Posto sad gledam videove iz serije "pasion de gavilanes",(uhvatila me nostalgija
),odlucila sam malo komentirati seriju.
Serija mi spada u top 5 sigurno(uz Rebelde za koju sam najvise emotivno vezana i jos poneke
).Svida mi se sto su savrseno uklopili dozu romantike i humora
Serija je taman bila za opustanje poslije treninga
Najbolja Telemundova serija bez premca
2003/2004 su je gledali masa ljudi,ali i 2010 kad se reprizirala.
Dobro,ovaj zadnji period je ukvaren,vidi se da je dodan samo tako:prvo mocvara(
),razdoblje Dinoring maltretiranja na imanju Elizondovih
).Ali 10 zasluzuje serija(bez obzira na ovaj zadnji period).
Cijeli cast je u potpunosti pogoden,Mario Cimarro kojeg inace ne podnosim i mislim da ne zna glumiti,pokupio me ulogom Juana,koja mu je i uloga zivota.
Juancho,izvana mrcina,a izunutra srce veliko kao ormar
Oscar,Gato
poduzetnik i muljator samo takav
kako je samo nagovorio Juana da kupe imanje kraj Elizondovih
ili situacija kad je saznao kad im je Franco priznao da je zaljubjen u Saritu
ili kad su Juana on i Franco cekali na stepenistu kao dva mala djecaka i pod*ebavali ga nakon strastvene noci sa Normom
i Franco,sa onim plavim okicama
Sarita,idem kod tebe na tecaj samokontrole,svaka ti cast pa mu se odmah nisi bacila u narucje.
jest malo mutav kad je bio sa Rosario na pocetku,ali sa vremenom me iznova osvojio,kako je islo vrijeme,on je postao sve vise i vise zreo i takav se zaljubio u Saritu <3
Cure takoder,Danna
osim sa curama i Juanom,imala je dobru interackiju sa Oscarom
mogla se osjetiti kemija izmedu njih kad su se medusobno tijesili u situaciji kad su Juan i Ruth bili oteti pa je izgorila kucica u kojoj su bili
Najdraza meni osobno od cura je Jimena
Cura je vrckasta,simpaticna,pogotovo u spoju sa Oscarom-jooj
Sarita,eehh o njoj se da raspisati
Sarita na pocetku i Sarita sa Francom-dva potpuno drugacija lika,udaljeni medusobno 9 milja
No ja opravdavam i razumijem njezino ponasanje prema Francu:) i drago mi je sto je tako isla njihova prica jer ne bili
da je bilo drukcije.
I legendarni likovi:banda iz Alcala(mislim pritom na Mema,Armanda,Herzoga i Rubinskoga,kad su umjesto Franca oteli Oscara,ali oni su pokretaci price izmedu Jimena i Oscara na neki nacin,"zapoceli" su to)
Don Martin,Pepita
Lom zesci,dobro je jedna cura rekla-zasto nisu malo pod*ebavali Gabrielu da ce se vjencati i Pepita sa onim "Gabriela,puedes llamarme mama
"
Don Martin-velika podrska curama,uvijek spreman pomoci,nezavistan stav od Gabriele
I Benito(
),Belinda,Rosalesi(pogotovo Ursula
)-i Leandro(pogoto vo sprdavanje Benita i situacija sa Oscarom kad ga je jimena ostavila golog na zabavi otvaranja tog modnog ducana,pa su braca mislili da je on gay
)
I Melisa
(sprdavanje Benita
i ocitavanje bukvica Raquel)
Parovi su vrhunski.Nemam zamjerke na nijednoj,odlicno su svi izgledali.
Najmanje su mi se dopadali Juan & Norma-zbog njihova tipicne price,Norma kad je mislila da je on vara sa Dinorom bla-bla.Ali njegovo ono "Mujer"kad kaze,kad rasteze suglasnik "r",uuu
Jimena & Oscar-koja je tu kemija frcala
par koji je cak imao najvise smijesnih situacija
obadvoje su stvoreni jedno za drugo,za*ebantski nalozeno,ali se medusobno vole.Njihova ljubav se dokazala kao zrela u ovoj sceni
[You must be registered and logged in to see this link.] poslije toga ih vise nisam dozivljala kao luda,tinedjezrska ljubav.
Mnogo slatkih situacija,kao kad se ona doselila u staru kucu Reyes,pa su nosili brasno,Jimena ne moze nositi,pa nju Oscar na jedno rame,a na drugo vrecu brasna
[You must be registered and logged in to see this link.]"neces me nimalo nagovarati"-
stav Oscara,kad pravi Jimenu ljubomornu da ga ganjaju zenske
[You must be registered and logged in to see this link.] "naravno,imat cemo bazen"
[You must be registered and logged in to see this link.]prvi beso-Indian Savage
i poslije:"Soy libre.Muy libre.Completamente libre..
"
[You must be registered and logged in to see this link.] I kako ju je Oscar zvao "ratonsita"-aw ljubav <3
Sara i Franco-
Par koji je vak najzreliji i stvarno mi je razinu ospod J&O:)
Od bacanja balaga do takve ljubavi
Imali su najsenzualniju scenu prvog puta:DD I svdia mi se njihov odnos,kad bi imali razgovor,rijesili bi to sa razgovorom i sve bi bilo dobro.
Na svaku Saritinu manu,postoji svaka Francova vrlina i obrnuto
I opravdano je Saritino ponasanje prema njemu-prikazan je kao najvece dubre(prvo,bio je istovremeno sa Jimenom i Rosario,ozenio se Eduvinom,mislila je da je zavodnik,ali on je zapravo samo za jednu zenu,samo je tako ispalo,kako jest
I negativci-Fernando,izvrsno interpetiran od Shuka:D Fernando je zapravo dobro razraden lik,naravno odvratan je bio,ne mogu srociti sve to u jednu misao..uffffff!!!
Gabriela-ona se ne zasluzuje zvati majkom radi,prvo radi odnosa prema curama kad je bila u braku sa Fernandom("Ako on smatra da vas treba istuci,samo neka,ili kad je izbicevala Saritu nakon njezina prvog puta sa Francom(neoprostivo
),vjerovati Fernandu vise nego kcerima vlastitim,nije ni obranila Jimenu kad ju je zamalo silovao Fernando,natjerala je Normu da se uda za Fernanda da bi se prikilo da je silovana
itd,itd..)
Jest se pokajala na kraju,ali ne mogu joj oprostiti te stvari.