Radnja filma odvija se u Južnoj Karolini četrdesetih godina prošloga stoljeća. Zajedno sa prekrasnom, 17-godišnjom kćeri Allie (Rachel McAdams), imućna obitelj Hamiltonovih dolazi na odmor u malenom mjestu. Lokalnom dečku Noahu Calhounu (Ryan Gosling) Allie odmah zapinje za oko. Njezin zarazni smijeh osvoji ga već pri prvom susretu na karnevalu te ju poziva na spoj. Pod prijetnjom da će se baciti s vrtuljka ukoliko ga odbije, Noah uspjeva 'dobiti' Allie. Početak je to prave ljetne romanse i svega što ide s tim.
Noah je siromašan dečko iz radničke klase, zaposlen u drvnoj industriji što se neće svidjeti Allienim roditeljima koji se žestoko protive ovoj vezi. Kao i svaka ljetna ljubav i ova brzo završava te se Allie na jesen vraća kući u New York. Temperamentni mladi ljubavnici ne rastaju se na najljepši način no obećaju si da će pisati. Prije nego što će otići u rat, Noah piše Allie, no sva njegova pisma završavaju u rukama Aliine majke. Allie u međuvremenu upoznaje Lona Hammonda (James Marsden), vojnika iz imućne obitelji kojeg njezini roditelji objeručke prihvaćaju. Ubrzo se zaručuje no ne može zaboraviti Noaha te ga, sedam godina nakon njihovog posljednjeg susreta, odlučuje posjetiti.
trailer
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: The Notebook 2004 Wed 10 Aug 2011 - 10:56
Meni najljepsi romanticni film(uz Titanic,ali Titanic je za stepenicu vise) koji sam ikad pogledala <3 Prelijepa ljubavna prica,film me jednostavno ostavio bez daha. Allie i Noe-♥
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: The Notebook 2004 Wed 10 Aug 2011 - 11:03
Nisam gledala, ali djeluje mi super.
Subject: Re: The Notebook 2004 Wed 10 Aug 2011 - 11:12
Imas moju preporuku Viki,ostavit cete fil bez daha. Procitaj obvezno i knjigu
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: The Notebook 2004 Wed 10 Aug 2011 - 11:15
Da, znas da cu sutra trazit imal gdje online. Ako ne skidam ga.
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
Subject: Re: The Notebook 2004 Thu 11 Aug 2011 - 0:57
eeee ovo je film! Ovo je savrsenstvo! znaci mogu da odgledam joooos milion puta! Mnooooogo dobra prica! verujem da je knjiga jooos bolja, jos kad bih je nasla ...
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: The Notebook 2004 Thu 11 Aug 2011 - 6:09
Nisam gledala ali sam primetila da ga hvale bash mnogo.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: The Notebook 2004 Fri 12 Aug 2011 - 1:29
mnogo,mnogo,mnogo,mnogo,mnogo je dobar glavni par je prosto fantastican njih dvoje su i dan danas zajedno ovaj film ih je zblizio
ovo je kad su dobili nagradu za naj poljubac u filmu
Subject: Re: The Notebook 2004 Fri 12 Aug 2011 - 1:36
Glavni par se i vjencao.
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: The Notebook 2004 Mon 15 Aug 2011 - 9:37
Najbolji ljubavni film ikada snimljen.Kemija izmedju Ryana i Rachel je *___* Film,prica,sve je predivno,jedan od najdrazih filmova ikada!
Brunetta TVNovele Novi član
Broj postova : 17
Subject: Re: The Notebook 2004 Sun 20 Nov 2011 - 14:25
Jedan od mojih omiljenih filmova... Knjiga je fantasticna...Preporucujem svim ljubiteljima ovog filma da procitaju knjigu, a i onima koji to nisu, jer je fantasticna...kao i ostala dela Nikolasa Sparksa poput Message in a Bottle, A Walk to Remember, Dear John ...
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
Subject: Re: The Notebook 2004 Tue 17 Jan 2012 - 3:11
upravo sam ga odgledala ponovo...arogantno djubre i dosada - taman se nadopunjuju! ufff svaka scena je jaka.......
BB fashion TVNovele Novi član
Broj postova : 104 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : District 12
Subject: Re: The Notebook 2004 Sat 25 Feb 2012 - 23:09
Gledala, film je divan
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: The Notebook 2004 Fri 16 Mar 2012 - 12:04
film je PREELEEEPP u dahu se gleda! Noa mi je taakoo simpatican da je to neverovatno! nije nesto lep, alii je tako simpatican, da prosto ne mozes da mu odolis! ) njegov lik u filmu mi je oodlicaann zaista prelepa ljubavna prica, zanimljiva od samog pocetka, pa do kraja.Ona scena u camcu, pa posle onaj cuveni poljubac na kisi, su jedne od najjlepsih scena koje sam videla u nekom filmu! SAVRSENO! potpuno romanticarski <333 ona me iznervirala, u trenutku kada se premislja da li da ostane sa Loanom ili sa njim ->
Quote :
arogantno djubre i dosada
to je to kraj takodje lep, bas prikladan za ovakav film i za ovakvu pricu
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)