|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Spoileri Fri 1 Apr 2011 - 5:38 | |
| Joj znas kako sam se sad isekirala, majke mi ... Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :S Ali s obzirom da imaju ubistva iza sebe, sigurno ce ili poginuti ili u zatvor, srecan kraj je sve manje moguc : : |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Fri 1 Apr 2011 - 6:56 | |
| slutila sam nesto ovako da bi se mogli poubijati i poslije ovoga sam ubijeđena da ova serija nece imti sretan kraj..i da ejsan i ezel budu skupa to ce ostati samo na nasim zeljama .jer previse je zla(ejsanina izdaja,ezelova osveta,baharina i mertova smrt i cinjenica da ga je ubio serdar a sta ce tek biti to ostaje da pogledamo) među njima da bi na kraju mogli biti sretni .....sve me vise vuce na misljenje da ce do kraja puno njih biti mrtvi....i da ce među njima biti ezel ili ejsan .....a opet nadam se da grijesim ...... |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Fri 1 Apr 2011 - 9:08 | |
| I ja sam sad ubedjena da ce tako biti, volela bih da to saznam preko RTLa, jer ako budem na netu videla nece mi se gledati ako moja ljubav umire na kraju ... |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Spoileri Fri 1 Apr 2011 - 10:46 | |
| ako bude tragican kraj meni ce nekako serija izgubiti svoj smisao i čar zbog koje toliko pratimo.....(to je misljnje) i potrudicu se da ne saznam kako ce zavrsiti dok nebude na rtl jer sam kao ti mirela nebi mogla vise gledati...... |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Fri 1 Apr 2011 - 10:54 | |
| Jao majko moja bolje da ovo nisam videla,nije valjda ubijen ovde :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sat 2 Apr 2011 - 0:16 | |
| Trebalo bi da nije Andjelak, mislim da nece on umreti 10 epiyoda pred kraj, i ako umre umrece u dve tri poslednje :’(: |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Spoileri Sat 2 Apr 2011 - 2:07 | |
| Joj Lady cuti breeee on uopste netreba da umre :’(: Dovoljno sto mi je Duke umro na kraju,ovde hocu happy end :da: |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sat 2 Apr 2011 - 2:28 | |
| Hahahahahaha. Ma mi se uvek lepimo za ove sto imaju tragican kraj, hehe. Ja ne znam sta bi bilo najbolje, ja generalno ne bih volela da jedno umre, drugo bude srecno sa nekim trecim, to mi je bas bzv, s obzirom da imaju ubistva i dosta spletki, neakonitih radnji iza sebe, vrlo je moguce da niko nece biti srecan na kraju, mada mi je to nekako i realno. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Spoileri Sat 2 Apr 2011 - 7:18 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Hahahahahaha. Ma mi se uvek lepimo za ove sto imaju tragican kraj, hehe.
Ja ne znam sta bi bilo najbolje, ja generalno ne bih volela da jedno umre, drugo bude srecno sa nekim trecim, to mi je bas bzv, s obzirom da imaju ubistva i dosta spletki, neakonitih radnji iza sebe, vrlo je moguce da niko nece biti srecan na kraju, mada mi je to nekako i realno. ja definitvno ne zelim da znam kakav je kraj,necu nista traziti ni gledati dok ne bude na rtl-u,mislim da cu sada u ponedeljak da pogledam jer me previse ovaj trejler kopka,mada sumnjam da će Ezela da ubiju ako to planiraju 8 epizoda pre kraja |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sat 2 Apr 2011 - 10:14 | |
| Ma nece on umreti toliko pre kraja, ipak je to EZEL :D |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sat 2 Apr 2011 - 20:05 | |
| ja puno ocekujem od kraja serije da bude onako vrhunski da zadrzi na orginalnosti koju ima,da se desi nesto sto najmanje ocekujemo da bi moglo biti .....slutim da cemo se jos i te kako iznenaditi : |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 3 Apr 2011 - 6:56 | |
| Daj Boze da bude nesto neocekivano, mnogo volim to :D |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 3 Apr 2011 - 7:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 3 Apr 2011 - 9:07 | |
| Ma u ovoj seriji je sve vreme tako, tako da uopste ne sumnjam da ce i kraj da bude originalan, i ako kraj u**ru na kraju, vredelo je gledati celu seriju, nema veze za kraj, hehe. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 3 Apr 2011 - 9:28 | |
| ima i toga sto kazes Mirela zbog vrhunske produkcije i vrhunske glume vrijedilo je gledati ...nije bilo epke da suze nisam spustila il da nisam bila napeta cekajuci sta ce se dogodtit.. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 3 Apr 2011 - 9:33 | |
| I ja isto, bukvalno kad mislim da je sve odredu odjadnom muzika RT TN NNt :D I odmah znam da je nesto otislo u out i tako ocekujem sta je to, prezanimljiva je stvarno, mislim da se ovaj stil serije ovakav vise nikad nece napraviti ovakvog kvaliteta, ali stvarno. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Sun 3 Apr 2011 - 11:17 | |
| I ja to mislim,vidi se da su bas puno truda ulozili u nju i da je priča izrađena savršeno..mrzim kad se desi da mi se svidi neka serija i onda kada vide da je popularna nabace joj još 100 epizoda koje su čista katastrofa..ovde svaka epizoda ima svoj smisao,svaki lik je odlično napisan..ma ova serija je nešto najbolje što sam ja gledala to je sigurno |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 4 Apr 2011 - 11:06 | |
| gledam ponovo ovaj avedence za 61. pa se pitam kako je zavrsio okrsaj između K,E,R.......jer mi se u ovom cini da je ramiz taj koji je ranjen ? |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Mon 4 Apr 2011 - 19:15 | |
| Jeste da,vidjela sam nesto malo sinoc da je Ramiz ranjen,i da je umro,samo to znam a nisam ni pokusavala da nesto drugo saznam i necu vise ni tražiti,pokusat cu da cekam kraj na rtl-u,vidjecu da li cu uspjeti izdrzati : p.s.mislim da su malo prebrzo napravili taj okrsaj između ramiza i kenana,zadnjih 8 epizoda bez ramiza su mi nekako nezamislive : : |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 5 Apr 2011 - 0:39 | |
| dobro kazes jelena bolje je cekati te epizode na rtl bice nam sve jasnije a ovako se samo mucimo razmisljuci sta je bilo i kako je doslo toga ......unatoc tolikim ubojstvima i izdajama ja se nadam ipak nekom lijepom zavrsetku da ipak na kraju u ezelu pobijedi stari omer a da ejasan napokon vođena ljubavlju prema njemu ispliva iz svoje mracne proslosti i konacno postane osoba kakva treba da bude .znate kako kazu nada umire zadnja tako je i kod mene : p.s jeste malo prerano ali slutim da ce jos biti događja zbog koji cemo ostati otvorenih usta : ......evo kako ja zamisljam sta bi moglo biti da ce kenan pociniti samoubojstvo ,da dzengiz nece tako lako odustati od ejsan i dzana i da bi to moglo spojiti ejsan i ezela u zelji da zastitie sina .....dzana smatram svijetlom tackom za pomirenje e&e |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 5 Apr 2011 - 8:22 | |
| a ne znam nekako mi je to previse kukavički za Kenana,nekako mi izgleda da će tu doći do sukoba između K&DŽ&E,nije džengo slaba igrač nimalo,čak mislim da ga je i Keno malo podcjenio |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 5 Apr 2011 - 10:51 | |
| pa to ti kazem na kraju ce dzengiz ispasti najgori zlikovc od njih sviju(to je pokazao u vecerasnjoj epki na rtl,on je spreman sve zbog moci, novca i najbitnije zbog ejsan dzana .nije li opet izdao ezela zbog nje ) zato kazem da nece tako lako odustati i spreman je na sve pa cak i ubiti nije li to jednom rekao ezelu?
|
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 5 Apr 2011 - 11:26 | |
| Ma on je najveca izdajica tu,mnogo me nervira sto se bar malo nije obradovao Omerovom povratku, zmijurina jedna :Good:
Joj Dayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hairrrrrrrrrrrrrrrrrr, hairrrrrrr, hairrrrr... Mada sve vreme kontam da je Ramiz negativac u toj prici Selma, Kenan i Ramiz. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 5 Apr 2011 - 11:27 | |
| eysan: i have a plan, do you want to listen? Ezel: what is it eysan: marry me, we go far away. there´s enough money, enough for 3 of us (also her son) we can start a hotel, do something, doesn´t matter, as long as we're together. would you do that? ezel: marry? you betrayed me again. eysan: i´m giving you a plan, would you do it ezel: i wish it was that easy eysan: it is, you take me and your son and we take the first flight, would you do that? ezel: never eysan: you love me, our love is so big it cant be described, we will love others but it wont be the same, right? years pass away, but when our hands make contact everything stops, right? tell the truth, just once, is it true? ezel: its true. eysan: i ask you one more time, would you do that? we can live the life we always wanted to live, get in the car.
*ezel closes the door of the car*
eysan: this love of ours is going to kill us one day ezel: one day, but not today. |
|
| |
| Subject: Re: Spoileri Tue 5 Apr 2011 - 11:31 | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... taj razgovor mi je extra... ) Trebao mi bi malo i prevodilac kao sto je zvjezdica, i video koji to potkrepljuje... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Spoileri | |
| |
|
| |
|