REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next
AuthorMessage
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Godina : 29
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 Renatayjeronimo18

Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 _
PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 9 Oct 2009 - 9:41

Ma nis...Ako te jos nesto zanima pitaj...xDD :srce:
Back to top Go down
♥ Rebelde Girl ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ Rebelde Girl ♥

Broj postova : 2365
Fan-gif : Dulce Maria & Poncho

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 9 Oct 2009 - 9:43

kad ja opet nesto propustim pitacu te (nadam se na nisam dosadna)

hvala josh jednom, zagrljaj
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 9 Oct 2009 - 9:46

Izmenila sam post pa ver.nisi videla...nisi dosadna sve sto te zanima pitaj!Namig zagrljaj
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Godina : 32
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptySat 10 Oct 2009 - 6:27

Sortilego_FIN :( wrote:
Te slike sa mora bi trebalo da su iz zadnje epizode ali nisam bas sigurna....

hvala :)
inace i ja sam nesto malo uhvatila zabavu u petak ...i izgleda da ce tek biti interesantnoo...al steta sto necu moci gledati...al dobro vi cete me izvestiti sta je bilo :)
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyMon 12 Oct 2009 - 5:07

Aa Fer i Franco nisu plesali ni u danasnjoj epizodi..tek sutra...ali ipak je epizoda bila super..:))
Back to top Go down
zlatazoka
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
zlatazoka

Broj postova : 967
Fan-gif : Sase Kapora, Dulce Marie, Milana Stankovic, Sase Kovacevica...

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptySun 18 Oct 2009 - 10:42

Nije losa serija...Kolunga je bas extra....
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyMon 19 Oct 2009 - 3:50

zlatazoka wrote:
Nije losa serija...Kolunga je bas extra....

On je po meni najbolji glumac, a Villiam ga zamenjuje.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyThu 22 Oct 2009 - 2:19

Kolunga je extra ...ja njega bas volim....inace jel mi moze neko reci sta je bilo sa onim plesom i posle plesa? txn unapred...
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 23 Oct 2009 - 9:49

Evo ja cu ti prepricati..:)
Svi su bili na onoj zabavi koju je pravio Franco i on j eobjavio eridbu sa Erikom,svasta se izdesavalo i onda su se ugasila svetla i voditelj je rekao da se svaki muskarac okrene na desno i koja devojka cude sa njegove desne strane sa njom da otplese jedan ples...Franco se okrenuo i ti je bila Fernanda...oni su poceli da plesu njihova je prica pocela time sto je Fer rekla kao nisam znala da je tvoja veza sa Erikom toliko ozbiljna,on je njoj rekao da ni on nije znao da se njen muz,Damjan vratio...On je poceo da joj prebacuje kako njoj nisu nista znacili njihovi poljupci i kako bi bilo najbolje da zaborave na njihovu "kratku avanturicu"na sta je ona njega udarila,jer joj je ocigledno to mng znacilo...tu su jos plesali i svadjali se i onda je prosao ples...On je skoro zaplakao,kao i ona..Celo vece su se gledali ne prestano i onda je ona otisla kuci...
U medjuvremenu Gardenija je odnela u Francovu sobu sva Fernandina pisma...
Kada se zabava zavrsila Franco je otisao u sobu i nasao pisma koja je citao cele noci,onda je ujutru pozvao Stiva i oni su poceli da misle ko je doneo ta pisma i kada su pitali Gardeniju ona je rekla da nije ona i oni su poceli da sumnjaju da Fernanda zna za Francov pravi identitet i morali su nekako da potvrde to...
Kasnije je Fer saznala da je Obregon zvao Barbaru u vezi Liliane,sto je Barbara izmislila i htela je to odmah da javi Francu i da zakaze sastanak sa njim..kad ga je pozvala on je iskoristio priliku da je pita da nije slucajno ulazila u njegovu sobu u toku zabave na sta se na zacudila odg.da nije...
Kasnije su se oni sastali na onom mestu kod one Fernandine kuce gde su se ljubili kad ih je Barbara videla...Oni su tu opet pricali o Liliani i opet se svadjali i video ih je Damjan kome je Barbara rekla da su oni u tajnoj vezi i on zeli to da objavi svima da bi oblatio Fernandu....

Pored svih ostalih desavanja ovo se oduzilo u nekoliko epizoda...Nadam se da sam ti lepo objasnila...:)))
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 23 Oct 2009 - 10:18

super si objasnila Tamara :)...stvarno ti hvala na trudu...sve sam razumela....i povezala sam sada.....muchas gracias! :) zagrljaj
Back to top Go down
AngelicaRivera
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
AngelicaRivera

Broj postova : 962
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 2n06k2d

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptySun 25 Oct 2009 - 3:23

Ja je gledam i seriju i odlicna je jedna od najboljix serija po meni
Back to top Go down
~erreway princess~
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
~erreway princess~

Broj postova : 5

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyMon 26 Oct 2009 - 3:33

seriju nisam gledala
o chemu se radi
Back to top Go down
llili
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
llili

Broj postova : 263

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyTue 27 Oct 2009 - 5:56

nije losa.....gledam je po nekad, kad stignem........
Back to top Go down
ilce
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
ilce

Broj postova : 2665
Godina : 39
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 28959123133884373100123

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyWed 28 Oct 2009 - 3:14

mozda ovde ni je pravo mesto ali da pitam koja serija ide nakon ove?
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyWed 28 Oct 2009 - 10:49

Nisam sigurna ali mislim da ce Sortilegio.
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 T4xumq

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyWed 28 Oct 2009 - 11:25

Ja nikad ne gledam epizodu za epizodom i zato nikako da skapiram koja je poenta serije...mada i hvatam neke konce...lol...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyWed 28 Oct 2009 - 11:40

Ja isto jos ni jednom nisam gledala ovu seriju epizodu za epizodom, uvek preskoim po 5-6 pa ponovo i sve tako :)
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyWed 28 Oct 2009 - 11:41

I ja isto XD
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyWed 28 Oct 2009 - 11:43

Nekako tako, iz razloga sto u vecini slucajeva nisam kuci, kad sam kuci onda ovi moji gledaju i mahinalno bacim pogled, serije je extra ... Ali nekako ... NIsam je gledala preko neta, pa mi nesto bzv da gledam na tv...
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyThu 29 Oct 2009 - 2:14

Serija je odlicna,sve je zanimljivije i zanimljivije..Gledajte kad god mozete..Namig
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyThu 29 Oct 2009 - 5:41

Ja sam danas malo gledala..jeste zanimljiva
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyThu 29 Oct 2009 - 9:18

Mozda serija nije losa, ali ja nemam vremena da je gledam......
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyThu 29 Oct 2009 - 10:26

Gledam je...dobra je serija.
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Fan-gif : Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 Anlia-gif

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 30 Oct 2009 - 6:47

Ja sam pocela da je gledam, ali ne kontam nesto....xDD
Sta je sa onom Fernandom (valjda se tako zove xDD), msm sto se tako ponasa?? xDD
Back to top Go down
ika2904
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
ika2904

Broj postova : 1178
Godina : 37

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 EmptyFri 30 Oct 2009 - 7:53

serija nije losa, gledam zbog Fernanda Kolunge i Lucero jer njih obozavam
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Manana es para simepre !   Komentari serije Manana es para simepre ! - Page 4 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Manana es para simepre !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 23Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next