|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Sat 21 Jan 2012 - 0:26 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Sat 21 Jan 2012 - 4:44 | |
| Strašno. Nemam nameru da pogledam kraj. Pročitao sam...Veliko razočaranje...Totalno bezveze... |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Mon 23 Jan 2012 - 12:00 | |
| znaci ipak ostala sa Santijagom? xDD Totalno iznenadjenje xDD Pogledacu ovih dana poslednju epizodu inace, jaaakooo glupo su uradili to sa Rikardom bezveze, bas mi zao sto su napravili takav kraj za njega ocigledno da je to bilo samo u cilju "spajanja: Anhelike i Santijaga. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Mon 23 Jan 2012 - 12:03 | |
| Larosa me baš razočarao... |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Tue 24 Jan 2012 - 2:43 | |
| |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 24 Jan 2012 - 5:01 | |
| Pozitivno te je iznenadilo 25%? To je nista za termin u 21:00! Ali,kako se vukla ispod 17% ovo je fantasticno! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 24 Jan 2012 - 6:22 | |
| ne znam kakav ti rejting ocekujes davno je proslo vreme kad su serije imale preko 30 % i soy tu spanic se vukla sa 24,25 a sad za 21 h je dobro da predje i 20
|
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari Tue 24 Jan 2012 - 23:43 | |
| - Ejpril wrote:
ne znam kakav ti rejting ocekujes davno je proslo vreme kad su serije imale preko 30 % i soy tu spanic se vukla sa 24,25 a sad za 21 h je dobro da predje i 20
Nije tacno.Soy tu duena je imala prosek od 25.9,a Dos hogares 19.5,osim toga Soy tu duena je dostigla 31 u zadnjoj epizodi,a razlika u vremenu emitovanja je samo godinu-dve. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 4:29 | |
| a sta tu nije tacno?24,25 predpostavila sam a vidim da si ti guglao i video precizan broj sto uopste nije daleko od ovoga sto sam ja rekla a nju sam pomenula zato sto je bila poslednja koja je imala recimo dobar rejting
a poslednja epka ne utice na rejting predhodnih epizoda i teresa je imala kolko 22 tako nesto u poslednjim epizodama dok je poslednja epizoda imala cak 32..samo sto su se i STD i Teresa emitovale u nedelju dok je DH u petak
i dve godine uopste nije mala razlika imajuci u vidu da se nista dobro nije snimalo sto se tice televise |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 4:36 | |
| ,,Rafaela'' je bila solidna-ne po rejtingu. Kao i ,,Cuando me enamoro''... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 7:01 | |
| - Ejpril wrote:
- a sta tu nije tacno?24,25 predpostavila sam a vidim da si ti guglao i video precizan broj sto uopste nije daleko od ovoga sto sam ja rekla
a nju sam pomenula zato sto je bila poslednja koja je imala recimo dobar rejting
a poslednja epka ne utice na rejting predhodnih epizoda i teresa je imala kolko 22 tako nesto u poslednjim epizodama dok je poslednja epizoda imala cak 32..samo sto su se i STD i Teresa emitovale u nedelju dok je DH u petak
i dve godine uopste nije mala razlika imajuci u vidu da se nista dobro nije snimalo sto se tice televise Da,ali zaboravljas da je Teresa emitovana u 18:00,dok je Dos hogares imala prajm-tajm termin,a ipak su imali isti prosek.Recimo La que no podia amar pretezno ima rejting od 18-19,ali je to veliki uspeh s obzirom da je njen termin 19:00.Pristojan rejting za jedne serije od 21:00 je minimum 25 i nista manje.To sto Dos hogares i Triunfo del amor nisu uspeli ne znaci da je Televisa smanjila njena ocekivanja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 7:31 | |
| ja nisam ni poredila teresu sa dh bar ne sto se tice toga i ne znam po cemu je LQNPA uspesna sa 18,19 tolko su imale sve predhodne u tom terminu te mogu da puste bilo koju u tom terminu imace isto - Quote :
- Pristojan rejting za jedne serije od 21:00 je minimum 25 i nista manje
bilo nekad pricam za ove poslednje godinu dve ,ne kako je bilo pre ili kako ce biti posle,nisam vidovita ove godine su se radovali i da samo predje 20 |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 7:35 | |
| - Quote :
- te mogu da puste bilo koju u tom terminu imace isto
Kako znaš? Zavisi od više faktora. Na primer, da sam ja Meksikanac, ne bih gledao ,,La que no podia amar'' sa ovom postavom. Ali da je na primer umesto Rona, Siler gledao bih. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 7:50 | |
| pa pogledaj rejtinge svih koje su bile pre situacija je uvek bila takva
prosecnom gledaocu nije bitno dal je ovaj,onaj nego se zadesi kuci tad ili mu je dosadno ne prate svi ljudi na taj nacin televiziju
EDIT:tek sad videh da smo totalno otisli u out nastavite u temi gledanost serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 9:52 | |
| Iskreno nije korektno sto mi je komentar obrisan.Ako smatras da diskusija nije namenjena za ovom topiku,onda si bar trebala obrisati i tvog,ali kako god,sta je tu je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 10:16 | |
| ja ljubazno zamolim da se predje u drugu temu al posto se nastavlja morala sam da izbrisem post nisam ja to tako odredila tako je bilo oduvek forum ima odredjena pravila koja se postuju |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 12:17 | |
| PINK je nadmasio sam sebe majke mi! pa sta su ocekivali, da ce sa terminom u 5 ujutru da serija ima visok rejtnig? -.-' inace, moracu da odgledam poslednju epizodu do malopre sam gledala neke slike i gifove iz poslednje epizode, prelepii suu, jdnostavno cu morati vec sutra da odgledam epizodu.Jako je GLUPO sto Rikarda ubijaju -.- mogli su da smisle nesto drugacije! Anhelika je BOZANSTVENO izgledala na vencanju Postavicu sutra ili prekosutra slike iz poslednje epizode, htela sam sad, ali imam problema sa misem, koji skoro pa i ne radi -.- |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 25 Jan 2012 - 14:26 | |
| Da li ste znali da su u stvarnom životu par Olivia Kolins i Abraham Ramos? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 26 Jan 2012 - 3:46 | |
| cini mi se da sam nesto nacula al nisam bila sigurna uzasan su par ne volim tolike razlike u godinama bar ne u real life |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 26 Jan 2012 - 12:01 | |
| moliiim? Njih dvoje zajedno? Uzaaass a u seriji majka i sin (kao sto im i prilici) koja ironija :DD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 29 Jan 2012 - 11:05 | |
| izgleda da serija ipak nije ukinuta |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sun 29 Jan 2012 - 19:19 | |
| Ma ni PINK vise ne zna sta ce sa sobom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jan 2012 - 4:49 | |
| Sta sad se kao opet emituje? Pa ovaj PINK stvarno poludeo! xDD |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 30 Jan 2012 - 6:43 | |
| U kom terminu se emituje? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |