|
|
Author | Message |
---|
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 3 Aug 2012 - 5:18 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 3 Aug 2012 - 5:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 3 Aug 2012 - 5:22 | |
| |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Nina Dobrev Tue 7 Aug 2012 - 4:44 | |
| Lijepa je i slatka,ali ne pratim njenu karijeru. |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Tue 7 Aug 2012 - 21:18 | |
| |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Sat 18 Aug 2012 - 22:54 | |
| Nina Dobrev u editorijalu za Ocean DriveZvezda “Vampirskih dnevnika” vrlo je zauzeta devojka. Osim snimanja novih epizoda serije, ona je krenula i u promociju svog filma, “The Perks of Being a Wallflower.”23-godišnja Kanađanka bugarskog porekla izgledala je sjajno u kombinacijama slavnih dizajnera a za magazin je dala i vrlo interesantan intervju, iz kojeg izdvajamo. O tome šta je potrebno kako bi se uloga odigrala na pravi način:“Zaista verujem da ukoliko niste kao osoba koju igrate na neki način, ne možete da shvatite ulogu. Ona na neki način mora biti u vama.” O svojim dobrim izborima haljina za crveni tepih:“Volim sve što nosim sada, ali imajte u vidu, imam mnogo više pomoći! Kao čitavo selo.” O svojoj ulozi iz snova:“Želim da radim pomalo od svega. Moja uloga iz snova je ona u James Bond filmu, ili da budem Lara Croft ukoliko urade još jedan film.” O tome šta njeni roditelji misle o njenim ljubavnim scenama u serijama i filmovima:“To je kao da postajete lik: Radila sam filmove u kojima sam simulirala scene seksa, tako da oni to razumeju, mada je to uvek neprijatno. Oni kažu stvari kao što su ‘Izgledaš sjajno, to je interesantno.’ Ponosim se time što sam stigla ovde bez skidanja odeće.” SLIKE OVDE http://www.bravo.rs/stars/nina-dobrev-u-editorijalu-za-ocean-drive/ |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Tue 28 Aug 2012 - 0:18 | |
| Baner |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Tue 28 Aug 2012 - 0:41 | |
| Baneri |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Tue 28 Aug 2012 - 7:52 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 7 Sep 2012 - 3:43 | |
| Nina Dobrev se dugo opirala ljubavi prema Ianu SomerhalderuPrelepa glumica se osim za nastavak “Vampirskih dnevnika” priprema i za premijeru filma “The Perks of Being a Wallflower”, a za časops Seventeen je uradila prelep editorijal.O tome kako je dete u srcu: Želim da idem u Harry Potter Land! Trebala bih da pošaljem poruku Emmi Watson da bih videla može li da mi nabavi bekstejdž pas ili tako nešto. To je prednost toga što radim film sa njom. O zlostavljanju u vezi njenog lika u filmu “The Perks of Being a Wallflower”: “To je stvarno teška tema, nadam se da će moj lik pružiti određeni vidik devojkama. Više od svega, devojke dozvoljavaju maltretiranje jer ih je sramota ako se to desi i sramota ih je što su to dozvolile. Znaju da to nije u redu, nema opravdanja. Zato je važno pokazati devojkama kako to nije njihova greška.” O tome koliko je važno imati vremena za druženje sa prijateljicama: “Vikendi sa devojkama iz ‘Vampirskih dnevnika’ postali su nešto važno! To je naše dobro provedeno vreme. Super je opustiti se i ne osećati se loše jer se žalite i pričate o svojim nesigurnostima. Idemo zajedno na večere ili kuvamo zajedno, gledamo filmove, ležimo na plaži i pravimo tone fotki.” O svojoj vezi sa Ianom: “Kad sam prvi put bila na naslovnoj Seventeena, pisalo je: ‘Nina: Zašto ne želi da izlazi sa svojim kolegama’. A onda, dve godine kasnije…smešno je što sam to rekla, ali znate šta? U to sam zaista verovala tada. Nisam želela da izlazim sa svojim kolegama – moj cilj je bio da budem profesionalna u šou. Ipak, nekad ne možete da birate s kim ćete se povezati, i možete se boriti protiv toga samo neko vreme – što sam ja činila jako, jako dugo.” |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Wed 12 Sep 2012 - 1:08 | |
| Emma Watson i Nina Dobrev: predivne na premijeri svog novog filmaNakon povratka sa filmskog festivala u Torontu, Emma i Nina predstavile su “The Perks of Being a Wallflower” i u Holivudu. Emma se odlučila za čipkastu haljinu koja se praktično stopila sa njenon bledom kožom. Njene crvene usne bile su zato još izraženije, a glumica se odlučila da preskoči nakit. Ona je prethodno na svom Twitteru objavila da će biti na premijeri a pozvala je i fanove, kojima je zatim podelila 10 karata za projekciju. Kul potez Emma! Sa druge strane, Nina se odlučila za vatreno crvenu koktel haljinu, sandale sa kaiševima i skupocene dijamantske minđuše. Nakon promocije, Nina je odmah otišla za Atlantu gde snima nove epizode “Vampirskih dnevnika”. |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Wed 12 Sep 2012 - 1:15 | |
| Nina Dobrev i Emma Watson: Prelepe na premijeri u TorontuEmma i Nina za vikend su posetile Internacionalni filmski festival u Torontu, gde je održana premijera njihovog ostvarenja, “The Perks of Being A Wallflower”. S njima u društvu bile su i kolege Logan Lerman, Johnny Simmon i Ezra Miller. Ovaj film bavi se dosta teškom temom i priča je 15-godišnjem Charlieju koji se teško nosi sa svojom prvom ljubavlju, samoubistvom najboljeg prijatelja i sopstvenom mentalnom bolešću. Kako se vama dopadaju izdanja Nine i Emme? |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 5 Oct 2012 - 22:40 | |
| Četiri Nine Dobrev: Koje izdanje vam se najviše dopada?23-godišnja devojka slikala se za poznati modni časopis i to u četiri potpuno različita izdanja.Evo i dela intervjua kojeg je slavna devojka dala magazinu: O tome kako se transformiše za potrebe “Vampirskih dnevnika”:“Promena frizure mi pomaže da se transformišem.” O svojoj mami:“Moja mama nije nosila šminku ili koristila lak za kosu pre nego što je napunila, recimo 40 godina. Kad sam postala glumica rekla mi je ‘Znam da ti je potrebna drugačija frizura za šou, ali kosa će ti trebati i ostatak života, tako da pazi na nju.’ Od tog dana više pazim – kosu više ne sušim fenom ukoliko to nije potrebno zbog posla. Njen najbolji savet za lepotu:“Operite lice na kraju večeri! Ničeg goreg od spavanja sa šminkom. Probudite se izgledajući kao slika koja je ostavljena na kišnoj oluji.” |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Thu 18 Oct 2012 - 3:03 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 19 Oct 2012 - 20:24 | |
| Nina Dobrev: Prelep osmeh u još jednom odličnom editorijalu23-godišnja Kanađanka koja ovih dana vredno snima nove epizode “Vampirskih dnevnika” pozirala je za časopis Self a u intervjuu je najviše govorila o svom izgledu.O tome kakav stomak voli:“Trbušnjaci nisu za mene. Imam ravan stomak, ali nije zategnut. Ako ću biti u bikiniju, više vežbam i preskačem deserte par nedelja. Ali uglavnom, vežbam da bih se osećala dobro.” O svojoj ishrani:“Izgladnjivati se da biste bili mršavi nije moj stil. Kad ne jedem, to utiče na moje raspoloženje! Na setu, uzimam male obroke i užine prepune proteina.” O tome da više voli kvalitet nego kvantitet kad je reč o odeći:“Kupim samo par stvari stvari koje mi trebaju, umesto gomilu. Moja mama kaže da treba da kupim nešot samo ako mi vredi tri puta više nego što košta.” |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Sat 20 Oct 2012 - 7:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Tue 25 Dec 2012 - 6:10 | |
| Nina Dobrev: Priznanje za dobru devojku Nažalost, dobre devojke kao Nina Dobrev često ostanu u senci jer se mnogo više priča o skandalima, ali mlada glumica ipak je dobila priznanje za svoje ponašanje na Twitteru.Naime, Ninu je poznati Huffington Post nagradio priznanjem za najljubazniju slavnu osobu na Twitteru. Zaista, i sami smo se uverili da Nina uvek vodi računa o tome šta piše na svom nalogu, ostavlja duhovite komentare i rado razmenjuje poruke sa svojim fanovima. Ona se tako našla u sjajnom društvu, jer su osim njen nagrađene još i Ariana Grande (najzabavnija tviterašica), Demi Lovato (najveća inspiracija), Justin Bieber (najpopularniji) i Taylor Swift (najzahvalnija). Čestitamo Nina! |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 1 Feb 2013 - 10:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nina Dobrev Fri 1 Mar 2013 - 1:58 | |
| |