|
|
Author | Message |
---|
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Jun 2010 - 21:49 | |
| juce sam malo gledala i mislim da je odlicna serija |
|
| |
S@ki TVNovele Novi član
Broj postova : 59 Fan-gif : Lokacija : Umcari
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Jun 2010 - 23:03 | |
| Serija je Extara,mnogo mi se svidja. |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 4:01 | |
| Hahaha..kako zanimljiv prvi susret Estrelle i Viktora..xDD |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 4:02 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Meni je malo truhlo to zaljubila se u njegovo fotografiju i tako to, sapunica jeste sapunica, ali sapunica moze imati mnogo dobru radnju... :) A ovo je tipicno od sad znam sta ce da se desi... :)
O moj boze kako bezveze serija,tako predvidiva,a gluma...ochaj... Jedino Cimaro i Mariana Seaone vade prosek...Mada me chudi shto uopshte glume u ovoj seriji... Josh je gora od CCEA.... A producentkinja serije,Nathalie Lartilleux,se bash uvek vrti oko jednog te istog,,,Siromashna,buntovna,neuka devojka,i bogat,obrazovan muskarac,iz visoke klase... Tako je bilo i u CCEA i Peregrini... Mogla bi neshto da promeni... Mislila sam da ce biti mnogo bolja,ali bzv... |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 4:03 | |
| Nije ni cudo shto je u Meksiku bila tako ochajna gledanost...
|
|
| |
jessica14 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 664 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 4:22 | |
| Serija je smesna... Mislim stvarno,sta je sa radnjom u ovoj seriji... Ovaj,kako se bese zove,Viktor Manuel,koga igra Cimaro se zaljubi u Koral cim je ugleda,i ujutro je zaprosi... A posle skonta da je koketa,ali ipak pati zbog njene navodne smrti...Kao opija se dok vozi avion,boze,uzas,i onda se srusi pravo na ljubav svog zivota... Jbt,ko napisa ovaj scenario,neki desetogodisnjak... Prdvidivo,smesno i jadno... A Mariana Seaone sa onim plavim socivima... Ali ona bar dobro glumi... Pola glumaca,sporednih je iz CCEA... Vidi se da ih je radila ista producentkinja,obe su blagi ocaj... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 4:39 | |
| kada kazem tipicna meksicka mislim na istu radnju kao i uvek Siromashna,buntovna,neuka devojka,i bogat,obrazovan muskarac,iz visoke klase... cast izuzecima... ne kazem da je svaka meksicka sapunica odvratna... Mariana sa plavim socivima mi je odvratna... |
|
| |
figica TVNovele Novi član
Broj postova : 202
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 4:55 | |
| mariana izgleda smešno. osobno nisam objektivna što se tiče ove serije jer obožavam Maria C. i gledam sve gde je on |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Jun 2010 - 23:08 | |
| Zaista ne znam što je stavljala ta sočiva...blagi užas...Inače je mnogo gotivim... Mislim da će biti smor serija... |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 2:00 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 3:32 | |
| |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 3:35 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- A ko je uopste ta Koral?
Ninel Conde |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 3:42 | |
| La série a l'air super. Encore une fois Mariana Seoane joue un rôle méchant ( comme dans Tormenta en el Paraiso par exemple )
Dites aurez vous une photo d'Erick Elias dans Mar de Amor. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 3:52 | |
| - hari_95 wrote:
- AnGel_Perroni wrote:
- A ko je uopste ta Koral?
Ninel Conde aaa...i on misli da je ubio...lol Glupa je ova serija. |
|
| |
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 4:16 | |
| Serija je dno dna..xDDd Em sto glumce ne podnosim..msm glavne glumce...xD Ona devojka jos moze da prodje..al ona glumac..Boze me sacuvaj..xDD
Al serija je totalno bezveze...xD |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 4:56 | |
| Ja volim Maria Cimara,i on obichno prihvata uloge u dobrim serijama,ali ova je uzas... Tuguje i opija se zbog zene koju je znao 2 dana... starshno... dakle stvarno... telenovele su poznate po nerealnim dogadjajima,ali ovo... |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Thu 1 Jul 2010 - 6:25 | |
| Jeste dobra serija,ali bolje da zameni termin sa MSED...msm onakva serija da se daje u 12:00h? Ispada da je u Danielinom rangu... |
|
| |
lucerito96 TVNovele Novi član
Broj postova : 56 Godina : 28 Lokacija : con mi amor Fernando
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 1:57 | |
| paaa iskreno serija je mallo dosadna gledala sam par epki i ne svidja mi se moglo je i bolje!! |
|
| |
afrodita Banovan član
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 3:36 | |
| Boze gde je smisao ove serije... A ovaj kuka za svojom Koral,a znao ju je svega dva dana... Eh ta ljubav... Da se kladimo da ce se ona opet pojavi iz mora... poput sirene exxexex |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 10:16 | |
| Ma ona nije sigurno mrtva, pojavljuje se ona, ali mi je glupo sto ovoliko pati za njom, danas sam gledala... |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 11:14 | |
| serija je na ja (po prvoj epizodi) |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 19:21 | |
| Pa kakva serija treba da bude da bi vam se svidela? Mozda da glumi Migel Anhel Silvestre? |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 20:51 | |
| hahhaha... ja cımara volım,alı ıstına je da u serıjı ıma nekıh glupostı da to nıje zdravo!
ı da urose,treba da glumı on hahhahhahahhahha |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 21:12 | |
| Uzasno me nervira producentkinja ove serije, zasto ne moze da uradi lepo seriju, da obrati paznju na greske?? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari Fri 2 Jul 2010 - 23:27 | |
| Ima nekig gluposti, nisu to neke ogromne greske, vec jednostavno ja ne volim vise taj tip serija, ovo ona siromasna on bogat, i ajmo :))))
Volim neke drugacije serije, a sto se tice glumaca, svi su mi na neki nacin simpaticni, ima tu dosta dobrih glumaca... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|