|
|
Author | Message |
---|
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari Tue 31 Aug 2010 - 8:14 | |
| Sta je danas bilo,nisam mogao da gledam? |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Tue 31 Aug 2010 - 9:21 | |
| Danas je Leon pokusao da ubije Kasildu, ali naisli su uciteljica i Ernan, a Leon je pobegao.. Estrelja je bila kod Ernana u stanu, kada je dosao V.Manuel i poceo da se svadja sa njim. Estrelja je pobesnela sto se svadjaju i krenula kuci, ali V.Manuel ju je zaustavio i poljubio. Koral je zapretila Lus da ce je drugi put ubiti... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 1:03 | |
| plasticarku ne mogu da smislim (koral) a mario ima takav stil glume-nije navalentan..jednostavno je opusten,takav je bio u svim serijama gde sam ga gledala..deluje jako gospodstveno,al ume da vikne kad zatreba..ernan je poceo da me nervira...mistika je odvratna..orijana carica |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 3:35 | |
| ovo bi se trebalo zvat mar de terror, tako lošu seriju dugoo nisam gledala... a cimarro, pa šta se njemu desilo? ne sjećam se da je u pdg bio tako loš! ovo sad je strašna gluma! |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 7:54 | |
| - gira wrote:
- ovo bi se trebalo zvat mar de terror, tako lošu seriju dugoo nisam gledala...
a cimarro, pa šta se njemu desilo? ne sjećam se da je u pdg bio tako loš! ovo sad je strašna gluma! : : : : : : ja od ove serije nisam pogledala ni jednu epku do kraja...jednom sam htjela al nisam mogla izdrzati |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 8:38 | |
| - gira wrote:
a cimarro, pa šta se njemu desilo? ne sjećam se da je u pdg bio tako loš! ovo sad je strašna gluma! da slazem se... Meni su se svidele sve Cimarove serije,ali ova je najloshija... |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 8:40 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 10:08 | |
| mario uvek isit... nekako hladan.. i kada je neka ljubavna scena njega to ko da ne interesuje... ali takav je kkakav je... kako je ruzno izgledala koral na onoj reviji... kosa joj je blagi uzas. |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 22:06 | |
| - gira wrote:
- *Flippy* wrote:
- gira wrote:
a cimarro, pa šta se njemu desilo? ne sjećam se da je u pdg bio tako loš! ovo sad je strašna gluma! :: :: :: ja od ove serije nisam pogledala ni jednu epku do kraja...jednom sam htjela al nisam mogla izdrzati hahahahahahahahaha bome treba živaca za to gledat...al cimarro me fascinira, kakva god scena bila, on zacementirano drži uvijek isti izraz lica :n: ma on to nece da pokaze svoja osjecanja : : : : a njih dvoje su mi grozan par...nzn ko ih stavi zajedno |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 2 Sep 2010 - 22:51 | |
| - gira wrote:
- *Flippy* wrote:
- gira wrote:
a cimarro, pa šta se njemu desilo? ne sjećam se da je u pdg bio tako loš! ovo sad je strašna gluma! :: :: :: ja od ove serije nisam pogledala ni jednu epku do kraja...jednom sam htjela al nisam mogla izdrzati hahahahahahahahaha bome treba živaca za to gledat...al cimarro me fascinira, kakva god scena bila, on zacementirano drži uvijek isti izraz lica :n: : : : : : : Dobra si... Ja sam pogledala mozda 2 epizode posto moja baba to ne propusta... I nije mi nesto uopste, dosadna... Samo mi je Mariana prelepa kao i uvek.... Ni ja nznm sta bi Mariu da radi ovu seriju... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Sep 2010 - 1:48 | |
| Hehehe, on je u svakoj brate noveli takav, ukocen, ali mi je takav kakav je nesto car ! Zamisli tako ukocen a dobija uloge kao kisa... :D Stvarno je meni on simpatican onakav kao bizgovina neka, ali meni simpa, kazu da je grub, da je tukao zenu, i meni je i takav simpa, jer ga ne dozivljavam kao siledziju nekog :D
Meni je serija takodje dosadna, Estralju bih volela da izmaltim tako... ali ipak je gledam :D To je nesto sto ne umem da objasnim, ne bih je na net gledala 100godina, ali u tom periodu odmaram od posla i gledam pink :D I ta serija je tako pala da je gledam :D |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Sep 2010 - 2:58 | |
| |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Sep 2010 - 4:33 | |
| meni je serija jako zanimljiva...pogotovo kad prikazuju orijanu...moharas me strasno nervira |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Sep 2010 - 5:44 | |
| danasnja epizoda i nije neka.. samo sta ce sad koral.. i viktora bi da ubije? |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 3 Sep 2010 - 8:26 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Hehehe, on je u svakoj brate noveli takav, ukocen, ali mi je takav kakav je nesto car ! Zamisli tako ukocen a dobija uloge kao kisa... :D Stvarno je meni on simpatican onakav kao bizgovina neka, ali meni simpa, kazu da je grub, da je tukao zenu, i meni je i takav simpa, jer ga ne dozivljavam kao siledziju nekog :D
Meni je serija takodje dosadna, Estralju bih volela da izmaltim tako... ali ipak je gledam :D To je nesto sto ne umem da objasnim, ne bih je na net gledala 100godina, ali u tom periodu odmaram od posla i gledam pink :D I ta serija je tako pala da je gledam :D I ja ga volim... Nekako i on mi ima ono nesto... Ne verujem u te gluposti da je siledzija... |
|
| |
**_Mily_** TVNovele Novi član
Broj postova : 257 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Sep 2010 - 3:46 | |
| Ne gledam ovu seriju.... Malo mi je izfolirana.... Glumci su mnogo pokoceni |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 4 Sep 2010 - 4:13 | |
| kako koji glumci... ima po nekad komicnih scena sto volim |
|
| |
*Tasa* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2456 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari Mon 6 Sep 2010 - 2:34 | |
| zna li ko sta ce sutra biti ? : |
|
| |
touran12 TVNovele Novi član
Broj postova : 3
| Subject: Re: Komentari Mon 6 Sep 2010 - 5:37 | |
| zao mije uspeo sam samo do sedme epizode da gledam onda su serije ubacivane preko redosleda tako da sam oustao da gledam kad vec nemogu da gledam po redu onda san odustao ja mislim ova sajtna nije nista u redu hvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 7 Sep 2010 - 3:56 | |
| Estrelja stvarno ne zna sta zeli... Kaze da doktor ostaje u stanu, pa ga potom zamoli da napusti stan... |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 7 Sep 2010 - 4:28 | |
| Nisam gledala oko dve nedelje, i danas odgledam i pola toga mi nije jasno Sta se desilo sa Koral/Katalinom? Ona je sad kao u bolnici jel? A sta se desilo izmedju nje i Victora? Kako je Victor pronasao Estrellu? Sta je sa Tilikom (ako se tako zove)? I da li su Ernan i Estrella sada u vezi? Ako neko moze da mi odgovori na ova pitanjaa I ako se desilo jos nesto bitno recitee |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 7 Sep 2010 - 4:33 | |
| Pa Koral je sada u bolnici, u onoj istoj gde i Kasilda. Viktor Manuel ju je odveo u bolnicu jer joj nije dobro. Tiliko je prosio ispred crkve i video donja Lus i Moharasa, ali Tiburon ga je sklonio i zapretio mu. Estrelja nije sa Ernanom, samo je on kod nje jer se ona plasi da je Leon opet ne napadne. Danas je Koral uzela sibicu i zapalila sobu. |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari Tue 7 Sep 2010 - 5:28 | |
| ona koral ludaca nevidjena kao drze je pod kontrolom a ona seta po bolnici sa sibicama.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 7 Sep 2010 - 8:12 | |
| Koral me najvise nervira u seriji.... Smara sa tim njenim ludilom... Sad je ona sirotica i treba svi da je zale... A kada ubija nekoliko njih okolo, onda nije luda... Svasta... |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 7 Sep 2010 - 8:57 | |
| Mene Estrelja bas nervira sada,ni sama nezna sta hoce... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|