|
|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Sun 22 May 2011 - 6:27 | |
| Nije meni nesto pretjerano Behlula bilo zao,meni je Bihter..kakav je bio u zadnjim epizodama prema njoj i ponasao se kao da je ona kriva za sve bas mi se bio zgadio |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Sun 22 May 2011 - 8:54 | |
| To sam i ja rekla da mi je vise zao Bihter. Jer je on nju ubio : onda kad ju je odbio : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 7:27 | |
| o meni su i sad Bihter i Behlul mnogo slatki,ma prelepi iako jos nisu zajedno,jedva cekam prve zajednicke scene
steta sto se sve tuzno zavrsilo |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 7:40 | |
| Mene zanima kada ce Bihter i Behlul da se vidjaju i budu zajedno? |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 8:05 | |
| Od 10 epkice ce pocinjat neke emocije, kada on bude bolestan i ona ga pazila : poslije te epke idu vec bolje : |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:27 | |
| - Ejpril wrote:
- o meni su i sad Bihter i Behlul
mnogo slatki,ma prelepi iako jos nisu zajedno,jedva cekam prve zajednicke scene
steta sto se sve tuzno zavrsilo joj te scene na početku su savršene kad se oboje zaljubljuje a i jedno i drugo žele da nije tako..sjećam se da sam ja jedva čekala da gledamnovu epizodu da vidim šta će biti.. |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:29 | |
| joj..duse sta se sve desava posle medenog meseca? jel to posle medenog meseca? |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:35 | |
| pa jeste,sad ce ponovo behlul vratiti u kucu,a ond ace jednom on i bihter to je u 10 epizodi,ostati sami u kuci bice i ona posluga naravno ali ovi ostali ce otići u neki drugi grad,a behlul ce se razboliti i onda ce mu bihter praviti neki čaj,mjeriti mu temperaturu,tad ce on nju onako početi da gleda drugim očima,a ona će njega kad bude pronašla kod pejker neku njegovu staru porukicu koju je on bio napisao i ona ce da sacuva tu porukicu,pa će ona kasnije jedno drugom krišom da mirišu parfeme..biće baš divnih scena |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:37 | |
| Oni su meni skupa tako divni |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:40 | |
| ma oni su meni savršeni,od početka pa do kraja su glumili odlično,apsolutno nikakve zamjerke nemam :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:42 | |
| u bre jedva cekam..nisam gledala dugo neki tako lep par pogledala sam neke scene na yt |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Mon 23 May 2011 - 10:42 | |
| - zvjezdica wrote:
- ma oni su meni savršeni,od početka pa do kraja su glumili odlično,apsolutno nikakve zamjerke nemam :Good:
:Good: :Good: :Good: :Good: :Good: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Tue 24 May 2011 - 0:26 | |
| Aaa bash lepooo, jedva ceekam ;)) |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Thu 26 May 2011 - 7:13 | |
| Tek pocinje da se zakuvava!!!! " longdesc="22" /> |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Tue 31 May 2011 - 11:04 | |
| Kad sam citala spojlere doslo mi da placem...nisam ocekivala takav razvoj,ne zato sto ne volim dobru tragediju,nego mi prosto ovde pola toga nema smisla...Belhul i malo deriste u vezi i pred vencanjem,wtf?Prosto mi je smesno da ih posmatram kao par :Out: ...drugo Bihter ce na kraju ispasti najveca mucenica,dok ce Belhul da glumi da mu nije stalo posle svega? : : Osecam da ce mi se tako zgaditi na kraju...ne volim takve price,gde je zena mucenica koja pati i moli,dok je dragi "sutira" da tako kazemo,dok ne pukne i dodje do neke tragedije u ovom slucaju samoubistva...koliko god mi se svidjao par,mislim da nije fer prem samoj Bihter,cak je i ponizavajuce to koliko je ona njega molila da pobegnu i patila zbog njega,dok se on ponasao ko budala...to mi nije jasno,odakle ta promena,jer je on nju sigurno voleo...ali bio je slabic i kukavica i hteo je da izabere laksi put za sebe i da se pravi kao da se nista nije desilo,idiot...kako god,vise bih volela da je Bihter ostavila sve njih iza sebe i otisla daleko,rodila dete i pocela novi zivot...to bi za mene bio bolji kraj : |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Tue 31 May 2011 - 11:20 | |
| - dolcevita wrote:
- Kad sam citala spojlere doslo mi da placem...nisam ocekivala takav razvoj,ne zato sto ne volim dobru tragediju,nego mi prosto ovde pola toga nema smisla...Belhul i malo deriste u vezi i pred vencanjem,wtf?Prosto mi je smesno da ih posmatram kao par :Out: ...drugo Bihter ce na kraju ispasti najveca mucenica,dok ce Belhul da glumi da mu nije stalo posle svega? :: Osecam da ce mi se tako zgaditi na kraju...ne volim takve price,gde je zena mucenica koja pati i moli,dok je dragi "sutira" da tako kazemo,dok ne pukne i dodje do neke tragedije u ovom slucaju samoubistva...koliko god mi se svidjao par,mislim da nije fer prem samoj Bihter,cak je i ponizavajuce to koliko je ona njega molila da pobegnu i patila zbog njega,dok se on ponasao ko budala...to mi nije jasno,odakle ta promena,jer je on nju sigurno voleo...ali bio je slabic i kukavica i hteo je da izabere laksi put za sebe i da se pravi kao da se nista nije desilo,idiot...kako god,vise bih volela da je Bihter ostavila sve njih iza sebe i otisla daleko,rodila dete i pocela novi zivot...to bi za mene bio bolji kraj :
to i ja mislim da je Behlul se ponio kukavički... |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 0:08 | |
| - Quote :
- Bihter ostavila sve njih iza sebe i otisla daleko,rodila dete i pocela novi zivot
to bi bio savršen kraj.. ma Behlul ti se na kraju zgadi skroz a gora mu kazna nije mogla da bude,jedina žena koju je volio mu se ubila pred očima zato što on nije imao hrabrosti da se bori za nju.. |
|
| |
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 1:52 | |
| Da,tacno je to i zasluzio,da zivi sa tom krivicom ceo zivot...ne znam kako cu da podnesem tu poslednju epizodu : |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 2:29 | |
| Da koliko je dobra serija i koliko mi se dopala kraj mi je bio malo bez veze. |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 3:04 | |
| Meni nije kraj bio bezveze imao je svoj smisao.. Bihter je kroz čitavu seriju bila nesretna jedino je u smrti mogla da nađe svoj mir kad su je svi nakraju napustili... Ja cu se bas dugo sjećati ove serije.. |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 4:44 | |
| Ma meni je na neki nacin zao i nje i njega : |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 5:00 | |
| meni zao oboje al ako se tako poneo,onda mi vise zao nje |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Wed 1 Jun 2011 - 5:48 | |
| Meni g aje bilo zao na grob,tada mi ga je bas bilo zao..to sam već uveliko plakala :’(: |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Fri 3 Jun 2011 - 19:57 | |
| i meni ga je isto bas bilo zao na grobu,al sve prije toga nije..i zasluzio je da na kraju ostane sam.. |
|
| |
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri Sun 5 Jun 2011 - 23:00 | |
| Zasto se Bihter ubila? Jel Belhul je nesto uradio? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Aşk-ı Memnu-spojleri | |
| |
|
| |
|