|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Charmed/Čari Sun 17 Apr 2011 - 9:04 | |
| Sestre Halivel, Fibi, Pajper i Prudens su bile obične devojke, dok nisu otkrile da poseduju natprirodne moći. Pronalaze knjigu senki koju su pisale vestice - njihovi preci, i shvataju da se njihov život u korenu promenio. One postaju dobre veštice koje se bore protiv zlih demona, a da pritom ne koriste svoju moć radi lične koristi. Koliko god se osećale moćno zbog svoje čudne sudbine, vrlo brzo shvataju da nije nimalo lako biti dobra veštica. Nailaze na razne prepreke, ne samo u borbi sa zlom, već i u ljubavi, koja ume da bude komplikovana i ljudima, a posebno vesticama. Uloge: Rouz Mekgoven, Alisa Milano, Holi Meri Kombs Produkcija: SAD |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Charmed/Čari Wed 20 Apr 2011 - 8:42 | |
| Omiljena Americka serija. Odlicna je :Good: :Good: Holly M.C naajbolja. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Charmed/Čari Wed 20 Apr 2011 - 9:33 | |
| dlicna serija- Nijedna epizoda nije bila dosadna,najbolja mi je bila Piper,ijako nije bila losa ni Phoebe. Plakala sma kada je Prue umrla,Paige ju niej mogla zamijeniti |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Charmed/Čari Wed 20 Apr 2011 - 10:56 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Charmed/Čari Wed 20 Apr 2011 - 10:58 | |
| Ajme kako sam mogla zaboraviti Colea,prehot je bio,medu mojim omiljenim likovima,bio mi je drazi od Lea. On i Phoebe predivan par |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Charmed/Čari Fri 22 Apr 2011 - 11:37 | |
| Prve tri sezone su mi se mnogo svidele, svaka epizoda je bila interesantna na svoj način. Najviše volim Pru i Pajper, Fibi mi je onako. Od 4. sezone mi se uopšte više ne sviđaju epizode, sve su nekako monotone i neke se ponavljaju sa sličnom radnjom. Pejdž ne može da zameni Pru, meni se više sviđa prva postava glumica i mislim da nikada nije ni trebalo da menjaju. -.- |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Charmed/Čari Fri 22 Apr 2011 - 11:46 | |
| navodno su bile svadje na snimanju..pa su morali da izbace Pru
inace bila mi je dobra serija,gledala sam s vremena na vreme |
|
| |
| Subject: Re: Charmed/Čari Fri 22 Apr 2011 - 11:49 | |
| Glumica koja je glumila Prue je bila umisljena te je kasnila na snimanja,nekako pocele svade i tako..
Ma kakva Paige,Prue je zakon prema njoj. Paige nisam nikako mogla "prozvakati" |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Charmed/Čari Fri 22 Apr 2011 - 19:56 | |
| Ja ovu seriju nemam pojma koliko puta sam gledala iste epizode... :D i svaki put mi se jednako svidja, inace ne volim da gledam nemoguce stvari, ali ovo je extra... |
|
| |
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 23 Apr 2011 - 6:37 | |
| Znam za Prue, čitao sam mnogo toga. ;) Kako god, njeno "izbacivanje" iz serije, tj. ubijanje nije trebalo onako da izgleda jer je skroz nejasno, pa ako želiš da razumeš, moraš po netu da tražiš. -.- Mnogo je glupo njena smrt urađena, bar su mogli da urade drugačije. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 23 Apr 2011 - 10:46 | |
| A meni je draza bila Peige od Pru |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Charmed/Čari Tue 26 Apr 2011 - 13:31 | |
| Gledala sam prvih 6-7 sezona,posle ne znam...ona zadnja mi je bila nadjosadnija,i najbednije uradjena,cula da su je sestre finansirale Peige mi je bila omiljen lik otkako je dosla mislim i sad je a,pre toga je bila Piper,i Pru pomalo...a najbolja mi ona epizoda kad su Piper i Leo zamenili tela,sad sam je se setila jao |
|
| |
| Subject: Re: Charmed/Čari Tue 26 Apr 2011 - 21:54 | |
| |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Charmed/Čari Tue 26 Apr 2011 - 22:10 | |
| Gledala sam možda prvih 5 sezona redovno kasnije nisam,postalo mi je previše bezveze,prve 3 su bile najbolje i mislim da bi ih mogla gledati uvijek,ono ubacivanje Paige mi je bilo bezveze..Prue i Piper su mi bile ubjedljivo najbolje,kasnije mi se i Paige svidjela ali zato mi je Phoebe baš počela da nervira.. Zanimljiva je bila samo su trebali da je završe kad je trebalo,kasnije su ubacivali totalno nepotrebne stvari.. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Charmed/Čari Wed 27 Apr 2011 - 2:02 | |
| |
|
| |
Born like monster TVNovele Zavisnik
Broj postova : 962 Godina : 25 Fan-gif : Lokacija : In my bed :)
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 30 Apr 2011 - 2:19 | |
| Ubedljivo najjaca serija obozavam Paige :DD Kako je luda,strasno... I Piper je extra sa njenim biserima Phoebe i Prue me zesce nerviraju... Pru je bila samo ona,odgurne demona i on mrtav... Od 4 sezone serija je (po meni) bolja ne fokusira se samo na demone i unistavanja nego na zivote sestara... Od muskih likova su zesci Kol i onaj belosvitac sto dolazi u 8 sezoni da prosi Paige... Extra su epizode uradjene omiljene: Kada Piper i Leo zamene tela,Unistavanje Izvora,Kada dolazi Paige,Poslednja i predposlednja epizoda ... itd. da ne bih pisao do sutra :DDD |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 7 May 2011 - 8:50 | |
| Extra serija, ali je nikad nisam odgledao do kraja! |
|
| |
Mrs. Troicki TVNovele Novi član
Broj postova : 22 Fan-gif :
| Subject: Re: Charmed/Čari Fri 24 Jun 2011 - 3:51 | |
| |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Charmed/Čari Thu 30 Jun 2011 - 4:57 | |
| Ovo je ubjedljivo najbolja američka serija.Inače,ni ja ne volim naučnu fantastiku,ali ovo obožavam.Lol,počela sam gledati po 4.put,i uvjek mi je zanimljivo. Od likova...volim ih sve.. Ali najviše Phoebe i Cola I mislila sam da će oni na kraj biti together, ali prc nisu Leo i Piper su mi extra.. Ne znam zašto ali ne mogu reći koja mi je bolja Prue ili Paige...Obje volim podjednako..I da , obožavam Chrisa (Piperinog 2. sina) .. I tako.. : |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Charmed/Čari Sun 10 Jul 2011 - 13:27 | |
| Serija je vrhunska obožavam je ♥ Žao mi je što je Prue umrla:(( Sve bi bilo bolje da je i ona ostala do kraja ...
power of 4 :D |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Charmed/Čari Sun 18 Sep 2011 - 8:13 | |
| najj americka deff... Volim Phoebe-Alisu Milano..mada sve tri su savrsenee |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Charmed/Čari Tue 27 Sep 2011 - 7:42 | |
| Gledao sam sve epizode! Super serija, totalno se uzivim dok gledam... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 19 Nov 2011 - 10:06 | |
| Najmanje sam volela Pru, Phoebe je najbolja |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 19 Nov 2011 - 10:16 | |
| Mozda ce opet da puste na PRVOJ |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Charmed/Čari Sat 19 Nov 2011 - 10:37 | |
| extra serija,PRu mi je bila naj |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Charmed/Čari | |
| |
|
| |
|