♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Sasvim prirodno Wed 6 Apr 2011 - 6:38 | |
| Prirodno je da se zasitite posla. Prirodno je da vam dosade klišei. Prirodno je da vas zamore fraze. Prirodno je da počnete da mrzite rokove, sastanke, telefone. Prirodno je da bar jednom u godini šefu kažete: Ja odlazim! Prirodno je da pobegnete iz grada i odete u prirodu. Ako do sada sve to niste probali, niste imali kada i gde, onda gledajte: Dokumentarni zabavno-putopisni serijal Sasvim prirodno P.S. Ako vam sve to ne treba u životu, onda znači da ste jedan neprirodan i dosadan čovek. (Citat sa sajta RTS-a) Zivot na Tari, price o vampirima i pevanju iz vika, putopisi o Kirgistanu i Tadzikistanu, Pesteru ili Durmitoru, kako se pravi kulen i kako izgledaju borbe bikova, ekoloska katastrofa, ali i mnoge druge teme mogli smo, zahvaljujuci ovam izvanrednom novinaru, da vidimo i dozivimo iz prve ruke. Ako se osvrnemo na citat iznad, shvatamo da nismo ni neprirodni niti dosadni, jer upravo uz pomoc Jovana Memedovica i njegovu emisiju, imamo svojevrstan prozor u jedan drugaciji svet od onog koji svakodnevno zivimo. Da li prati neko? |
|
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Sasvim prirodno Tue 29 Nov 2011 - 10:24 | |
| ne pratim stalno ali je dobra emisija, MEMEDOVIC je legenda |
|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Sasvim prirodno Wed 30 Nov 2011 - 1:18 | |
| Odlicna emisija! |
|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Sasvim prirodno Wed 30 Nov 2011 - 3:56 | |
| neko vreme sam je redovno pratila,odlicna je svasta se sazna
|
|
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Sasvim prirodno Tue 20 Dec 2011 - 4:51 | |
| Pogledam je povremeno...stvarno ima zanimljivih stvari |
|
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Sasvim prirodno Fri 15 Jun 2012 - 7:30 | |
| fenomenalna emisija,pratila sam sa mojim pokojnim tatom.Obozavam voditelja koji fenomenalno vodi emisiju |
|
Nemanja4Ever TVNovele Novi član
Broj postova : 192
| Subject: Re: Sasvim prirodno Tue 31 Jul 2012 - 7:57 | |
| |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Sasvim prirodno | |
| |
|