Režija:Majkl Eptid Uloge:Dženifer Lopez, Bil Kempbel, Džulijet Luis, Tesa Alen, Den Futermen
Žena otkriva da čovek iz njenih snova ustvari nije ono za šta se predstavlja. Ona i njena ćerka pokušavaju da pobegnu uz pomoć njenog bivšeg dečka, ali muž počinje da je progoni. Bojeći se za svoj i ćerkin život, ona zaključuje da postoji samo jedan način da pobegne iz tog braka, a to je da ubije muža...
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
Subject: Re: Enough 2002 Mon 15 Aug 2011 - 9:32
joj gledala sam film bio je na pinku juce,stvarno je dobar.Mislim da je nesto poput trilera,svo vreme sam se bojala da ce uraditi nesto onaj njen muz njoj i cerki.Ali na srecu uspela je da ga pobedi i to jedino ako ga se sama resi.Film je fenomenalan,extra je JLo odglumila :Good:
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Enough 2002 Mon 15 Aug 2011 - 9:37
Nisam gledala :’(: a glumi Moja Jenny
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Enough 2002 Tue 16 Aug 2011 - 6:16
Gledala sam film,ali ne mogu se sjetiti ama bas nicega. Ali znam da mi se mnogo svidio.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Enough 2002 Sun 30 Oct 2011 - 1:16
meni je fim i vise nego odlican vise puta sam ga gledala svidja mi se Lopez je odlicna ovde svidja mi se njen preobrazaj od maltretirane zene do ratnice super ga je isprebijala na kraju
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Enough 2002 Sun 30 Oct 2011 - 1:55
I ja sam gledala vise puta,stvarno je dobar Kroz ceo film sam strahovala hoce li je uhvatiti ili ne Ova njena cerkica mi je bas slatka Preporucujem svima da pogledaju
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
Subject: Re: Enough 2002 Sun 30 Oct 2011 - 1:57
davno sam gledao ovaj film i ne sjećam se baš svega u detalje ali mogu reći da je sigurno jedan od boljih filmova od JLo...