| La Mujer de Judas / Azteca 2012 | |
|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Fri 16 Dec 2011 - 4:37 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Fri 16 Dec 2011 - 4:39 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Thu 22 Dec 2011 - 12:42 | |
| |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Thu 22 Dec 2011 - 22:06 | |
| Logo |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Fri 23 Dec 2011 - 4:31 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Mon 2 Jan 2012 - 6:19 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Tue 3 Jan 2012 - 13:26 | |
| |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Wed 4 Jan 2012 - 2:36 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Wed 4 Jan 2012 - 14:49 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Wed 4 Jan 2012 - 14:53 | |
| Ova verzija razlikovaće se od originala. - Quote :
- Se comenta que #LaMujerdeJudas presentará numerosas diferencias con la historia original venezolana... ¿Será para bien o para mal?
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Wed 4 Jan 2012 - 15:08 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Thu 5 Jan 2012 - 13:55 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Thu 5 Jan 2012 - 14:11 | |
| Počinje 16.januara - Quote :
- CONFIRMADO: #LaMujerdeJudas llegará a México a través de Azteca Trece el próximo Lunes 16 de Enero a las 9.30pm!
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 13:29 | |
| |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 14:10 | |
| Živo me zanima kako će ispasti. Garant cirkus. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 14:13 | |
| Po čemu? Unapred ocenjuješ seriju..(dobro i ja ocenjujem unapred ako igra Levy )...Ali da li si gledao negde nekog od tih glumaca?Možda zaista bude bolje od originala? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 14:16 | |
| Nema šanse da će biti bolja. Gledao sam Anette, ona mi je ok, Niurka trandža užas, Victor Gonzalez ima harizmu amebe. A i ova glavna izgleda kao glupača prve lige. Ako si gledao original, ne znam kako možeš da misliš da će ovo biti bolje. Pa Meksikanci su to. Nema te serije bez mora suza, yo soy tu madre i sličnih bljuvotina. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 14:20 | |
| Ne slažem se za Victora Gonzalesa. On mi je isto normalan..Jedino se Niurka ni meni ne dopada.
Jesam gledao original i serija je korektna.Nije nešto vau,alli može da prođe. Pa isto sapunjarskih delova ima i u originalu, pa je ne kritikujete toliko... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 14:29 | |
| Nije original remek delo, ali jeste bila wow za to vreme kad se emitovala (2002-2003 godina). Naleteo sam na podatke da će vinarija biti zamenjena pivnicom i da će izbaciti neka ubistva. Sve to plus kad vidim promose deluje mi "smućkaj, promućkaj prolij". Ono, ajde da snimim seriju jer moram. Mislim da nisu ni upoznati sa radnjom pošto sam čitao da su neku glumicu od 6 žena pitali da li je Altagracia bila u vezi sa sveštenikom, a ova je začuđeno odgovorila "Claro que nooo". I još su na tviteru rekli da će biti drugi ubica, pa cela priča nema poentu onda, jer je Altagracia sa opravdanim razlogom bila Judina žena. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sat 7 Jan 2012 - 14:33 | |
| - sava wrote:
- Nije original remek delo, ali jeste bila wow za to vreme kad se emitovala (2002-2003 godina). Naleteo sam na podatke da će vinarija biti zamenjena pivnicom i da će izbaciti neka ubistva. Sve to plus kad vidim promose deluje mi "smućkaj, promućkaj prolij". Ono, ajde da snimim seriju jer moram. Mislim da nisu ni upoznati sa radnjom pošto sam čitao da su neku glumicu od 6 žena pitali da li je Altagracia bila u vezi sa sveštenikom, a ova je začuđeno odgovorila "Claro que nooo". I još su na tviteru rekli da će biti drugi ubica, pa cela priča nema poentu onda, jer je Altagracia sa opravdanim razlogom bila Judina žena.
Ovo sam i video..i slažem se sa tobom. Ovim si me argumentovano uverio zašto ti smatraš da će biti cirkus i to poštujem i delimično se slažem. Ali.. Mene lično zanima kako će sve da izgleda. Možda će biti cirkus,ali dobar cirkus. |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sun 8 Jan 2012 - 8:48 | |
| - Don Pio wrote:
- sava wrote:
- Nije original remek delo, ali jeste bila wow za to vreme kad se emitovala (2002-2003 godina). Naleteo sam na podatke da će vinarija biti zamenjena pivnicom i da će izbaciti neka ubistva. Sve to plus kad vidim promose deluje mi "smućkaj, promućkaj prolij". Ono, ajde da snimim seriju jer moram. Mislim da nisu ni upoznati sa radnjom pošto sam čitao da su neku glumicu od 6 žena pitali da li je Altagracia bila u vezi sa sveštenikom, a ova je začuđeno odgovorila "Claro que nooo". I još su na tviteru rekli da će biti drugi ubica, pa cela priča nema poentu onda, jer je Altagracia sa opravdanim razlogom bila Judina žena.
Ovo sam i video..i slažem se sa tobom. Ovim si me argumentovano uverio zašto ti smatraš da će biti cirkus i to poštujem i delimično se slažem. Ali..
Mene lično zanima kako će sve da izgleda. Možda će biti cirkus,ali dobar cirkus. hocu da se uklucim u debatu, ako smem slazem se da glumci su dobre i sigurno ce da odigraju solidnu svoje uloge, mozda podela moze biti bolja, narocito ove 5 glavno-sporedne zene, ali i mene zanima kako ce odigrati. ali ono sta me navodi da mozda ovo da bude losa verzija, je sto su najavili da ce se razlikuje od original, a spored moje mislenje ova serija nema puno prostora za mnogo promene |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Sun 8 Jan 2012 - 9:21 | |
| |
|
| |
sonja TVNovele Novi član
Broj postova : 111
| Subject: Re: La Mujer de Judas / Azteca 2012 Mon 9 Jan 2012 - 2:14 | |
| |