ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Legally Blonde 2 - 2003 Mon 8 Aug 2011 - 10:19 | |
| Omiljena američka plavuša se vratila! Ris Viderspun vratila se kao Eli Vuds u komediji "Pravna plavuša 2". Pošto je u prethodnom delu završila Harvard, Eli je sada advokat u velikoj firmi i istovremeno se priprema za venčanje sa svojim čovekom iz snova. Kada bude otkrila da jedan od klijenata njene firme koristi njenog psa Bruzera i njegovu porodicu kao zamorčiće za testiranje kozmetičkih preparata, ona počinje da se bori za njihova prava. Ona je potpuno slomljena, ali je i optimista. Gospođica Vuds kompletno sređena odlazi u Vašington. Trudi se da dođe do istaknutih političara, suočava se sa zabranjenim izazovima - u moru sivih i crnih odela i uniformi ona se pojavljuje u pink varijanti. Ona podseća na Barbiku, a ovo nije mesto za nekoga ko prati modne trendove i ima diplomu Harvarda. Ipak, ona je vrlo inteligentna, zna šta hoće i ima potpuno svoj način po kome radi. Govori u ime Bruzera i njegove porodice i neverovatno je motivisana. Glavne uloge: Reese Witherspoon, Sally Field, Regina King, Jennifer Coolidge, Bruce McGill, Luke Wilson legally blonde 2 trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=lGcLwm66qH4 |
|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 Tue 9 Aug 2011 - 1:46 | |
| gledala sam i prvi i drugi deo obozavam ovaj film
Reese Witherspoon je prosto savrsena za ovu ulogu |
|
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 Wed 10 Aug 2011 - 11:07 | |
| Ogledala i ja 1 dio. koji je bolji nego 2 |
|
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 Wed 10 Aug 2011 - 12:05 | |
| Extra film Plavusica je bas slatka : |
|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 Wed 10 Aug 2011 - 23:00 | |
| Gledala sam, odlican film. Prvi deo je mnogo bolji. Nego znam da ima i 3 deo koji sam ja gledala...msm ima isti naziv, samo Pravne plavuse, a ne pravna..xDD Dve sestre bliznakinje. |
|
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 Thu 11 Aug 2011 - 0:31 | |
| Nemam pojma Ja sam ovdje postavila samo za jedan dio |
|
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 Sun 1 Jul 2012 - 10:41 | |
| Mnogo dobar film,Riz je fenomenalno odigrala |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Legally Blonde 2 - 2003 | |
| |
|