|
|
Author | Message |
---|
dolcevita TVNovele Novi član
Broj postova : 173 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sat 1 Oct 2011 - 13:20 | |
| Joj videla sam to na onom forumu,super je video,a pocetak Koja razlika u odnosu na Trubu i Murata koji bukvalno nemaju zajednicke slike,ovi su tako pozitivni,opusteni,cak i prilicno prisno deluju |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sat 1 Oct 2011 - 20:06 | |
| dobro kazes |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sat 1 Oct 2011 - 22:47 | |
| |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sun 2 Oct 2011 - 3:29 | |
| predobre slike koja senzualnost između njih dvoje |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sun 2 Oct 2011 - 11:34 | |
| Ne idu mi Znate i same Ja sam vise za Kenan & Berrak |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sun 2 Oct 2011 - 20:13 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Ne idu mi
Znate i same
Ja sam vise za Kenan & Berrak he he znam da ti nisu sijeli kao par nisi ih dozivjela kao vecina nas moram reci steta jer meni su predivni kao par svaku sam njihovu scenu doivjela s suzama u ocima il se sam se poistovjetila s njima cak sam se nekad ljutila (zvuci smijesno zar ne al tako sm ih dozivjela ) dok ga s Berrak nikako nemogu vidjeti ona mi kao glumica nije bas dobro sijela.... |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 2:39 | |
| Meni su "seli" vec samo preko slika,sta reci vise...ne pamtim kad mi se to zadnji put desilo |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 5:00 | |
| Mene je ona nervirala sta mu je sve jadnom radila, koliko puta ga izdala i sve. Ja licno ono nebi nikad, a ko ga "voli" |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 10:16 | |
| njezin je lik dosta kompleksan i da uradila je dosta loseg al ne azto sto je ona zla vec su je okolnosti primorale.....a u nekim slucajevima zelja za osvetom ..... |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 10:26 | |
| Ja sam nju tako zamrzila zbog Omera i te uloge ja ne volim tu glumicu radi te uloge |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 10:35 | |
| a eto meni je bas to odlican posao uradila ..malo koja bito glumica mogla .... uuuuhh nespominji mi dusicu od Omera taj mi je glumac tako sladak |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 10:51 | |
| Jeeeste bgm sladak, ja neznam odkud svi ti ljudi u Turskoj i u ovoj novoj sto je samo Nedeljom na Mrezi onaj jedan kako je dobar. Ma mene ce Turci ubiti hehe odo u Tursku mozda si nadjem kakvog slicnog njima |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Mon 3 Oct 2011 - 19:47 | |
| he he nemoj da si otisla bez mene ..... |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Tue 4 Oct 2011 - 0:49 | |
| Ok odakle je sad ovo?Snimaju li ovi dvoje nesto odvojeno Nije da se bunim,samo nek nastave |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Tue 4 Oct 2011 - 1:00 | |
| o tome sam citala al sam zaboravila naziv serije s Kenanom u glavnoj ulozi davno je to snimljano megdje u 2005 godini ........Cansu se u tu seriju pridruzila u drugoj sezoni ..kad sam prvi put vidjela te slike rastopila sam se izgledaju jako medani |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Tue 4 Oct 2011 - 1:13 | |
| Premedeniiii Svidja mi njena kosica tu....ima li to negde za iskopati,tu seriju? |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Tue 4 Oct 2011 - 2:17 | |
| - dervisevic fata wrote:
- he he nemoj da si otisla bez mene .....
Fato bez tebe ni u snu nebi otisla |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Thu 6 Oct 2011 - 11:07 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Tue 11 Oct 2011 - 2:48 | |
| Ja i dalje najvise volim ovaj par <3 |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Tue 11 Oct 2011 - 3:17 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Ja i dalje najvise volim ovaj par <3
i na mojoj je top listi broj jedan |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Thu 20 Oct 2011 - 22:38 | |
| |
|
| |
Ezel fan TVNovele Novi član
Broj postova : 246 Fan-gif :
| Subject: Pozz Sat 3 Dec 2011 - 3:40 | |
| - Aldina Drexell wrote:
- On je extra a ona je fuj kao osoba kako nju može voljeti (H)
Ako si mislila na lik Eysan onda se opet ne mogu složiti s tobom jerm i nisi dala neki argument zašto ti je fuj, a ako si mislila na Cansu , a ti si s njom ispijala kafe pa znaš kakva je ona osoba ? Pogledaj malo na yt njezine snimke, intervjue, pročitaj par izjava pa onda pokušaj donijeti neki zaključak. Mi naravno ne znamo kakvi su oni privatno, znamo ono što nam mediji serviraju, a sve što smo do sad dobili u vezi nje, mogli smo shvatiti da je jedna mila, draga i skromna djevojka, ne glumi zvijezdu, i lebdi u oblacima, iako itekako ima razlog za to. Kenan je ok ,ali je jako teškog karaktera što se moglo vidjet u posljednje vrijeme po njegovom odnosu prema medijima i fanovima. Ono koji su imali prilile da ih upoznaju kažu da je on jako zatvoren, i a da je Cansu potpuna suprotnost, dakle, prije nego se napiše nešto u negativnom ili pozitivnom kontekstu, bilo bi nadasve lijepo najprije se malo informisat, i onda argumentirat svoj stav. |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sat 3 Dec 2011 - 11:02 | |
| ja ih bas zbog tih suprotnosti smatram da su jedno za drugo....za njega kazu da je konzerativan ,za nju da je vise otvorenija .....po meni jako lijepa nadopuna ma imaju sve kvalitete koje sacinjavaju idealan par!
moram u Kenanovu obranu reci pukli mu taj dan zivci koliko sam razumijela taj su ih dan novinari slijedili cijeli dan ...normalno da su mu nervi malo popustitli covjek zeli barem jedan dan malo privatnosti netrazi puno ! inace je pristupacan prema fanovima i novinarima barem takav sam ja utisak stekala i da jako ljubomorno cuva svoju privatnost ...ono kada je u pitanju posao odgovara na pitanje al kada ga pitaju nesto privatno nije bas jasan u odgovorima izbjegava! |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sat 3 Dec 2011 - 11:05 | |
| Ja za njega kazem da je SAVRSEN hehe |
|
| |
| Subject: Re: Ezel i Ejsan Sat 3 Dec 2011 - 11:08 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ezel i Ejsan | |
| |
|
| |
|