|
|
Author | Message |
---|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Mon 21 Oct 2013 - 1:03 | |
| Ovi se rugali Ferihi kako ima obraza da uopšte dolazi na faks, uprkos tome da je narkomanka. Još ona tupava Gundže prišla Ferihi i rekla joj da ako joj treba pomoć, poznaje dobre specijaliste da joj pomognu da se odvikava . Ali baš mi bilo drago kako joj je Feriha spustila da joj njena pomoć ponajmanje treba. I svaka joj čast kako je sela blizu Koraja i Hande i njihovog društva, podignute glave, jer zna da nije kriva. I Emir kada se potukao sa onim likom što se rugao Ferihi. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Mon 21 Oct 2013 - 11:28 | |
| Slazem se sa tobom, tako me Gundje nervirao kao neka prijateljica a ovamo je smatra narkomankom i onda ju je izdala oko tuce, samo da bi spavala sa Korajem koji je ni 2 % iskreno. Tamam kazem ova Lara ok, ono opet jooj kako mi je Emir bio pravo hot kada se potukao sa onim, pa poslije kada je dosao da vidi sta je sa Ferihe. Samo me zanima sta ce biti sutra, cekam reprizu |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 22 Oct 2013 - 5:03 | |
| super je serija. kako je feriha nadrljala za cipele |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 22 Oct 2013 - 9:25 | |
| Nisam veceras gledala, sutra cu reprizu. Nesto se desilo ? |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 22 Oct 2013 - 10:29 | |
| I mene baš zanima, danas sam nešto malo video da je Feriha bila za cipele. U čemu je bio problem? I odkud sad da je Hande fina i slatka prema Ferihi? Sigurno se folira |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Wed 23 Oct 2013 - 10:19 | |
| ma da pravi se fina i ceka priliku kad ce podvaliti Ferihi al je jako zanimljiva neznam zasto inace nevolim negativce al Hande mi je prirasla srcu a rekla sam vam Gundze se tu i tamo pojavi kao srestvo da napravi pomutnju između Emira i Ferihe uuf yaa doslo kad je kupila cipale da nastavi glumom da je bogatasica ako zelite reci cu vam sta ce biti dalje ? |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Thu 24 Oct 2013 - 11:54 | |
| Reci Fato. Ona glupaca danas dala CD Hande ne mogu da vjerujem kako je jadna. I prvi poljubac mati je vidjela na DVD kod Hande sto ce biti ? |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sat 26 Oct 2013 - 9:55 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Reci Fato. Ona glupaca danas dala CD Hande ne mogu da vjerujem kako je jadna. I prvi poljubac mati je vidjela na DVD kod Hande sto ce biti ?
ma napala je na jadnu Ferihu al feriha ce joj reci da se napila i da je zeljela biti kao oni (misli na bogatase ) a za cipale ce jadna morati raditi Dzansinom hotelu da vrati novac ,tu ce joj pomoci Sanem al Hande ce to otkriti pa ce kao ici u taj hotel da slavi rođendan gdje ce se feriha sresti Emirom al naravno Emir ce misliti da radi u ocevom hotelu .. |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sat 26 Oct 2013 - 10:16 | |
| Huh znaci opet ce se izvuc, to ce sigurno biti kod nas ove nedelje. Hoceli Emir otkriti prije braka da je ona siromasna ? I kako ce rsagirat Dzansu kada sazna da je F sa E. |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sun 27 Oct 2013 - 11:02 | |
| ima do braka vi jos da se nagledate al hoce saznati prije zahvaljujuci Mrkvici (Dzansu ) tako je ja zovem a Dzansu ce vidjeti Ferihu kako se ljubi s Emirom na njegovom rođenadnu na koji je Dzansu dosla ne pozvana , ona ce preko Emirovog oca upoznati Emira i pozvati ga sebi i tako ce podvaliti ce Ferihi i tad ce Emir shvatiti da je sve bila laz ... al prije svih ti događaja nju ce Emir zaprositi al ona ce prihvatiti reci ce da ce staviti prsten kad ga zasluzi ... |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sun 27 Oct 2013 - 12:46 | |
| To Feriha ? Znaci i Dzansu ce biti opasna nije ni ona fina. Ma mene je ona nervira kako podbada mami od Ferihe nakon sto je vidjela da Feriha ima momka. A hocel se kod nas uskoro desiti to da ce saznat da Feriha je sa Emirom ? |
|
| |
milospetkovic48@yahoo.com TVNovele Novi član
Broj postova : 291 Fan-gif : Lokacija : n,bgd
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 29 Oct 2013 - 0:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 29 Oct 2013 - 11:17 | |
| pa to ce sve postepeno saznavati ,naravno na fakultetu svi znaju ,a ostali svi postepeno saznaju to ce se malo odugulvaciti |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 29 Oct 2013 - 13:24 | |
| Kod nas je veceras bilo kada Emir misli da je onaj hotel of Ferihe. A zao mi ovog Koraja bas je dusa, no Gundja je trudna sa njim ? |
|
| |
milospetkovic48@yahoo.com TVNovele Novi član
Broj postova : 291 Fan-gif : Lokacija : n,bgd
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Wed 30 Oct 2013 - 5:01 | |
| |
|
| |
vivka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 527
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Wed 30 Oct 2013 - 8:29 | |
| Bom dal epizode seriyala hvala vnaprej |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Wed 30 Oct 2013 - 12:17 | |
| ma ne brini Gundze ce pobaciti ,samo kasnije ce on biti u vecim brigama ... |
|
| |
vivka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 527
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Thu 31 Oct 2013 - 2:57 | |
| Nisam razumio ja ću staviti epizode? |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Thu 31 Oct 2013 - 6:28 | |
| - dervisevic fata wrote:
- ma ne brini Gundze ce pobaciti ,samo kasnije ce on biti u vecim brigama ...
Kakvim ? Znaci pobacit ce. Ona glupaca kaze Emiru, izmedju Ferihe i Koraja ima nesto |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sat 2 Nov 2013 - 10:42 | |
| i to ce između Fewrihe i emira izavati problem ,izađe u casopisu(hande ce u tome imati prste) kako se feriha i Koraj grle naravno on se njoj zahvaljivao oko pomoci i to ce vidjeti Riza i zarucice je Halilom i naravno feriha se nece htjeti pomiriti s Emirom zbog toga .sve dok emir i Hande ne dozive nesrecu tad ce prekinuti zaruke ,,
a Koraj ce se u drugoj sezoni ozeniti Gulsun rodicom od Ferihe naravno nece je bvoliti al ce morati jer je spavao s njom ... |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sat 2 Nov 2013 - 13:02 | |
| Ojj znaci sada ce Emir i Feriha prekunut ? Kada vidi sliku ? Tj hocel znat Emir razlog sto je grlio Koraj Ferihu ? |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Sun 3 Nov 2013 - 10:58 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Ojj znaci sada ce Emir i Feriha prekunut ? Kada vidi sliku ? Tj hocel znat Emir razlog sto je grlio Koraj Ferihu ?
da hoce htjece se pomiriti al vec ce biti zarucena tako da ce ga izbjegavati sve do nesreće ... saznace da je to casopsiu bilo Handino maslo i za podmetanje droge mislim vidjece kod Koraja cd ili je to mozada vec bilo |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 5 Nov 2013 - 1:30 | |
| Kod nas je bilo kako je Hande ukrala neki CD i slomila, znaci ima jos jedan CD ? Hocel puno razvlacit sa tim dok on ne sazna ? |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 5 Nov 2013 - 11:50 | |
| mislim da saznje u 16 epizodi ... |
|
| |
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum Tue 5 Nov 2013 - 13:06 | |
| Aha hvala, kod nas vcrs je tek vidio u novinama, pa je pretukao koraja a sa ferihom prek. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Adini Feriha Koydum | |
| |
|
| |
|