Subject: Re: Fisica o Qumica Mon 29 Aug 2011 - 9:48
ima i borja u los protegidose pa zbog toga ma nije ni bitno... ne ljutim se uopste vazno je da znas sta sam hteo da kazem ali dobro... nego kako vam se dopala violeta i njena prica
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: Fisica o Qumica Mon 29 Aug 2011 - 10:10
Violeta mi je bila cool. Drugi su bili bezobrazni prema njoj. E da zaboravix da kazem da su mi extra Kova i Hulio.
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Fisica o Qumica Mon 29 Aug 2011 - 10:49
e meni je Hulio najmanje gotivan lik u seriji... ne znam ali mi se nije svideo glumac... a Kova mi je premedena... ima prelep osmeh...
L-Descarado TVNovele Dizajner
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... *Lokacija : Germany - Munich
Subject: Re: Fisica o Qumica Tue 30 Aug 2011 - 23:54
Skoro sam poceo da gledam ooooodlicna serija! :Good:
Subject: Re: Fisica o Qumica Wed 31 Aug 2011 - 0:01
jos jedan clan vise jeeee ja stvarno ne znam kome se nece svideti ova serija samo treba odgledati prvu epizodu i dovoljno da se navuces
Subject: Re: Fisica o Qumica Wed 31 Aug 2011 - 0:50
pesma je prelepa... sve pesme iz serije mi se mnogo dopadaju meni su sve sezone prica za sebe... sve su mi dobre... ja ne znam sta je tebe odusevilo u drugoj sezoni
eeeee,pa ja odavno nisam bila na forumu inace bih vam se pridruzila u ovom caskanju obozavam FoQ...jednim klipom sam zarazila sestru koja je skinula sve epizode sa neta,pa sam ih ja lepo odgledala,jer je mene mrzelo da skidam...ja sam pocela da gledam seriju prosle god,tacnije pocela sam od poslednje,7 sezone,ali kad sam gledala od pocetka jos vise me je serija odusevila...stara ekipa mi se mnogo vise svidja... i ovaj klip sa Isakove sahrane me je ponovo rasplakao... omiljeni par su mi Paula i Gorka...i Rut i Cabano su tu negde slatki...Fera i Davida necu ni da spominjem,oni su posebna prica... sto se tice nastavka,ne verujem da cu glumiti iko iz prvih sedam sezona i da ce svaki dalji nastavak biti glupost...a o onom rimejku sto pravi Telemundo,o tome tek necu komentarisati...
ma oni su preeeslatki...nijedna njihova scena me nije smorila...tako su medeni i slatki...svaka cast obojici glumaca na ovim ulogama,docarali su predivnu ljubavnu pricu...)
Subject: Re: Fisica o Qumica Sat 1 Oct 2011 - 12:26
prosto čveka da ne poveruje u ono što su david i fer doživeli... stvarno mogu da kažem da lepšu ljubavnu priču nisam video pa sad što se tiče naastavka.. ne može da bude bolji od ostalih seozna ali će sigurno biti mnogo bolji nego telemudnovo sranje
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Fisica o Qumica Sun 2 Oct 2011 - 4:35
Subject: Re: Fisica o Qumica Sun 24 Nov 2013 - 1:49
Antena 3, 2008 - 2011 Broj epizoda: 77
Madridski institut "Zurbaran" zapošljava nove profesore koji će provoditi veći deo dana sa svojim učenicima i sa sve njihovim raznovrsnim privatnim problemima kojih je iz dana u dan sve više i više. Tinejdžerski problemi imaju veze sa alkoholom, drogom, rasizmom, homoseksualnošću između ostalog koje će profesorsku profesiju i profesionalnost stavljati na veliki test. Uloge:
Ana Milan - Olimpia Diaz Andrea Duro - Yoli Javier Calvo - Fer Angy - Paula Blasco Prieto Ursula Corbero - Ruth Nuria Gonzalez - Clara Yañez Gonzalo Ramos - Julio de la Torre Maxi Iglesias - Cabano Bart Santana - Roque Madrona Sandra Blazquez - Alma Adam Jezierski - Gorka Martinez Adrian Rodriguez - David Jose Manuel Seda - Martin Aguilar Blanca Romero - Irene Calvo Cecilia Freire - Blanca Roman Marc Clotet - Vaquero Joaquin Climent - Adolfo Madrona Alex Barahona - Berto