Subject: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sat 7 May 2011 - 2:25
Gledali smo ih u seriji "REBELDE".....plakali i smejali se uz njih.Divan par
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sat 7 May 2011 - 2:31
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sat 7 May 2011 - 2:32
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sat 7 May 2011 - 7:04
Lijep par,imaju kemije. Poncho i Anahi su odlicno odglumi Miu i Miguela.
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sun 8 May 2011 - 1:35
msm da vec ima tema ali nema veze Sta reci NAJJLEPSI PAR NA SVETU I Bas si dobro napisala u prvom postu "plakali smo i smejali se uz njih" jos kod nijednog para nisam videla toliku hemiju dovoljno da se pogledaju i prosto prste varnice na sve strane
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sun 8 May 2011 - 2:59
Onako mislim u seriji su bili super. Sada ne bi bili bas =) ona se je dosta promjenila, aa on ne bas
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sun 8 May 2011 - 4:52
Ne znam nekako ja sam se bas uzivila gledajuci ih,i znala sam i da se rasplacem milion puta...:D I da se nerviram zbog one,kako se zove,sto je kao bila trudna,ona napast...>:O
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Anahi & Poncho (Mia & Miguel) Sat 10 Mar 2012 - 10:48
Predivniiiii.
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Ne znam nekako ja sam se bas uzivila gledajuci ih,i znala sam i da se rasplacem milion puta... I da se nerviram zbog one,kako se zove,sto je kao bila trudna,ona napast...>
Joj i ja sam isto plakala kao kisa kad su se posvadjali zbog one krave.Inace su preslatki