Sinopsis: Titanik (engl. Titanic) je američki film iz 1997. godine. Tema filma je romantična priča o bogatoj devojci i siromašnom momku koji se susreću i zaljubljuju na „nepotopivom brodu“, dok posada broda žuri da obori dotadašnji rekord u putovanju preko Atlantika (na putu im stoji "samo" santa leda). Titanik je drugi film u istoriji (sada već jedan od tri) koji je osvojio jedanaest oskara. Takođe, to je najprofitabilniji film u istoriji i prvi film koji je u celom svetu zaradio više od jedne milijarde dolara.
Trejler:
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Titanic 1997 Thu 21 Apr 2011 - 11:31
moj omiljeni film romanticna ljubavna prica nikad ranije vidjena sve ostale price posle ove su bile blaza kopija strasti onoga cega je bilo u ovom filmu gledala sam ga jedno najmanje sto puta
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Titanic 1997 Wed 10 Aug 2011 - 11:05
Moj omiljeni film <33 Kad god ga gledam,samo mi suze tecu.Nikad mi nece dosaditi. Kaca,slazem se sa tobom,ali jedan od filmova se moze mjeriti nekako sa Titanicom-The Notebook. Ne samo ta ljubavna prica,nego i ta pohlepa zbog koje se stradalo mnogo ljudi,odnos izmedu bogatih i siromasnih i ta surovost. Kemija izmedu tih glumaca je jednom rijecju savrsena,tako njezna,ali i tako strastvena.James Cameron je napravio vrhunski posao i vjerujem da nece dugo nitko tako snimiti dobar film,ako napravi,ima od mene pljesak.
Last edited by Rose ♥ on Sat 23 Jun 2012 - 6:47; edited 1 time in total
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Titanic 1997 Wed 10 Aug 2011 - 11:07
Znam da mi je bio omiljeni film, do Pogresnog Skretanja i 3MSEC Dobar je film.
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Titanic 1997 Thu 11 Aug 2011 - 8:47
film za sva vremena nikad ne moze da dosadi i uvek odusevi prelepom i nesrecnom ljubavnom pricom
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
Subject: Re: Titanic 1997 Thu 11 Aug 2011 - 8:52
anahi 4ever! wrote:
film za sva vremena nikad ne moze da dosadi i uvek odusevi prelepom i nesrecnom ljubavnom pricom
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
Subject: Re: Titanic 1997 Thu 11 Aug 2011 - 11:15
Ako postoji savrsenstvo onda je to ovo :Aleee:
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: Titanic 1997 Mon 15 Aug 2011 - 9:40
Ovaj film se ne moze opisati jednom rijecju,ali kada bi mogao to bi bilo SAVRSENSTVO. Znaci to je najbolji film svih vremena,to nije samo ljubavna prica,to je mnogo,mnogo vise. Nikada zaboravljen.^^
loodachica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 528 Lokacija : With Ian Somerhalder !! <3
Subject: Re: Titanic 1997 Sun 4 Sep 2011 - 11:07
gledala ga 1oo puta i svih 1oo puta plakala xP odličan film
uffff mene uvek glava zaboli... od suzdrzavanja da ne placem, al ipak padne suza.... i uvek me iznova ubija kakav covek treba da budes pa ne pustis ljude da bar pokusaju da se spasu... a oni ih zakljucavaju .... uzas.... a sto se ljubavne price tice ... bila bi savrsena da nije tragicna... prelepa.... Leonarda volim samo u ovom filmu i jos jednom... Kejt prelepa!
.::.PeRrOnItA.::. TVNovele Novi član
Broj postova : 208 Godina : 27 Fan-gif :
Subject: Re: Titanic 1997 Sun 18 Dec 2011 - 7:55
Sta reci? Neponovljiv film!
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
Subject: Re: Titanic 1997 Wed 21 Dec 2011 - 0:09
Film je odličan i gledao sam ga dva puta i ne bih više niti jednom jer je predug da bi se više puta gledao...
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Titanic 1997 Sun 18 Mar 2012 - 6:42
citala sam da ce u aprilu ove godine izaci 3D verzija filma! to ce biti sjajno !!!
Subject: Re: Titanic 1997 Sun 18 Mar 2012 - 8:10
od 5 aprila u bioskopima u Beogradu
Subject: Re: Titanic 1997 Sun 18 Mar 2012 - 9:30
I u Sarajevu je tada, kod nas u Tuzli se nece pustat. Ali ja idem u sarajevo jest 3 sata voznje ali nema veze. Toliko sam se zarazila filmom. Ove sedmice sam ga 7 puta ogledala :S
Miaa_____♥ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9820 Godina : 26 Lokacija : “A woman’s heart is a deep ocean of secrets.”
Subject: Re: Titanic 1997 Sat 24 Mar 2012 - 20:15
Nemoguce da nisam komentirala:) Uglavnom,po meni,ovaj film je nesto predivno,ne znam postoji li osoba koja je ovaj film pogledala a da ga nesto nije dotaklo u srcu ako vec nije zaplakala...a kog nije,rekla sam osoba,a ne stijena. Predivna ljubavna prica koja nazalost ima uzasno tragican zavrsetak,koliko je ljudi otislo pod more...za mene je ovo uvijek bio i uvijek ce biti najbolji film svih vremena,ako ne dode neki tako posebni koji ce me natjerati da promjenim misljenje u sto sumnjam:)
Subject: Re: Titanic 1997 Sun 25 Mar 2012 - 0:06
Nema sanse da ce i jedan film imat tu car kao ovaj film, koliko je samo Oskara osvojio film samo govori
Subject: Re: Titanic 1997 Wed 4 Apr 2012 - 1:59
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: Titanic 1997 Fri 6 Apr 2012 - 1:24
Evo jucer sam bila na premijeri i citavo je kino bilo u suzama. Iako nema nijedan poseban 3D efekt,film je ocaravajuci. Stvarno imas osjecaj kao da si tamo. Ugl. moram ovo da kazem: Jedna je zena sjedila pored mene,ima mozda 70 godina i plakala je koliko i ja...to mi je bilo pravo nevjerovatno,pa sam morala da kazem