|
|
Author | Message |
---|
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Sat 25 Jun 2011 - 5:14 | |
| i ja sam gledala ove sedmice... jasemin i savas su mi preslatki...onaj brat od cicek je odvratan,bas me nervira,pravi manijak super su ove epke..jel se zna koliko ima još do kraja? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 3:11 | |
| A neznam ja msilimd a nezna jos uvijek. veceras cu potraziti pa ako saznam objavicu ovdje (: |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Jun 2011 - 3:20 | |
| ja mislim da je sutra u turskoj zadnja epizoda :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 10:55 | |
| Večeras bila zadnja,sretna kraj na kraju valjda ih prikazuju 10 godina kasnije :Ok: Pridružujem se onima koje Čiček nervira...aaaaaaa glupa mi je totalno i ona i onaj njen manijak od brata..i ne sviđa mi se u paru sa Haknom ja bi njeg asa Pelin oni su mi skroz slatki |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 11:20 | |
| Jao tu se slazemo Peelin i Hakan preelijepi skupa. Cicek smor ziiivi ^^ o.O jadan Savas sa njom, jadan i Hakan bome. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 11:25 | |
| Kako je Yasemin veceras izgledala prelijepo na veceri s Savasom mislim da joj je to najbolje izdanje do sada .....cok cok cok je prelijepa bila |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 11:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 11:47 | |
| Fato jesi gledala epku kada je Savas morao u Iran eh tada je meni Yasemin bila prelijepa ono u plavoj haljini ispeglane kose.. Ja mislim da bi YS uskoro trebali reci Sahnur da cekaju 2 bebu. Necu ni ja ali bolje sa njim nego sa Savasom, on pripada samo Yasemin |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 11:55 | |
| nisam gledala : ako imas sliku stavi je da vidim :Ok: a bas je Cicek veceras pokazala koliko je glupa ......a zar ne vidi koliko je njezin brat licemjeran : : pa vise je nego ocito da se poigrava s svima njima ....a sta je s onom Dzejnom kakvu ona igru igra ???? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 12:10 | |
| Ona ti je protiv Yasemin, zeli da postane glavna u onoj firmi od Yass (: Ona mi je tako glupa, ona i Yavuz idealan par xD Evo: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 1:20 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Ona ti je protiv Yasemin, zeli da postane glavna u onoj firmi od Yass (:
Ona mi je tako glupa, ona i Yavuz idealan par Evo: [You must be registered and logged in to see this link.] pa gledala sam ovu epku : i mene zaboravne ...........stvarno je izgledala predivno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 3:56 | |
| Heh desi se to svakome. A meni je tu bila preeedivna, malo tuzna epka oboje placu :’(: Aniway volim ih iz epke u epku ona je ljepsa. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 10:53 | |
| Evo ako nekog zanima po Turskom serija ima 62 epizode. Evo zadnja scena: Savas ide ulicom, a iza csoka zgrade ga ceka Yavuz izvadi pistolj i cilja na njega, na tjera ga da idu do neke pustosi, i tu se prepiru i Yavuz krene da opuca kad ono pistolj prazan, i onda Savas njega udari baci ga na pod malo ga namlati kad je krenuo da ga upuca...dodu Savasovi ljudi i mole ga da to ne uradi...Savas krene stavi pistolj u pantole, Yavuz iznenada skoci uzme drugi pistolj i krene da upuca Savasa, medjutim Savasovi ljudi ubiju njega... Poslije ide nakon 10 godina. U dvoristu zalijeva cvijece Savasova kcerka i od Yasemin, prilazi joj Omer malo se svadjaju...Savas ih smiri, prilazi im Yass i kaze da idu u kucu, djeca otrce...Savas i Yass zagrljeni idu prema vratima kuce^^to je zadnja scena ja mislim evo link: [You must be registered and logged in to see this link.]Eh da Cicek ostaje sa Hakanom i Larom, Mustafa izlazi iz zatvora ima dugu kosu ^^ evo triler: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 11:09 | |
| Fin završetak,sviđa mi se..potreban mi je jedan srećan kraj : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 11:10 | |
| Evo ga to je u ovoj seriji (: Jao a dijete tj Omer je sladji bio kao beba heh xD mala im je slatka bas ^^ samo nemogu da saznam sta ce biti sa Nazankom i Borom xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 11:27 | |
| baciću se ja saznavanje ee da sad sam bas odgledala ovaj kraj..mali Omer mnogo slađi i nju su mi postarali al svejedno slatki |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 12:01 | |
| lijep kraj eh ovako su nam trebali staviti i u ezelu barem nesto slicno : sta ono bi veceras dali je esfran izdajica ???? |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 1:12 | |
| i meni je kraj isto fin...omer je definitvno bio sladji kao bebica,al im je zato ona malo preslatka.. savas je i dalje iako ima malo sijedih..jasemin mi je isto slatka..bar su se potrudili da stvarno izgleda kao da je proslo vrijeme |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 3:59 | |
| To da. Maestralna gluma, maestralno odradjene scene. Yass mi je preelijepa, kao od pocetka. Za Savasa je suvisan bilo koji komentar. Omer mi je bio sladji kao beba, to je def naaajsladja beba koju sam ikad u bilo kojoj seriji vidjela. U curice frizurica :Good: sinoc Nazan imala bolove hmm.. mozd anaprave da izgubi bebu ona :/ |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Fri 1 Jul 2011 - 21:08 | |
| aa..Omercic...dusicaa...slatkaa... ha nista cudno da ona kao izgubi bebu...OMG.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 12:01 | |
| To sam ja skontala, da se mozda to desi, a mozda i ne neznam. |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: Komentari serije Sat 2 Jul 2011 - 19:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 2:06 | |
| Vidjecemo. Ja se nadam da oce, i da se rijesi vise Bore. |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sun 3 Jul 2011 - 5:47 | |
| Nego meni je zao Cicek....sad je i brat unistava radi osvete.....uvek sve ide po njoj a bas mi je zao..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 4 Jul 2011 - 2:02 | |
| A jeste to meni glupo, mora se udat za rodjaka |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|