Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
Subject: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 17 Sep 2011 - 7:55
Kako vam se cini prelepa Asi i romanticni Demir..
PRESLATKO
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 17 Sep 2011 - 8:35
aaaa slatki su iako nisam gledala seriju po slikama su prepreprepremedeni
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 17 Sep 2011 - 9:30
Ne idu mi nikako.
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Thu 29 Sep 2011 - 0:15
eee oni su savrseni zajedno! mislim savrseni su i odvojeno, ali ovako zajedno - znaci neverovatno koliko su dobri! prelepi! savrseni! odavno mi se ovako nije uklopio glumac i glumica kao njih dvoje!
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Thu 29 Sep 2011 - 3:51
Mnogo jak par...ona mi samo s njim funkcionise i kod njega slicna stvar,bolji je sa njom nego sa drugim partnerkama,mada on je meni licno odlican glumac i uvek ima tu emotivnu dubinu koju odlicno pokazuje ocima i izrazima lica Ali ipak je bolje kad druga strana reaguje na pravi nacin,a Tuba je mnogo dobro reagovala sad da li je to zbog takvog scenarija u kom bi se svaki iole dobar glumac iskazao ili nesto izmedju njih,s obzirom da nisu profi glumci,a tako su uverljivo odglumili ljubav,ostace vecna misterija
Kivanc_TatlitugFan TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Godina : 25 Lokacija : Istanbul Turska Sa Marijom i Andreom♥♥♥
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 1 Oct 2011 - 9:28
dolcevita wrote:
Mnogo jak par...ona mi samo s njim funkcionise i kod njega slicna stvar,bolji je sa njom nego sa drugim partnerkama,mada on je meni licno odlican glumac i uvek ima tu emotivnu dubinu koju odlicno pokazuje ocima i izrazima lica Ali ipak je bolje kad druga strana reaguje na pravi nacin,a Tuba je mnogo dobro reagovala sad da li je to zbog takvog scenarija u kom bi se svaki iole dobar glumac iskazao ili nesto izmedju njih,s obzirom da nisu profi glumci,a tako su uverljivo odglumili ljubav,ostace vecna misterija
Slazem se
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 1 Oct 2011 - 10:23
Meni se oni svidaju kao par.Fizicki lijep par
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 1 Oct 2011 - 10:53
Kako dobar video...scene se preplicu dok oni igraju i sve se poklapa sa tekstom pesme,prelepo
I jedan tuzan
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 26 Nov 2011 - 8:58
STVORENI JEDNO ZA DRUGO
milosavljeviclidija0 TVNovele Novi član
Broj postova : 1
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Tue 17 Jan 2012 - 3:51
obozavam Asi i Demira
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 21 Jan 2012 - 2:10
i ponovo na malim ekranima u Turskoj a i uSrbiji! ma savrseni su zajedno!
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 21 Jan 2012 - 2:14
Eh i ja daa prokomentarisem ovde Savrseni su, hemoja prsti iz svake reci, pogleda, dodira da na picam za predivan poljubac Njiohva prica je preelepa, a glumcima svaka cast, on je gleda tako izgubljeno dok njene oci sjaje tako jako i postanu nekako zute (nadam se da nisam samo ja ovo provalila) a to se njavise vidi u sceni kad njoj ispadne marame oa joj je on daje i ona mu dira ruku i onako ga gleda Za tako kratko vreme su postali moj omiljen par i mnogo ih volim
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 21 Jan 2012 - 2:16
svaka ti je rec na mestu! A&D!
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sat 21 Jan 2012 - 2:42
AsiIDemir MuraTuba prelepi savrseni
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Sun 22 Jan 2012 - 16:23
Murat i Tuba teraju ljude na razne ludosti...ne znam da li ste posetili onu fb stranicu Asi i Demir su se zaista voleli..ljudi ono je stvarno ludilo,ja ih jako volim kao par,svi se slazu da je hemija vrhunska,ali ono su pravi fanatici,traze dokaze dan i noc da su Tubina deca Muratova,da su godinama u tajnoj vezi,da je Onur samo paravan,mos misliti koja budala bi pristala da ozeni zenu koja je u vezi sa drugim i prihvati njihovu decu jer je "tatica"ozenjen Ili da je Burcin pokusala atentat na Tubu dok su snimali Asi
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Mon 23 Jan 2012 - 4:16
veliki uticaj medija jadni fanovi sa te str traze dokaze celu noc i celi dan al se ismejah citala sam i na onom hrvatskom forumu tu su jos ludji
nego kad sam vec usla u temu cisto da kazem stvarno su odlican par
Subject: Re: Tuba y Murat - Asi ve Demir Mon 30 Jan 2012 - 12:22
evo da postavim slike jedne od mojih najomiljenijih scena ovog presavrsenog para