Vanessa Hudgens prošlu nedelju provela je u Italiji gde se družila sa fanovima i uživala u suncu, a dobila je i jedno vredno priznanje.
Naime, Vanny je dobila priznanje za globalnu ikonu na lokalnom “Ischia Global Film” festivalu a dok je pozirala sa trofejom u rukama, 24-godišnja devojka je blistala, s prepoznatljivim osmehom na licu!
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Fri 2 Aug 2013 - 8:22
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Mon 5 Aug 2013 - 5:30
Kao nekad: Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens ponovo snimaju zajedno!
Velike prijateljice još iz dana “High School Musicala”, Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens spojile su lepo i korisno, pa će tako učestvovati u novom šou televizije E!
U TV specijalu pod nazivom Vanessa & Ashley: Inner Circle, gledaćemo ove dve divne devojke dok se vozikaju Los Anđelesom, igraju u plesnom studiju, tračare, smeju i rade sve što rade najbolje prijateljice! Ash će Vanny postaviti razna pitanja, ali kaže da će nam i sama otkriti neke tajne o sebi. Zvuči sjajno! Američka premijera emisije je 9. avgusta u 7 ujutro po našem vremenu, na kanalu E!
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Mon 5 Aug 2013 - 5:37
Vanessa Hudgens voli običan život: Slava mi se stvarno ne dopada!
Kao i Miley, Ashley Tisdale, Demi Lovato ili Selena Gomez, Vanessa Hudgens je od malih nogu u centru medijske pažnje ali kaže kako nije luda za svojom slavom.
Vanessa koja trenutno promoviše film “The Frozen Ground”, kaže da ceni to što je jedna od najpoznatijih glumica na svetu, ali da u slavi baš i ne uživa. “Volim to što sam glumica. Volim da guram sebe i radim različite stvari. Volim to što ljudi cene to što radim. Ipak, ja ne volim slavu, ona se pretvara u nešto drugo. Nekim ljudima se slava dopada, ali ne i meni”, objasnila je ona u razgovoru za časopis The Daily Star.
Vanny kaže kako bi volela da se jednog dana vrati mjuziklima – upravo joj je uloga u “High School Musicalu” i otvorila vrata Holivuda. “Volim mjuzikle, tako da znam da ću im se vratiti. Ipak, najviše želim da probam nove stvari i nateram publiku da kaže ‘Ne mogu da verujem da je to Vanessa Hudgens!”
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Fri 16 Aug 2013 - 4:44
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Fri 4 Oct 2013 - 7:32
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Fri 18 Oct 2013 - 8:43
Subject: Re: Vanessa Hudgnes Fri 15 Nov 2013 - 21:48