|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Prijatelji/Friends Sun 17 Apr 2011 - 9:19 | |
| Serija koja ima jednu veliku tajnu: iako se zove Prijatelji, to je serija o porodici - porodici prijatelja. Šestoro prijatelja žive zajedno na Menhetnu i izlaze u lokalni kafić Central park. Tokom ukupno 246 epizoda pratimo njihove ljubavne, poslovne i lične uspone i padove, uz puno duhovitih replika, kao i uzbudljivih i neočekivanih situacija. Kako je Rejčel prvi put došla u društvo? Kako su se smuvali ona i Ros? Koliko je Džoi imao devojaka i kako je postao popularan u sapunici Dani našeg života? Kako su se venčali Monika i Čendler? Kako i zašto se pojavila Fibina zla bliznakinja Ursula? Kako su se zaljubili Džoi i Rejčel? Kako se Ros venčao, a zašto razveo od Emili? Kako je Fibi upoznala Majka? Prijatelji su jedna od retkih serija, koja sve vreme podjednako tretira sve šestoro likova i koja je od šest nepoznatih glumaca stvorila mega-zvezde, kako televizijske tako i filmske industrije. Dovoljno je samo reći da su tokom prve sezone glumci bili plaćeni 22.000 dolara po epizodi, da bi se ta cifra u poslednjoj sezoni popela na milion! Naravno, najveća zvezda postala je Dženifer Aniston, koja je osim glumačke karijere, slavu stekla i svojim brakom sa Bredom Pitom. Finalnu epizodu Prijatelja gledalo je ukupno 54,6 miliona ljudi u Americi, što je čini najgledanijom tv-epizodom u prvoj deceniji 21. veka i četvrtom najgledanijom u istoriji televizije. Uloge: Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Metju Peri, Kortni Koks, Met La Bank, Liza Kudrou. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Sun 17 Apr 2011 - 9:35 | |
| |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Wed 20 Apr 2011 - 9:45 | |
| Hahahahha najjaca serija ikad. Svi sestero su mi dragi,ali ipak su mi najdrazi Phoebe,Joey i Chandler-odlicna trojka. Najjace su mi scene izmedu Joeyja i Chandlera,kao neka djeca su ahhahahahaha A Phoebe...Smelly cat,smelly cat Monica i Chandler su mi preslatki,ajme meni. Ja bi htjela da su Phoebe i Joey skupa na kraju,ali ipak ce ona na kraju imati muza. |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Sat 23 Apr 2011 - 6:26 | |
| najjaca serija... ma svi su mi dobri... mozda ipak Dzoi i Rejcel ... ma svi ... |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Sun 24 Apr 2011 - 19:57 | |
| konacno ponovo da se emituje ova sjajna serija, mogla bih stalno da je gledam nikad mi ne bi dosadila |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Mon 25 Apr 2011 - 4:22 | |
| Ni meni ne moze nikad dosaditi. Svih 10 sezona je odlicno.
|
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 2:24 | |
| i ja sam srecna sto se ponovo emituje... juce sam gledala... i Ros mi je bio genijalan kad je rekao ali naseg psa su stvarno poslali na drugu farmu da juri zeceve oni svi u njega blenu onako a on Cici....ma mnogo su dobri... I'll be there for you... |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 8:20 | |
| Ja je isto ponovo pratim,ma odlični su..obožavam ih..jedna od serija koja prosto ne može da dosadi koliko god je puta gledao : |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 8:53 | |
| totalno su ludi...obozavam ih... danas propustila, moram da vidim da li ima repriza ... |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 9:04 | |
| bude repriza preko vikenda,samo ne znam u kojem terminu,čini mi se da oni idu subotom :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 9:08 | |
| - zvjezdica wrote:
- bude repriza preko vikenda,samo ne znam u kojem terminu,čini mi se da oni idu subotom :Ok:
eee super!!! taman da odgledam sve u nizu!!! hvala! |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 12:58 | |
| Videla sam da ih daju na B92,ali koja je to sezona kad se Karen porodila? : : Mislila sam da ce se emitovati od pocetka,stvarno bezveze...inace,Prijatelji su meni jedna,ustvari ne jedna od omiljenih,nego omiljena serija : Legendarna Rachel i Chandlera volim najvise :Good: ali i Rossa sa njegovim facama :jajaja: Joey mi je isto super,a Phoebe je ludaca i Monica je dobra,lep par je sa Chandlerom |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 26 Apr 2011 - 22:06 | |
| Pa i emituju ih od početka,što se sada prikazuje je 1.sezona |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Wed 27 Apr 2011 - 2:14 | |
| Moram je skinuti da imam DVD.Ovako ne mogu da pratim jer mi je tad "Gumus" |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Wed 27 Apr 2011 - 9:11 | |
| Ja za nijednog prijatelja ne mgou reci da je los lik,da smeta. Jer definitivno nije tako i da npr da ode Rachel,ne bi sve bilo isto,nebi bilo te "cjeline"
|
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Fri 6 May 2011 - 4:13 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Sat 7 May 2011 - 8:49 | |
| Najgluplja humoristicna serija ikada snimljena, ne znam zasto je toliko velicaju! :Out: |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 10 May 2011 - 8:33 | |
| Ja sam među rijetkima koja ovu seriju nisam pratila. Bila mi je bezveze. Uvijek su mi u usporedbi s Prijateljima draže od humorističnih serija bile npr. Mućke... |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 24 May 2011 - 3:34 | |
| Najnajnajnajnajnajbolja serija ikad snimljena. Sve je tako savršeno, svaki lik, humor, njihove priče, sve. Fibi mi je omiljeni lik. |
|
| |
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Tue 24 May 2011 - 7:35 | |
| - benu [img]https://2img.net/u/1713/74/70/70/smiles/42292.gif[/img] wrote:
- Najnajnajnajnajnajbolja serija ikad snimljena. Sve je tako savršeno, svaki lik, humor, njihove priče, sve. Fibi mi je omiljeni lik.
kao da sam ja pisala.(naravno jos uz neke serije najbolja) Phoebe je kraljica kakve nema,muski su mi kraljevi u potpunosti,dok mi je najgori lik Rachel |
|
| |
silvia-milana-lucero TVNovele Novi član
Broj postova : 8 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Alguien te mira,Friends,Aqui no hay quien viva,Los Serrano :) <3
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Sun 4 Sep 2011 - 9:15 | |
| Najbolji su Obozavam ih Monica i Chandler <3 |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Sun 20 Nov 2011 - 4:23 | |
| Mnooogo dobra serija,jedna od omiljenih Gledam vikendom na B92 Super su mi sad ove epizode kad se Rejcel porodila |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| |
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Mon 21 Nov 2011 - 9:35 | |
| |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Prijatelji/Friends Mon 21 Nov 2011 - 11:04 | |
| ma prijatelje nikad dosta eznam po koji put ih gledam i uvijek se mogu im nasmijati |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prijatelji/Friends | |
| |
|
| |
|