REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Srpski top model by Ivana Stanković

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Srpski top model by Ivana Stanković Anlia-gif

Srpski top model by Ivana Stanković _
PostSubject: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySat 26 Mar 2011 - 2:54

Ovde imate nesto vise o ovoj emisiji:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Pa jel gleda neko? Kako vam se svidja?
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyThu 31 Mar 2011 - 21:07

nesto malo sam pogledala
mislila sam da je zesce sranje,al opet nije toliko lose
nekad mi je cak i zanimljivo-mada slabo pratim
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 1 Apr 2011 - 4:20

Ejpril wrote:

mislila sam da je zesce sranje,al opet nije toliko lose
nekad mi je cak i zanimljivo-mada slabo pratim
:super:
meni su one devojke,dobra vecina, uzasne,msm po karakteru
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 1 Apr 2011 - 6:24

Uzas...Sta misle oni da ce postici sa tolikim reality programima -.- Ijo
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 1 Apr 2011 - 6:29

Ovo isto kao sto ima Amerikans :D sto Tayra bira xD
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Fan-gif : Srpski top model by Ivana Stanković Anlia-gif

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 1 Apr 2011 - 11:08

Ja sam mislila da ce biti glupost, kao i svi rijalitiji.. Ali nije lose, zanimljivi su zadaci.. Ali devojke su -.-
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySat 2 Apr 2011 - 7:36

da mislim devojke su ko za javnu kucu
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyThu 7 Apr 2011 - 7:46

Nisu sve..Neda mi se mnogo svidja i naljepsa je..najruznija mi je Dejana i Ana iz Nisa samo se svadjaju i odvratne su..
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Fan-gif : Srpski top model by Ivana Stanković Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySat 23 Apr 2011 - 3:49

Ponekad pogledam,nije lose..mnogo bolji mi je bio hrvatski
Zanimljivo je bilo ono pre neko vece,kad su trebale da se spuste niz onu zgradu :D: bilo je super (:
Back to top Go down
Rose ♥
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Rose ♥

Broj postova : 11354
Fan-gif : Srpski top model by Ivana Stanković Kf4npd

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyMon 25 Apr 2011 - 4:48

Ovako..necu komentirati vasu verziju jer je nisam gledala,pa cu komentirati opce misljenje o ovoj seriji.
Meni je ova serija zanimljiva jako,izazovi mi se svidaju,dobro kako koji
Back to top Go down
Triunfo del Amor
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Triunfo del Amor

Broj postova : 2741
Godina : 27

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyThu 28 Apr 2011 - 10:06

Svidja mi se emisija, ali devojke no comment. :Out:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Srpski top model by Ivana Stanković Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySat 30 Apr 2011 - 22:54

Extra, mnogo mi se dopada i pratim stalno.
Favorit mi je Dejana jer je najlepsa i zato joj zavide..xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyMon 9 May 2011 - 3:05

Ne dopada mi se uopšte, Ivana Stanković je preružna za vodietljku ovakvog rijalitija. -.-
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyMon 9 May 2011 - 6:23

Obozavam da gledam ovu emisiju, sada mi je Dejana postala antipatica, i odvratna...xD
Back to top Go down
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

Broj postova : 9213
Fan-gif : Yo amo anahi 4ever!

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyTue 10 May 2011 - 3:38

Emisija je super, slazem se da je Ivana nije lepa ali je ok...Omiljena mi je Milica i mozda Neda, a uzasno me nervira Dejana SPAM
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyWed 11 May 2011 - 6:48

Ahaa, Neda je bash lepa i moze biti manekenka...odlicna je Namig)
takodje i Ana :))xD
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 27 May 2011 - 3:27

Aa,zao mi sto je Kendi ispala :/
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 3 Jun 2011 - 2:07

nesto malo sam gledala prosle 3 emisije

navijam za Nedu :) jer jedina izgleda kao manekenka
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 3 Jun 2011 - 2:22

Ekskluzivni intervju sa Ivanom Stanković pred veliko finale Srpskog top modela

Impresije o prvoj sezoni...
- Iskreno, ni jednog trenutka nisam sumnjala u uspeh ovog projekta, ali sam donekle iznenađena koliki je odjek emisija imala u javnosti, ne samo kod nas, već i u dijaspori. Ekipa je bila više nego profesionalna. Dok sam radila na italijanskoj televiziji sve je bilo perfektno organizovano. Prijatelji su mi govorili da to u Srbiji nije slučaj i da se ne nadam previše, kako se ne bih razočarala. Ali, to se nije desilo, naprotiv. Prijatno sam se iznenadila i moram priznati da je sve funkcionisalo kao švajcarski sat. Prezadovoljna sam saradnjom sa Prvom srpskom televizijom.
Ivana o Milici

- Milica je energična, harizmatična i neko ko definitivno treba da radi u medijima. Mana joj je što ponekad deluje isuviše grubo i što misli da je uvek u pravu. Čini mi se da nije dovoljno fleksibilna.

Ivana o Bojani

- Bojana je neko ko je po mom mišljenju najviše napredovao. Ima specifičnu lepotu, dobar je drug i veliki je optimista. Ona uči na svojim greškama, a iz kritika izvlači najbolje. Mana joj je što ne izgleda kao tipična manekenka.

Ivana o Nedi

- Neda je klasično lepa, pravi manekenski tip. Devojka koja je tradicionalna i drži do svog dostojanstva. U isto vreme, ta tradicionalnost joj je i mana, karakter joj nije dovoljno jak i previše burno preživljava dobronamerne kritike.

Da li si očekivala ovako veliku gledanost?
- Očekivala sam da će Srpski top model biti gledan među mlađom populacijom, ali zaista nije fraza kad kažem da su emisiju gledale sve generacije od 7 do 77. Posebno mi je bilo drago kada sam boraveći u inostranstvu videla koliko naši ljudi prate ovaj šou.
Jedino žiri odlučuje o pobednici?
- Moram da napomenem da smo Miša, Nenad i ja od prvog do poslednjeg trenutka imali punu slobodu da odlučujemo o izboru devojaka i niko se sem nas nije mešao u taj deo posla. Naši ukusi se razlikuju, ali u tome i jeste čar.
Da li ti već sada znaš kome ćeš dati svoj glas?
- Znam kome ću dati svoj glas, ali o pobedniku odlučujemo zajedno. Svako ima neke svoje favorite, pa verujem da će konačna odluka pasti verovatno sat-dva pred proglašenje.
U planu je i druga sezona?
- Na svakom koraku me pitaju kada će početi prijavljivanje za drugu sezonu. Ima puno zainteresovanih devojaka. Ako se za prvu sezonu prijavilo 2000 kandidatkinja, sigurna sam da će se za drugu prijaviti 10 000.

Bojana, Milica ili Neda? Samo jedna pobeđuje i postaje prvi srpski top model. Koja devojka će osvojiti ovu laskavu titulu, saznaćemo u nedelju u finalnoj emisiji.

Uživo iz Zagreba pratićemo spektakularnu završnicu serijala, na kojoj će finalistkinje dobiti poslednju šansu da se predstave, istaknu svoje prednosti u odnosu na rivalke, pokažu koliko su napredovale i naučile, korigovale svoje mane, čime bi eventualno mogle da promene mišljenje tročlanog žirija, koji jedini odlučuje o pobednici.
Bojana, Milica i Neda provele su skoro tri meseca na snimanju šoua. Potpuno su se posvetile takmičenju i zato svaka s razlogom očekuje trijumf. Pred tročlanim žirijem, Ivani Stanković, Miši Obradoviću i Nenadu Radujevića je teška odluka. Sa nestrpljenjem išćekujemo njihovu konačnu reč.
Pobednica serijala potpisaće ugovor sa prestižnom modnom agencijom „Click", dobiće naslovnu stranu časopisa „Gracia", a očekuje je i putovanje u Izrael, dar Ambasade Izraela.
Voditeljke šoua biće Ivana Zarić i Marija Kilibarda.
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 3 Jun 2011 - 3:50

Ja najvijam onako najvise za Nedu jer bash izgleda kao prava manekenka.
Ali su mi i Milcia i Bojana fantasticne.
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptyFri 3 Jun 2011 - 8:29

Meni su sve tri jako dobre. Sigurno cu gledati finale,bas me zanima koja ce da pobedi.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySun 5 Jun 2011 - 9:43

po meni Neda rodjena za modela

ove dve su isto simpa,one mozda za neku voditeljku ili tako nes

al neosporivo je da su sve za javnu scenu
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Srpski top model by Ivana Stanković 28505204839610125311

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySun 5 Jun 2011 - 10:41

Znaci ne verujem da je Neda pobedila pored ove dve, znaci fujjj za izbor. Devojka ima neki stas, drzanje i to, ali pored ovakve konkurencije koju je imala, ne verujem da je pobedila! I dalje... Znaci Bojana je milion puta nekako bolja za sve to. Ona mi previse cmizdrava! :Out:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySun 5 Jun 2011 - 22:42

Slazeem se :super:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković EmptySun 5 Jun 2011 - 22:52

Maa Bojana nema neki hod, ali uospte mi nije nesto, Milica je milion puta bila bolja od nje.
Neda je zasluzeno pobedila i mnogo mi je drago. Ona kao da je rodjena da bude model, sto i jeste.
A i vidi se da je ona imala najvise revija, cak iz Pariza i ostalih drzava nju su uvek primetili.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Srpski top model by Ivana Stanković   Srpski top model by Ivana Stanković Empty

Back to top Go down

Srpski top model by Ivana Stanković

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next