| Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! | |
|
|
Author | Message |
---|
MaitePeRRoni TVNovele Novi član
Broj postova : 308 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Mon 10 Aug 2009 - 0:11 | |
| meni izgleda zanimljivo.... ali isam pocela da gledma ! |
|
| |
lepotica ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1793 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : en mi mundo buscando ♥
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Wed 26 Aug 2009 - 6:03 | |
| |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sun 27 Sep 2009 - 20:13 | |
| navodno je u meksiku jako gledana...ja sam pogledala entradu koja je grozna. |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Mon 28 Sep 2009 - 1:14 | |
| Jel zna neko o cemu se radi u ovoj seriji, ne mogu da verujem da je gledanija od Sortilegio, strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Mon 28 Sep 2009 - 1:36 | |
| Ubacicu sinopsis kasnije, dok ga prevedem na srpskom...
Ma Itati je popularna ima ona puno fanova.... |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sun 22 Nov 2009 - 1:17 | |
| gledacu je zbog Victora Noriege, njega volim |
|
| |
Lunatic_ TVNovele Novi član
Broj postova : 137 Godina : 33 Lokacija : Republika Srpska
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sun 22 Nov 2009 - 1:53 | |
| Djeluje zanimljivo! Da li neko zna o čemu se radi? |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Thu 3 Dec 2009 - 6:40 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Tue 26 Jan 2010 - 8:05 | |
| Ne svidja mi se Itati Kantoral kao glavna glumica . . . |
|
| |
Lucero TVNovele Novi član
Broj postova : 398 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : con Lucero
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sun 7 Feb 2010 - 8:31 | |
| ne gledam je jer mi se ne svidjaju glumci |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Thu 4 Mar 2010 - 12:51 | |
| Ja nisam gledala verovatno i necu samo cu ove delove gde gostuje David Bisbal... |
|
| |
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sat 6 Mar 2010 - 12:13 | |
| |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Mon 15 Mar 2010 - 0:36 | |
| eto prema tvynovelas NAJBOLJA sapunica u prošloj godini...iako zbilja ne znam po čemu...a itati NAJBOLJA glumica...e to mi je još manje jasno... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Wed 17 Mar 2010 - 10:54 | |
| Ova serija dugo vremena najbolji rejting ima, ne znam ni ja kako, ali znam da sam se cudila |
|
| |
*Uckermannka 94* TVNovele Novi član
Broj postova : 457 Godina : 30 Lokacija : Sama sa Uckerom
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Wed 17 Mar 2010 - 23:50 | |
| |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Thu 18 Mar 2010 - 10:34 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sun 2 May 2010 - 23:57 | |
| - gira wrote:
- eto prema tvynovelas NAJBOLJA sapunica u prošloj godini...iako zbilja ne znam po čemu...a itati NAJBOLJA glumica...e to mi je još manje jasno...
Cuda se desavaju . . . LoL XD |
|
| |
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Wed 30 Jun 2010 - 7:28 | |
| Znam... Nije mi jasno kako je proshla bolje od |Sortilegio ali dobro...Volela bih da je pogledam,imala je odlichan rejting,ne verujm bez razloga. Ne volim neshto Itati,ali nije losha glumica... |
|
| |
camaleones TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1313 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Thu 12 Aug 2010 - 20:03 | |
| Ne svidja mi se ova serija |
|
| |
maxy mara TVNovele Zavisnik
Broj postova : 682
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Sun 29 Aug 2010 - 9:35 | |
| |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Mon 2 May 2011 - 11:16 | |
| za ovu seriju prvi put čujem |
|
| |
TP95 TVNovele Novi član
Broj postova : 96 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Thu 25 Aug 2011 - 13:28 | |
| Da li ce se ova serija prikazivati kod nas jer je imala prilicnom veliki rejting, ponekad preko 30,bilo bi lepo da je Pink pusti posle Cuando me enamoro! |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Wed 5 Oct 2011 - 10:30 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Fri 11 Nov 2011 - 2:38 | |
| Imala je dobru gledanost,cak sta vise i odlicnu. Ali,meni se serija ne dopada... |
|
| |
Anairena TVNovele Novi član
Broj postova : 77
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! Mon 9 Jan 2012 - 22:13 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije HASTA QUE EL DINERO NOS SEPARE ! | |
|