EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Stipe u gostima Wed 23 Nov 2011 - 10:44 | |
| "Stipe u gostima" je hrvatska humoristična serija koja je s emitiranjem krenula 9. ožujka 2008. godine. Serija je nastala prema ideji Jasmine Božinovske Živalj i Ognjena Sviličića. HRT je zbog odlične gledanosti obnovio seriju i za 4. sezonu.
Radnja serije započinje dolaskom Stipe, udovca iz Splita, u Zagreb na liječničke pretrage. Usprkos najavljenom kraćem dolasku, Stipe se udomaćuje u stanu sina Ive, diplomiranog veterinara koji nikako ne može naći posao. U braku je s Lanom, pravom Zagrepčankom, vlasnicom frizerskog salona i sinom Dinom. Stipin mentalitet, razmišljanje i neshvaćanje navika gradske obitelji dovodi do niza smiješnih, komičnih situacija.
glume ... Ištvan Filaković Ognjen Sviličić Dražen Žarković Glumci Filip Radoš Suzana Nikolić Vedran Mlikota Nail Hasanović Hrvoje Kečkeš
https://www.youtube.com/watch?v=smFvPVQ-E6g&feature=related |
|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Stipe u gostima Wed 23 Nov 2011 - 10:52 | |
| - Spoiler:
U dvije epizode serije (1x15 i 2x10) gostovali su likovi iz "Odmori se, zaslužio si", točnije Ruža i Marko Kosmički (Vera Zima i Ivo Gregurević), kao i njihov sin Neno (Igor Mešin). Prve tri sezone lik Uršule, Lanine majke igrala je glumačka veteranka Lela Margitić. U 4. sezoni glumica je zatražila kratki predah od snimanja, pa ju je u toj ulozi zamijenila glumica Nada Rocco.
serija je vrh,prosle nedelje sam je uhvatila na hrt-u i odesvila se tacnije pocepala pored bitanga i princeza ovo mi je druga hrvatska preeeeedobra komedija..sad je na hrt-u 4 sezona cini mi se da ide sredom od 20 h
a kolko sam se zaludila pocela sam da skidam i da gledam od pocetka.bas sam odgledala danas prve tri epizode podjednako su smesni kao i sad |
|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Stipe u gostima Thu 24 Nov 2011 - 2:05 | |
| Nije losa serija, kod nas se 2 puta pustala na Hayatu. |
|
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: Stipe u gostima Tue 31 Jul 2012 - 8:17 | |
| meni je ova serija super |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Stipe u gostima | |
| |
|