ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Šopingholičarke ( Pink BH ) Sat 12 Nov 2011 - 10:31 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]U ovom reality takmičarskom show programu, sa budžetom od po 50.000 dinara, dve devojke ili žene, medjusobno će se boriti za mesto pobednice, koja će sa dobijenim novcem morati da kupi po jednu kompletnu odevnu kombinaciju! Vise o tome: - Spoiler:
U ovom reality takmičarskom show programu, sa budžetom od po 50.000 dinara, dve devojke ili žene, medjusobno će se boriti za mesto pobednice, koja će sa dobijenim novcem morati da kupi po jednu kompletnu odevnu kombinaciju, kao i neizostavni prateći asortiman,nakit, tašna, rukavice... Takodje,u svakoj emisiji dobijaće i po jedan zadatak koji će uvek biti drugačiji.
Takmičarke će se predstavljati gledaocima i žiriju, koji osim što će saznati nešto više o njima, moći i da pogledaju šta sve takmičarke imaju u svojim ormanima, dok će članovi žirija komentarisati odevne predmete. Pored žirija svoje komentare davaće i drugarice učesnica, od toga šta one misle o njihovom stajlingu, do toga da li su imale neke promašaje u odevnim kombinacijama. A da sve bude još zanimljivije, njihove fotografije osvanuće na bilbordima, te će svoj komentar davati i slučajni prolaznici.
Deo tima koji se sastoji od šminkera i frizera, takmičarkama će davati savete o tome kako treba da se šminkaju, kakva treba da im bude frizura i u ćemu greše, a u čemu su dobre dok se doteruju.
Svaka emisija imaće dva stalna člana žirija, dok će se treći član menjati iz emisije u emisiju. Komentarisaće i ocenjivati ono što su kupile, i uz to davati im savete, kako bi trebalo da se oblače i šta im dobro stoji, a ona koju žiri proglasi pobednicom dobiće vredan vaučer za kupovinu.
Na Pink BH je Subotom u 20:00 |
|
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Šopingholičarke ( Pink BH ) Tue 29 Nov 2011 - 8:28 | |
| iako nisam sopingholicarka ni kupoholicarka svidja mi se emisija, ima pametnih saveta |
|
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Šopingholičarke ( Pink BH ) Thu 14 Jun 2012 - 21:58 | |
| Super je emisija,ali me ona Snezana uzasno nervira.Toliko mi se ogadila u jednoj emisiji.Jedna od devojaka je bila malo punija i ona joj je celu emisiju govorila kako njoj nista ne stoji,kako na njen oblik tela nista ne ide(pa ne moze devojka da ide gola,ako nista ne stoji njenom obliku tela),zena je uzasno povrsna i misli da je neka riba,a raspada se |
|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Šopingholičarke ( Pink BH ) Sat 8 Dec 2012 - 2:31 | |
| Ranije sam redovno pratila,ali sada ne jer pocinje u 01:00 |
|
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Šopingholičarke ( Pink BH ) Sun 23 Dec 2012 - 4:02 | |
| |
|
Sponsored content