Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
Subject: Miss Congeniality (2000) Fri 16 Sep 2011 - 8:05
Sinopis
Grejsi Hart (Sandra Bulok) i Erik Metjuz (Bendžamin Brat) su agenti FBI, koji dobijaju zadatak da isprate takmičenje za Mis Amerike. FBI je dobio preteću poruku od poznatog domaćeg teroriste u kojoj je rečeno da će to takmičenje biti na udaru.
Jedini način da agenti prate šta se događa je da ubace nekog od svojih agenata na takmičenje. Ispostavlja se da je za tu ulogu najbolja Grejsi. Kako ona mnogo vipe podseća na Prljavog Harija, nego na nekoga ko se takmiči na izboru lepote, FBI unajmljuje jedinog slobodnog konsultanta za Izbore lepote, Viktora (Majkl Kejn).
On ima jako kratak rok da nauči Grejsi kako da hoda, kako da se ponaša, da priča i sve ono što jedna potencijalna mis treba da zna.
Uloge
Sandra Bullock - Gracie Hart / Gracie Lou Freebush Michael Caine - Victor Melling Benjamin Bratt - Eric Matthews Candice Bergen - Kathy Morningside William Shatner - Stan Fields Heather Burns - Cheryl Frasier, Miss Rhode Island Steve Monroe - Frank Tobin/Morningside Ernie Hudson - Harry McDonald John DiResta - Agent Clonsky Wendy Raquel Robinson - Leslie Davis, Miss California Deirdre Quinn - Mary Jo Wright, Miss Texas Melissa De Sousa - Karen Krantz, Miss New York Asia De Marcos - Alana Krewson, Miss Hawaii Jennifer Gareis - Tina, Miss New York's girlfriend Cody Linley - Tough boy in flashback
Super mi je film, uvijek se nasmijem kad ga gledam, i kad ono očekujem sve super od drugog djela,i onda razočarenje totalno haha falio mi je Benjamin Bratt nekako Sandra mi je carica u filmu
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
Subject: Re: Miss Congeniality (2000) Sat 6 Apr 2013 - 2:16
Miaa_____♥ wrote:
Odlicaaan film! Uvijeek,ali uvijek me nasmijs. Gledala sam ga nekoliko puta i nikako da mi dosadi. Sandra je odlicno odglumila stvarno:)