Sanja94 TVNovele Novi član
Broj postova : 134 Lokacija : Beograd
| Subject: Águila Roja - Crveni orao Sun 4 Sep 2011 - 8:28 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Televizija: TVE Godine trajanja: 2009- Uloge: David Janer, Javier Gutiérrez, Pepa Aniorte, Inma Cuesta, Miryam Gallego, Santiago Molero, Erika Sanz, Roberto Álamo, Guillermo Campra, Borja Sicilia, Patrick Criado, Elisa Mouliaá, Roger Berruezo, Manuela Velasco, Jose Angel Egido, Xabier Elorriaga, Francis LorenzoSinopsis:Nakon što je njegova supruga misteriozno ubijena, Gonzalo de Montalvo, skromni seoski učitelj, odlučuje da osveti njenu smrt. To će dovesti do toga da pocne da živi dvostruki život: učitelj danju i skriveni heroj noću. Potraga za odgovornima za smrt njegove žene uključuje i borbu protiv terora i opresije nametnutih od strane okrtunog komesara, u službi misterioznog tajnog društva čiji je cilj da svrgne kralja. - Spoiler:
Izvor> Universo Espanol
|
|
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Fri 9 Sep 2011 - 13:02 | |
| |
|
Sanja94 TVNovele Novi član
Broj postova : 134 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Fri 9 Sep 2011 - 20:26 | |
| Napokon... serija je fantasticna, bas sam se obradovala sto ce je pustati kod nas...ali da li ce do kraja pitanje je... |
|
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Sat 10 Sep 2011 - 3:43 | |
| |
|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Sun 11 Sep 2011 - 4:07 | |
| vi nemate pojma koliko sam srecan zbog ove serije ima da je gledam i odmah cu sad da pisem happy televiziji da joj se zahvalim |
|
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Sat 17 Sep 2011 - 1:02 | |
| pocinje u ponedeljak u 23:00 i jedva cekam.. Da li ce seriju prebaciti na pocetnu stranu? |
|
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Sat 17 Sep 2011 - 3:58 | |
| Danijela ja mislim da hoce... nadam se... ja i ti gledamo seriju sto posto tako da mozemo i da je odrzavamo ako nam admini dozvole |
|
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Sat 17 Sep 2011 - 7:31 | |
| Bas tako.. ja msm da bi trebali postaviti je na pocetnoj strani..boricemo se da tako bude.. |
|
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao Sat 17 Sep 2011 - 9:17 | |
| naravno... napomenucemo nase drage admine nisam zeleo da krenem da gledam preko eta zato sto serija je u terminu koji mi odgovora... bas sam se iznenadio sto je svaka epizode u spaniji gledalo i po 4 miliona ljudi sto me je sokiralo |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Águila Roja - Crveni orao | |
| |
|