Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 2:01
Od ponedeljka, 12. septembra, serija "Tajna ljubav" (La Fuerza del Destino) počinje s emitovanjem u Srbiji na RTV Pink u terminu od 18:30h.
Atlantis TVNovele Novi član
Broj postova : 123
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 5:06
Sta reci sem - izem im prevod naslova!
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 5:26
Ee prevod im je stvarno ... .__. Znači ... završava se TDA ? I ovo će puštati po pola sata
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 5:47
♥Diablita♥ wrote:
Ee prevod im je stvarno ... .__. Znači ... završava se TDA ? I ovo će puštati po pola sata
Ne, TDA se ne završava sutra. Biće posle TDA ova serija.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 6:53
promo im je a i prevod,sta je falilo originalnom prevodu?
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 7:43
Atlantis wrote:
Sta reci sem - izem im prevod naslova!
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 8:37
Sta je falilo Snagi sudbine? A promo mi je..
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 9:52
nadam se da ce ovo biti mnogo gledanije nego TDA
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 10:27
nadam se da cu i ja imati priliku gledati ovu seriju ..... ne cini mi se lose
Guest Guest
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 11:21
Nemam namere ovo gledati.
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 11:23
Dali ce na Pink BH uskoro ili poslije TDA ali ko ce cekat.
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Sun 11 Sep 2011 - 11:37
Drago mi je sto pocinje taman da nastavim da gledam
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Mon 12 Sep 2011 - 1:38
Prevod je... ali to je nas najgledaniji PINK!!!
Mada,seriju cu pratiti.
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Mon 12 Sep 2011 - 2:18
Xxexexe kako lepo oni znaju da promene naziv serije Gledacu naravno, okii im je promo, ionako nista bolje neznaju. :SS TDA se ne zavrsava sutra.
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink Tue 13 Sep 2011 - 1:04
prevod im je katastrofalan.samo se brukaju!
Sponsored content
Subject: Re: "La Fuerza del Destino" od sutra na RTV Pink