi prijatelji Isela i Paco također mu pomažu preboljeti ljubavne jade. Ubrzo nakon povratka u roditeljsku kuću, Diego upoznaje Azul Toscano (Karyme Lozano) i zaljubljuje se u nju. Ona je zaručena za Mauricija Duartea, uspješnog poduzetnika čiji poslovi nisu u potpunosti legalni. Diego i Azul privuku jedno drugo, ali zbog okolnosti nastavljaju dalje svaki svojim putem i misle da se nikada više neće vidjeti.

Diego se sprijatelji sa Silvanom Lombardo, ženom koja je prije dvije godine izgubila svoje dijete. Ona je uvjerena da je Mauricio odgovoran za tu tragediju i nitko je ne može u tome razuvjeriti. Silvana ne može pronaći utjehu za svoju bol i odlučuje ubiti Mauricija. Diego doznaje za njezine namjere i u želji da je spasi od počinjenja zločina, spašava život Mauriciju.

Nakon toga Mauricio želi da Diego radi za njega jer smatra da mu on donosi sreću. Naviknut da dobije sve što poželi, ne prestaje inzistirati sve dok Diego ne pristane. Tek nakon što prihvati posao i prvi put uđe u Mauriciovu kuću, Diego otkriva da je Azul, žena koju je volio više nego ijednu drugu, supruga čovjeka koji mu je upravo postao šef i o kome financijski ovisi.

U početku Diegu Mauriciovi poslovi nisu sumnjivi, iako mu nije drago što radi za čovjeka koji mu je oteo ženu koju voli. Prihvaća da ju je izgubio jer je u Mauriciju pronašla vrline i prednosti koje joj on ne može ponuditi.

S vremenom Diego počinje shvaćati istinsku prirodu Mauriciovih poslova i ilegalne suradnje s utjecajnim grupama. Ali Diego će spoznaju da je Azul udana za čovjeka bez skrupula, sposobnog za bezgraničnu okrutnost i nemoralnost, skupo platiti. Nakon što odluči prijaviti kriminalne radnje kojima je svjedočio, shvaća da neće uspjeti izvući živu glavu. Usto, Diego se ne usuđuje ostaviti Azul u opasnosti koje ona još i nije svjesna. Azul ne zna kakav je Mauricio zapravo, a u opasnosti je i njezin otac Alfredo Toscano, poznati znanstvenik kojeg je Mauricio pokušavao zaposliti i prije nego što je upoznao Azul. Na kraju je upravo Azul oca uvjerila da prihvati posao. Mauriciju su potrebna Alfredova poznanstva u znanstvenome svijetu kako bi realizirao jedan od svojih najambicioznijih i najnepoštenijih poslova.

Diego je u dilemi – treba li se prepustiti stvarnosti u kojoj se našao ili se boriti za spas žene koju voli iz pakla u kojem se oboje nalaze.

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Ljubav-bez-granica1

https://www.youtube.com/watch?v=EMSUkylI3-k

Igraju:

Karime Losano
Valentino Lanus
Rene Strikler...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyTue 17 Jan 2012 - 9:20

Nakon gledanja prve epizode,mogu reci da mi se cini sasvim solidno.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyFri 27 Apr 2012 - 21:20

Umesto turske "Canan" na OBN-u počinje "Amar sin limites"
Od srede u 20 h!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyFri 27 Apr 2012 - 21:31

oho thumbup Ale ovo se gleda
imam OBN
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyFri 27 Apr 2012 - 21:56

Gleda se gleda...Najverovatnije.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyFri 27 Apr 2012 - 22:12

Takodje.

Inače, gledao sam prvih pet epizoda preko interneta. To sto sam video mi se svidelo, iznad proseka. thumbup
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyFri 27 Apr 2012 - 22:52

Ja pogledao prvu i baš mi se dopala...
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyFri 27 Apr 2012 - 23:38

takođe sam ostala na prvoj epizodi a sad je prava prilika da se nastavi thumbup

Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyWed 2 May 2012 - 11:57

Pogledao po drugi put prvu epizodu.

Karime i Rene mi se dopadaju, odlična gluma na obe strane. Jako slabo izvođenje Lanusa-kao da glumi na silu, neubedljivo...Oto Sirgo-njegov lik mi je korektan, kao da je već odmah provalio Mauricia..Maria Sorte-ista priča kao i Lanus, totalno bledo. Marko Munjos-jako dobro, vidim da ću voleti njegov lik, kao i lik Manuele Imas...Marselo Kordoba-ne mogu ga svariti nikako...

Sama prva epizoda je interesantna-nije odmah definisano ko koga mrzi i to mi se dopada. Ubedljivo najbolja scene u seriji:

1.Azul zeza Sesiliu i ne pušta je da spava haha haha
2.Manuel stavlja do znanja Dijegu da nije poželjan u kući
3.Dijalog Azul i Dijega na kraju epizode.
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 1:48

Prva epizoda mi se dopala. Mada sam je vec gledao. Dopadaju mi se glumci i svidja mi se sto vec sada znam da serija ima 100 i nesto jace epizoda, te da nece biti glupih zapleta, zbog produzavanja serije. Samo neka OBN ostavi ovaj termin i sve ce biti ok.

Don Pio wrote:
Ubedljivo najbolja scene u seriji:

1.Azul zeza Sesiliu i ne pušta je da spava

Da je jos jednom to uradila, ne znam koliko da mi se spava, ustao bih i razbio bih joj taj fen o glavu! :D

P.S. Serija ima i omnibus.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 1:51

MStefan wrote:
Don Pio wrote:
Ubedljivo najbolja scene u seriji:

1.Azul zeza Sesiliu i ne pušta je da spava

Ne znam koliko da mi se spava, ustao bih i razbio bih joj taj fen o glavu! :D

Hahahahaha..Sesi je malo histerična bila xD xD xD
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 1:52

Pa ne ozbiljno... Mene to uzasno nervira, imao sam takvo iskustvo vise puta. Ljudi zele da se nasale, shvatam, ali zaista nemaju obzira kada je neko umoran i nije mu do toga...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 1:56

Tebe je neko baš time naljutio...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 1:57

Uf, jeste... veruj mi! :D
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 1:58

Neka ženska?
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:00

Ne, ni sa jednom se jos nisam budio...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:02

Au, moraš to popraviti....

Odosmo u off-e šta uradiše Sesi i Azul..
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:03

Mora nekad i to... Nego jel bolja Azul ili Sesi?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:05

Uh...obe...ali malo više Sesi...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:09

Kako ti se dopada naslovna numera?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:11

Iskreno nisam previše obratio pažnju...Tebi?
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:14

Meni je ok.

Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:20

Ima i lepših...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:26

Slazem se.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' EmptyThu 3 May 2012 - 2:27

Marco Munjos?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''   ,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica'' Empty

Back to top Go down

,,Amar sin limites''-,,Ljubav bez granica''

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next