| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 11 Sep 2009 - 22:59 | |
| da ali se slazem sa vama nemaju puno onako zajednickih trenutaka |
|
| |
Maite"96 TVNovele Novi član
Broj postova : 18 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 11 Sep 2009 - 23:15 | |
| Nije losa serija.OK je... |
|
| |
*RW para siempre* TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 30 Lokacija : .daleeekooo.....sa Felipeom...<3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 13 Sep 2009 - 9:59 | |
| jel moze neko samo ukratko da mi preprica sta se desavalo ove poslednje nedelje...isla sam u glupavu skolu pa nisam pratila... : : |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 13 Sep 2009 - 13:31 | |
| Ja ne gledam svaku epizodu ali svidja mi se serija.... |
|
| |
**ApA** TVNovele Pričalica
Broj postova : 5818 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 13 Sep 2009 - 21:00 | |
| - *TamarA* wrote:
-
- Quote :
- A nikad nisu zajedno...mislim celu seriju su razdvojeni..to me nervira
E i mene isto...bas nemaju puno onako zajednickih trenutaka gde su srecni ovo ono,nego se svo vreme nes suzdrzavaju i kriju...bas je bzvz to.. Pa takve su serije....Meni je bas zanimljiva... |
|
| |
.::.PeRrOnItA.::. TVNovele Novi član
Broj postova : 208 Godina : 27 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 14 Sep 2009 - 20:15 | |
| kod nas se ne emituje ali mi ne privlaci nesto mnogo zato sto je glavni glumac mnogo star.... P.S. DALI JE OVO GLAVNI GLUMAC [You must be registered and logged in to see this image.]???????? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Mon 14 Sep 2009 - 20:17 | |
| Jeste... Fernando Colunga je glavni lik.... I ja njega volim |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 17 Sep 2009 - 4:07 | |
| I ja njega volim. A kolko epizoda ima serija? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Thu 17 Sep 2009 - 22:11 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 1:12 | |
| Aha pa ima jos dosta pa da se zavrsi. |
|
| |
♥ Rebelde Girl ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2365 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 3:14 | |
| Serija od pocetku mi je bila super...ali mi je nekako spora u nekoliko epizoda vise su prikazivale Hasinto i gardenija,a ne fernanda i eduardo to mi je bash glupo...onda imala je nekoliko epizoda slicnih sve isto i sporo ali sad mi je ok... :srce: i obozavam silviju... |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 7:19 | |
| serija ima mislim 169 epizoda...bar tako kaze youtube kada sam gledala poslednju epizodu.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 8:21 | |
| e pa onda sam se ja nesto zeznula...sorry Angel... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 8:26 | |
| Aha ok je amiga. Pa ima jos mozda 100 epizoda da se prikazuju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 8:35 | |
| |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 8:59 | |
| Ma ima jos dosta... )meni je sad postalo bas zanimljivo i bice jos zanimljivije... ) Ja msm da bi kod nas trebalo da ima tacno 164 epizode jer su oni prvih 5 valjda pustali po pola sata.... Ne znam neko je pitao sta je bilo ove nedelje...evo ukratko... Fernanda je bila kod Franca i pricala mu ej o Soledad i Eduardu i tu su se za malo poljubili,da nije naisao Hasinto..Franco ej uplatio Laktosu 10 miliona dolara ali je trazio da i on bude u glavnom odboru sto se Barbari nije ni malo svidelo ) Kasnije kad je Fernanda otisla kod Franca kuci da pricaju o tome njoj je zazvonio fon i tu je zvao Damjan,ona se javila i njoh dvoje su se dog da se nadju,on je rekao u starom ambaru,kad je rekla Franku da je zaboravila na neki sastanak i da mora da ide njemu je to bilo sumnjivo i pratio ju je i posmatrao je dok ju je Damjan grlio,on joj je slozio neq pricu kao da je Barbara za sve kriva ovo ono i ona bas i nije poverovala mada je njemu rekla da mu veruje..Naravno Franko je bas pobesneo i pozvao je Eriku na veceru i predlozio joj je da na onoj zabavi koju pravi da ona objavi da su se njoh dvoje verili i rekao joj je da to radi da bi napravio ljubomornom jednu devojku,ona je pristala na to...sutradan na sastanku odbora Fernanda je Franku krisom dala papiric da moraju hitno da razgovaraju ali je ovaj to isqlirao i nije se kasnije javljao na njene pozive a u medjuvremenu je Erika bila kod Fernande jer je morala odmah da joj istrtlja sta je bilo na veceri i rekla joj je sve ali ne znam da li je Fer shvatila da on hoce nju da prvi ljubomornom...Artemio je poslao ljude da ubiju popa ali nisu ga ubili negos u nes zabrljali i morali su da daju popu Artemiovu adresu,pop je dao adresu Francu i on je otisao kod Artemia ali mu je tamo neka zenska rekla da njegovu kancelariju sele na drugu ardesu i on je otisao na tu drugu adresu ali na toj je adresi izgleda neko groblje nznm sta,videcemo u pon..eto to je otprilike ono najbitnije sto se desavalo cele nedelje... )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 10:03 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 10:13 | |
| pa ok...ugl ima jos dostaa epizoda...ja sam nesto vrlo malo pratila ove nedelje....hvala Tamara |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 18 Sep 2009 - 10:58 | |
| |
|
| |
JECA-MAITE TVNovele Novi član
Broj postova : 49
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 20 Sep 2009 - 9:37 | |
| SUPER JE SERIJA!!!! :jupi: |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Sun 20 Sep 2009 - 19:06 | |
| Ma nis...i drugi put... )) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 2 Oct 2009 - 1:42 | |
| Moja mama i moj tata gledaju ovu seriju na pink, ne propustaju )) Ja se bas iznenadila jer moj otac ne voli telenovele... Ali se uz mamu navukao na LJUBAV JE VECNA ))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 2 Oct 2009 - 4:06 | |
| e upravo je pocela nova epizoda....inace jel mi moze reci neko kada ce biti one epizode na moru?...ove slike sto *Tamara* ima u avataru .... |
|
| |
| |
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! Fri 2 Oct 2009 - 11:33 | |
| Mnogo dobra serija, poceo sam da je gledam pre dve nedelje. Rebeca je najbolja! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije Manana es para simepre ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije Manana es para simepre ! | |
|