Subject: Re: Power Rangers/Moćni rendžeri Sat 20 Oct 2012 - 12:20
eh, kad se samo setim... pa šta reći o ovome... Rendzeri su jednostavno - rendzeri! ja sam bila beli... još da mi je znati kako sam promenila pol... joj, i bila sam zaljubljena u tomija i androsa....ih.. hehe..
bozo91RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 1 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Uzice, Srbija
Subject: Re: Power Rangers/Moćni rendžeri Thu 27 Dec 2012 - 4:17
Riti se glas ne poklapa zato sto je citava serija Power Rangers zapravo kopirana od japanaca, samo su se dosnimile nove scene sa tinejdzerima americkim glumcima kao stu Dzejson, Trini (poginula 2001) i slicno serija ima 19 sezona, snima se 20-ta, na Rtv Pink je od 1995-2000 emitovano prvih 6 sezona, tj Mighty Morphin troligija uz mini seriju Vanzemaljski Rendzeri, Zeo, Turbo i Space dalje nije emitovano, sve do 2011-te kada je otpoceta sramna sinhronizacija, koja i dalje ide na Pink 2 kao i na Pinkids ja imam 1-293 epizode od prve do seste sezone, VHS Rip snimak od 1995-2000 sa Rtv Pink-a, titl: Nebojse Cvetkovica evo 3 i 4 epizode 6-te sezone Power rangers in space, sage, kada se pojave i Nindza Kornjace, i Renzerima zaprze corbu Pozzzz, i Uzivajte !
Last edited by bozo91RBD on Thu 27 Dec 2012 - 4:19; edited 2 times in total (Reason for editing : link)
aethelwyne. TVNovele Novi član
Broj postova : 4
Subject: Re: Power Rangers/Moćni rendžeri Mon 4 Mar 2013 - 1:12
Ovo ja gledam subotom AHAHAHAHAAHAHAH.
ElCazador TVNovele Novi član
Broj postova : 239 Godina : 34
Subject: Re: Power Rangers/Moćni rendžeri Wed 6 Nov 2013 - 21:58
Serija mog detinjstva...Gledao sam od prve do kraja one sezone iz svemira!