I cura Kao ja npr:D Stvarnooo mi je lijep:O Imam čudan ukus,ne obraći pažnju
Mima :) TVNovele Novi član
Broj postova : 80 Fan-gif :
Subject: Re: ,,Doctor Who''-,,Doktor Who'' Sun 4 Nov 2012 - 9:22
jbg, šta ćeš. nego, imate li neki siguran link bez virusa gde mogu da gledam docu od 5 sezone pa nadalje? brate, ne mogu naći , svugde ima virus , i sve mi se zapucava, mislim, baš me nervira više... aj ljudi, help
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
E ljudi, uvek zaboravim da pitam. Nemam običaj da igram igrice, ali nekoliko puta sam pokušala da skinem neke "Doctor" igre, ali nikada ne rade, uvek je korumpirano i ne znam ni ja šta već.. Jel neko od vas zna neki sajt, sa kojeg zaista mogu skinuti igricu, a da me ne zeza kasnije, već da mogu lepo da je instaliram? Ne samo ovu, već uopšte,jer nikad nisam imala sreće sa instalacijama igrica.... Hvala unapred....
Jel gleda ovo neko?Ja sam poceo od pocetka i stigao sam do 2x08, kol'ko volim Desetog i Rouz pa to je strasno <3 I odgledao sam u subotu uzivo onu novu... Jao boze kako mi je Klara gotivna... Ima bas velike sanse da postane omiljeni companion
Odlična je 3. sezona,David Tennant odličan glumac! Joj pa zavoljela sam i njegaaa ^^
Subject: Re: ,,Doctor Who''-,,Doktor Who'' Sun 4 Aug 2013 - 9:05
Novog doktora, 12og po redu, glumiće 55o-godišnji Škotski glumac Peter Capaldi. On će u 'Božićnom specijalu' zamijeniti 11og doktora kojeg je glumio 30o-godišnji Matt Smith.
Sutra je u 19.50h po Londonskom vremenu ( a našem 20.50h) Doctor Who specijal za 50 godina serije. Pored Matta Smitha kao jedanaestog doktora i njegove saputnice Clare Oswald (Jenna Coleman) u specijalu će glumi i prethodni doktor tj 10ti kojeg glumi David Tennant kao i njegova saputnica Rose Tyler( Billie Piper).Takođe, pojavit će se i glumac John Hurt koji će glumiti do sada nepoznatu inkarnaciju doktora takozvanog 'The War Doctor'. Trejler