| A walk to remember - 2002 | |
|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Wed 9 Nov 2011 - 1:38 | |
| odgledala sam film ,predivan je na pocetku mi je bio malo dosadnjikav al kasnije divan..ah kad mu ona rece da je bolesna joj tako divna ljubav,a ne bi bila toliko divna da nije tragicna ah Landon je sve vreme bio uz nju,ona je njega preporodila a on je ucinio srecnim njene poslednje dane prelepa muzika iz filma posebno kad ona peva |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Wed 9 Nov 2011 - 2:34 | |
| Pa to i jeste njena pjesma, inace ona je pjevacica. Ona je dobila 3 nagrade za taj film, a bila je i u jednoj kategoriji nominovana mada nazalost nije ju dobila. Film je def do sada sve sto sam ogledala omiljeni Iznova svaki put kada ogledam kao da je prvi put, isto se osjecam emocije sve Meni je dobar od samog pocetka do samog kraja. I mnogo mi se dopalo sto je na kraju ostao sam On oanko dobar, ma zaljubila sam se u njega |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Wed 9 Nov 2011 - 6:04 | |
| upravo sam odgledala film... uffffff svidja mi se film... samo je kraj mnogo tuzan.... preslatki su zajedno... |
|
| |
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Wed 9 Nov 2011 - 10:23 | |
| - Quote :
- Pa to i jeste njena pjesma, inace ona je pjevacica.
Ona je dobila 3 nagrade za taj film, a bila je i u jednoj kategoriji nominovana mada nazalost nije ju dobila. vidi se da je talentovana glumica a jos i pevacica stvarno ona njena pesma vrh-pevusim je ceo dan |
|
| |
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Wed 9 Nov 2011 - 10:30 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Fri 11 Nov 2011 - 7:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Wed 16 Nov 2011 - 11:04 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Sun 1 Jan 2012 - 0:50 | |
| Odgledala sam ga.. Film je savrsen... Dok gledas ovaj film,stvarno shvatis da zivot cine sitnice,ali te sitnice ti punoo znace i ulepsavaju ti zivot,nebitno koliko on traje.. Naravno ljubav je uvek na prvom mestu |
|
| |
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Sun 1 Jan 2012 - 1:16 | |
| Slazem se sa tobom ^^ A moze se i svatiti da je zdravlje najbitnije od svega, zdravlje i ljubav, i da nije bitan vanjski izgled, vec unutrasnja ljepota. Zapravo ona je ta zbog koje su ljudi ljepsi. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Tue 14 Feb 2012 - 12:10 | |
| Jaooo kakav film DUSU SAM ISPLAKALA! Kako je zivot nepravedan! dopustitI samo na kraatko da budes srecan znam da ovo zvuci bezveze, i da nije glavna poenta filma u tome, vec da covek moze ziveti i 100 godina, a da ne uspe da dozivi ono sto su Jamie i Landon ali sam morala to da napisem! Bas PRELEPA ljubavna prica svima nama treba jedan Landon <3 koliko mi je dobra ona scena kada pocnu svi da joj se smeju zbog one slike sto su uradili, i ona pocinje da place, okrece se da ode i pojavljuje se on diivnooo ^^ pa kad isli na groblje da gledaju kroz teleskop <333 divni su ^_^ al' kad mu je rekla da boluje od leukemije, pocela sam da placem kao luda jos u bolnici, sve vreme bio uz nju <33 pretuzna mi je ona scena kada mu poklanja onu svesku sa citatima koje je skupljala njena majka i pocnu zajedno da citaju onaj citat o ljubavi ja sam se iskreno najvise uplasila kad je bilo vencanje, da Jamie ne umre tad.Posto sam je vec tad bila u transu, i tresla se od plakanja ne znam kako bih reagovala da je umrla na vencanju, al' dobro je nije ) ali zato odmah posle kada Landon prica kako su proveli leto, ja opet u plac i na kraju kad kaze "Nasa ljubav je kao vetar.Ne mogu je videti, ali je osetim" |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Sat 18 Feb 2012 - 12:47 | |
| - tica wrote:
- Dok gledas ovaj film,stvarno shvatis da zivot cine sitnice,ali te sitnice ti punoo znace i ulepsavaju ti zivot,nebitno koliko on traje..
Ovo si lijepo srocila...ne mogu vise na ovo nista reci jer si u samo jednoj recenici rekla sto bih ja rekla u 2000 - anahi 4ever! wrote:
- Kako je zivot nepravedan! dopustitI samo na kraatko da budes srecan znam da ovo zvuci bezveze, i da nije glavna poenta filma u tome, vec da covek moze ziveti i 100 godina, a da ne uspe da dozivi ono sto su Jamie i Landon ali sam morala to da napisem!
Poenta filma,ali same knjige jest da treva zivjeti svoj zivot na sve moguce nacine Tako sam ja barem shvatila. Jos se slazem sa tobom u vezi Landona.Svida mi se sto je sazreo uz nju,sto je shvatio vaznost zivota,ljubavi,opcenito svega.Uz nju je poceo cijeniti ono sto ima.U Jamie je vidio unutarnju ljepotu i nju se zaljubio.Shvatio je sto je ljubav.<3 |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Tue 21 Feb 2012 - 5:28 | |
| Knjiga je mnogo bolja od filma,dusu sam isplakala :S Iako mi se i film svidja,knjiga je mnooooogo bolje i treba je procitati! <3 |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Tue 21 Feb 2012 - 12:29 | |
| ja nisam znala da je film radjen po knjizi verujem da je knjiga bolja, iako je i film stvarno odlicno uradjen |
|
| |
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Tue 21 Feb 2012 - 22:10 | |
| knjigu je napisao Nicholas Sparks on je inače napisao još dosta knjiga po kojima su kasnije rađeni filmovi kao na primer The Notebook i mnogi drugi |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Fri 15 Jun 2012 - 5:46 | |
| predivan film,ali ima jako tuzan kraj |
|
| |
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Tue 31 Jul 2012 - 7:03 | |
| Upravo sam ga odgledala i mogu reći: Bože, kakav fiiilm! Kako je predivaan, oni su predivni, priča je... Wow. Prelijepo, prelijepo, ako treba pogledat ću još 10 puta:)) dusu sam isplakala:( savrsen je, sve sta ste prije rekli potvrdujem, savrsenstvo... |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Tue 31 Jul 2012 - 12:12 | |
| |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 Mon 20 Aug 2012 - 11:50 | |
| Najlepse su njegove reci na kraju filma : Love is like the wind.. you can't see it, but you can feel it." |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: A walk to remember - 2002 | |
| |
|
| |
| A walk to remember - 2002 | |
|