| Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? | |
|
|
Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? | 1. The Notebook (June 25, 2004) | | 48% | [ 15 ] | 2. The Last Song (March 31, 2010) | | 6% | [ 2 ] | 3. A Walk to Remember (January 25, 2002) | | 29% | [ 9 ] | 4. Dear John (February 5, 2010) | | 16% | [ 5 ] |
| Total Votes : 31 | | |
|
Author | Message |
---|
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Sun 15 Jan 2012 - 6:41 | |
| The Notebook i Dear John su mi najbolji, A Walk to Remember je takođe dobar film. The Last Song je katastrofa, pročitao sam knjigu i stvarno je extra ali film je užasan uopšte ne ide po knjizi samo je uzeta kao neka osnova mada ni to nije dobro odrađeno. Majli je očajno odglumila, ostali glumci su ok. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Sat 11 Feb 2012 - 9:01 | |
| baš gledala koliko su zaradili filmovi,najmanje je zaradio A Walk to Remember a najviše Message in a Bottle kog ni nema u anketi to mu je inače bio prvi film a i dosta je uloženo u njega |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Fri 6 Apr 2012 - 1:22 | |
| The Notebook je najbolji film,ali Dear John je najbolja knjiga. |
|
| |
Sanja94 TVNovele Novi član
Broj postova : 134 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Fri 6 Apr 2012 - 10:40 | |
| The Notebook koji mi je inace najomiljeniji film. Pored njega sam glasala i za A walk for remember... |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Tue 10 Apr 2012 - 7:56 | |
| Gledala sam samo "The Notebook" i "A Walk to Remember", i oba filma su zaista vrhunska! odlicnE ljubavne price <3.Zaista mi je tesko da se odlucim koja od ova dva filma mi se vise svidja, jer i jedan i drugi kao sto rekoh imaju odlicnu pricu .Medjutim, ako vec glasam za neki, onda ce to biti "A Walk to Remember", iz prostog razloga sto ja volim te tako tuzne price, ostavljaju mi nekako dublji utisak, i samim tim su mi draze.A ovaj film je bas takav, tako da moj glas ide njemu. I samo da dodam, da planiram da odgledam "Dear John", dopada mi se trejler "The Last Song" nema sanse da gledam, nemam zivaca da gledam njanjavu Majli |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Tue 10 Apr 2012 - 10:06 | |
| i nemoj ona je očaj a ni onaj njen dečkić nije ništa bolji,napravili toliku pompu oko njegove uloge u filmu Igre gladi a on tu u dve tri scene |
|
| |
LadyEstrella TVNovele VIP član
Broj postova : 3557
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Sun 22 Apr 2012 - 18:59 | |
| Moje misljenje je da su njegovi romani bolji od filmova,naročito Poruka u boci gde je dosta izmenjena radnja,koliko se sećam ni kraj nije isti? |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Sun 1 Jul 2012 - 10:45 | |
| Super su mi svi,ali od navedenih najbolji mi je "The last song" i "Dear John".Mada mi je najbolji film po njegovim knjigama Letters to Juliet |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Fri 10 Aug 2012 - 10:08 | |
| Ja ne znam zašto svi kažu da je najbolje The Notebook? Film jeste lijep,plakala sam,ali mislim nije ništa posebno.Po meni su mnogo bolje A Walk The Remember (Neprevaziđen njegov) i Dear John za koje sam i glasala,takođe mi je super i The Last Song |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Sat 11 Aug 2012 - 4:41 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Mon 24 Sep 2012 - 11:47 | |
| 1. The Notebook (June 25, 2004) recimo...ostale nisam ni gledao. |
|
| |
Ninach TVNovele Novi član
Broj postova : 458 Godina : 28
| Subject: Re: Najbolji film "Nicholasa Sparksa" ? Fri 5 Apr 2013 - 5:54 | |