| Kirik kanatlar -Slomljena krila | |
|
|
Author | Message |
---|
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Wed 31 Aug 2011 - 19:40 | |
| - todora wrote:
- citala sam negde da ce se on ubit na kraju serije al opet nezz
meni je ovde lep ali u Gonulcelen je neodoljiv...majko milaa potpisujem da je u ovoj lep a u Gonulcelen neodoljiv!!! ufff faca je.... da i ja sam tako nesto procitala ali i da ce oboje biti mrtvi, pa sam onda negde procitala da ce on otici na pola serije... tako da ne znam sta je tacno... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Wed 31 Aug 2011 - 23:07 | |
| ja bi volela da umru oboje sta ce Nazli bez njega...msm stw plakat cu ako bude mrtav a znam da ce u 22 ep. na turski tj.po njihovoj 22 epizodi a kod nas najverovatnije u 44 ep da ce bit vencanje Ajse i Nevzata..i doce neki razbojnici i upucat ce Dzemala...napred i na leđa
smrccc |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Thu 1 Sep 2011 - 1:45 | |
| ajoooj za Dzemala... a bas mi je drago za ovi dvoje, mnogoo su mi slatki! a i to sto kazes, mada ja sam uvek za srecan kraj bez obzira na okolnosti... ali sta da se radi... ako je tacno to je katastrofa! |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Thu 1 Sep 2011 - 2:23 | |
| Zanimljivo, nije klasično |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 0:39 | |
| drago mi je sto joj je rekao da je on pisao pisma i da ih procita sada kada zna da je on pisao... i sto je ona posle rekla da nece da stave tacku na njihovu pricu... jedino mi je bezveze za Ajse, bila mi je omiljeni lik, glupo mi je sto su obe zaljubljene u Dzemala... Nevzat mi je bas faca... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 0:42 | |
| Koliko ima epizoda ova serija? |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 1:20 | |
| 36 u Turskoj ali ovde bi trebalo otprilike puta 2 ali nisam sigurna... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 6:46 | |
| I ja msm da treba dvostruko jao veceras ce je zaprosit...msm trebalo bi bit to......uff yaaa
kad rece onaj nacelnik nisam naviako gubiti....nisam nikada osetio poraz a Dzemal ce njemu Mislim da ces sada po prvi put okusit poraz
hihihihi |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 6:49 | |
| veceras ce je zaprositi?!!!!!! aaaaa.... hvala ti na obavestenju!!! jooooj to moram videti! ako slucajno propustim sutra rano trazim epku na netu.... lepo kazes uff yaaa... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 6:52 | |
| da...ali ona ce morati birat između Ajse i Zeynep koje su joj kao sstre i svoje ljubavi tj-Dzemala |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 6:55 | |
| cekaj nemoj reci da ce reci ne - ufffffff Ajse kao sto sam rekla mi je bila bas omiljeni lik od pocetka serije, ali sta ce joj Dzemal kad ima Nevzata- ufff sad me bas nervira! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 7:19 | |
| pa znas i sama.....msm ja sam gledala neke snimke na netu Nece nikako biti zajedno.....sve ce ih sprecavat nes.....cak i kad se Ajse bude udavala za Nevzata...doce neki odmetnici sta ja znam upucat ce Dzemala neee....smjccc |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 7:33 | |
| jooooj ma znam, nego se uvek nadam..... a uvek tako bude ... ali nada poslednja umire... uffff |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 7:36 | |
| da bas su slatki i sviđa mi se to sto su Gonulcelen i kirik kanatlar potpuno razlicite.... |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 7:47 | |
| da, totalno druga tematika sve... njegov karakter i lik! kao Asi i Gonulcelen! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 7:51 | |
| da to mi se sviđa ne zbunjuju me likovi npr Dzemal i Murat jer su skroz razliciti.... |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 20:11 | |
| da, a oba lika su face na svoj nacin!
i u sinocnoj me epizodi Ajse iznervirala... ma ne znam, mozda sam sad previse za Nazli i Dzemala pa ne vidim Ajse uopste u toj prici a ona nesto hoce... ne razumem ni kako je shvatila da bi Dzemal mogao biti zaljubljen u nju - mozda sam propustila dosta pa me ona sad bas iritira.... Nevzat mi je faca - trebaju ti dve mazge! i onda kad se pojavio iza Junusa, gore ruke! digni levu!!! obozavam ga! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Fri 2 Sep 2011 - 23:24 | |
| hahah bilo je extra ali opet Nazli je malo suzdrzana od Dzemala a on cvate od ljubavi..... A Nevzat je car ahahhah
aa Kako napadose Nazlinu kucu.....odnesose violinu...kako ce sad svirat onu tuznu muziku...joj uff yaa |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sat 3 Sep 2011 - 0:35 | |
| hihihihi kad je Dzemal dosao kod Nevzata u bolnicu a on vojnik ovako izgleda samo kad dobije bitku na bojnom polju ili na polju srca .... dusa! Dzemal i Nevzat su mi baas dobri likovi - njih obozavam, mada mi je i Junus ok, lik je covek - i znam glumca iz Asi! od zenskih likova pa Nazli i ona mala Zejnep, mada mi je krivo za Ajse, ali nadam se da ce brzo da se opameti, pa da mi opet bude omiljeni lik!
oni odmetnici - e njih bih slatko istukla! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sat 3 Sep 2011 - 4:46 | |
| da.....na frontu srca extra je to ha kako zagrli Dzemal Nazli kad su usli u kucu |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sat 3 Sep 2011 - 6:24 | |
| da, da .... mada sama njegova faca, oci ... vidis koliko je zaljubljen, svaka cast na glumi... |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sat 3 Sep 2011 - 9:12 | |
| da stw je neverovatan obozavam gaaa |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sat 3 Sep 2011 - 19:12 | |
| ja sam mislila da me nece zaludeti, a ja zbog njega gledam opet seriju! hahaha ma stvarno ima nesto sto ga cini tako dooobrim! |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sun 4 Sep 2011 - 1:03 | |
| Da ima ono nesto u glumi u pogledu ja se rastopiim.... |
|
| |
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila Sun 4 Sep 2011 - 3:23 | |
| ali kakve su mu okice bile dok je pricao sa Nevzatom!!! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kirik kanatlar -Slomljena krila | |