| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' | |
| |
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 2 Mar 2012 - 12:19 | |
| Ja upravo htjela da postavim kad Pio vec |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 2 Mar 2012 - 12:57 | |
| To dolazi umesto Kutlar vadisi.... |
| | | dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Tue 6 Mar 2012 - 12:19 | |
| |
| | | -MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 16 Mar 2012 - 21:45 | |
| - Don Pio wrote:
Ponedjeljak-četvrtak u 22:00h od 12.03.2012 na OBN
Inspirirana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi odanosti i ambicije, etike i ljubavi između dvoje mladih ljudi koji su slično odgajani, ali u različitim sredinama. Od ponedjeljka 12.03. 2012 gledatelje OBN-a očekuju nove dramatične peripetije kojima obiluje uzbudljiva turska dramska serija „Kismet".
Slavni, zgodni i šarmantni Kenan u središtu je pozornosti svih žena u gradu, sve se žele što prije upoznati s njim, pa tako i mlada djevojka Lamija (Aslı Tandoğan), najveća obožavateljica Kenanove muzike, ali tu je i lijepa vlasnica velikog holdinga i „princeza čelika", gđica Džavidan (Özge Özder) koja priređuje zabavu u njegovu čast. Na Lamijinu žalost, Kenan ne primijeti njezinu zainteresiranost i ne uzvrati joj ljubav. Njezine djetinjaste fantazije o mogućoj romansi s Kenanom ostat će samo san s obzirom da on odlazi u Istanbul kako bi obznanio zaruke s Džavidan. Nakon nekog vremena, Kenan ponovno posjeti rodni kraj dok mu je zaručnica na službenom putu i iznenadi se kada otkrije da je mlada i nevina Lamija odrasla u lijepu ženu. Ovog puta, Kenan joj uzvrati simpatije i započne aferu s njom. Unatoč osjećajima koje gaji prema Lamiji, Kenan je prisiljen vratiti se zaručnici u Istanbul i ostaviti Lamiju koja krije veliku tajnu njihove ljubavi...
Serija se emituje i petkom sa pocetkom od 21hRepriza vikendom: *epizoda emitovana u ponedeljak i utorak imaju reprizu subotom sa pocetkom od 10:05(pon) i 11:05 (utorak) *epizoda emitovana u sredu i cetvrtak imaju reprizu u nedelju sa pocetkom od 10:05 (sre) i 11:05 (cetv) *epizoda koja se emitiju petkom ima reprizu tek u ponedeljak sa pocetkom od 14:10h |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 23 Mar 2012 - 13:37 | |
| Epizoda od petka ima i u nedelju. Subotom su ponedeljak, utorak i sreda. Nedeljom četvrtak i petak. Ponedeljkom samo petak. |
| | | gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Tue 3 Apr 2012 - 3:15 | |
| mene je ova serija privukla malo ali i ova serija ima totalni obrt sto mi se svidja |
| | | ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Thu 5 Apr 2012 - 11:07 | |
| Gledanost serija u BOSNI :
1. Yaprak Dokumu ( Kad lisce pada )
2. Kurtlar Vadisi Pusu ( Dolina Vukova )
3. Larin izbor
4. Firtina ( Oluja )
5. Kismet ( Kismet ) |
| | | gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Sun 1 Jul 2012 - 1:28 | |
| Ja ovu seriju pratim na OBN kraj mi se svidja sto ce Lamija da ostane na kraju sa Dzemilom a ne sa Kenanom sam je kriv |
| | | dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 20 Jul 2012 - 10:48 | |
| ZVIJEZDE SERIJE “KISMET – OKOVI SUDBINE” I PRIVATNO NESRETNE U LJUBAVI Glavni protagonisti turske dramske serije “Kismet – okovi sudbine”, koja se emitira na RTL Televiziji – glumci Burak Hakki i Asli Tandogan, i u stvarnom životu nemaju sreće u ljubavi. Burak Hakki ove se godine i službeno razveo od dugogodišnje partnerice Seme Šimšek, supruge i majke njihova peterogodišnjeg sina, nakon što je ona podnijela zahtjev za rastavom braka jer ju je, kako sama kaže, jedan on napoželjnijih turskih glumaca varao, i to s nepoznatim ženama preko Interneta. Šimšek potražuje milijun dolara zbog prijevare, duševne boli i za alimentaciju, kao i punopravno skrbništvo nad sinom, a mediji već naslućuju kako bi Hakkijev život vrlo lako mogao krenuti istim stopama kao i njegovom liku u „Kismetu“, koji se odao alkoholu zbog nesretne ljubavi. Mlada, ambiciozna i svestrana Asli Tandogan već godinama drži u tajnosti svoj ljubavni život. I dok s novinarima rado razgovara o svojim ulogama, o učenju kineskog jezika, o sviranju harfe, jahanju i istočnjačkim borilačkim vještinama, svoje partnere krije kao zmija noge. Zbog toga svakog momka koji se nađe u njezinom društvu turski mediji prozivaju njezinim zaručnikom. Tako se nedavno pisalo da je imala romansu s Ismailom Haciogluom, partnerom iz filma “Za ljubav i čast”, koji se netom poslije razveo od Ceyde Duvenci, glmice koja je u seriji “1001 noć” glumila Šeherezadinu najbolju prijateljicu Benu, ali i flertu s Kenanom Imirzailogluom iz serije “Ezel”. Iako to nije službeno potvrdila, Tandogan se trenutno viđa s uspješnim turskim glumcem argentinskog podrijetla, Teomanom Kumbaracibasijem, no ipak ne razmišlja o udaji i djeci, barem dok se u potpunosti ne uvjeri u budućnost ove veze. |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Tue 9 Jul 2013 - 0:10 | |
| Počeo sam da pratim seriju na Prvoj i dopada mi se.. Za sada mi je jedini normalan lik Lejla. Baš mi je žao kako pati.
|
| | | only teardrops. TVNovele Novi član
Broj postova : 57 Godina : 26 Lokacija : Na obali Atlantskog okeana, u Njujorku.
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Tue 16 Jul 2013 - 10:21 | |
| Meni se serija mnogo dopada. Radnja je predobra, kao i smisao serije. Lamija i Kenan su prelep par. Šta reći, jedna od boljih turskih serija. |
| | | mudrasova TVNovele Novi član
Broj postova : 18
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Sun 28 Jul 2013 - 9:02 | |
| Gledam seriju,trenutno sam negde na 50 epki.Sta reci,setno,cak i previse!Ovo je ,bar meni,najtuznija serija.Rado bi odustala ali svidja mi se,a jos me nervira sto znam kraj. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 27 Sep 2013 - 10:55 | |
| Subota 28.9.2013: Kenan pronalazi Lamiju i suočava je sa tim da on zna da je otac male Melek. Informaciju gde se nalazi Lamija dobija i Džemile i odmah kreće u tom pravcu. Lamija prvi put iskreno razgovara sa Kenanom o osećanjima, prošlosti i budućnosti. Džavidan saznaje da ju je Kenan slagao da želi da se izoluje kako bi radio. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Sun 29 Sep 2013 - 10:18 | |
| Ponedeljak: Kenan saopštava Afife da je on otac Lamijine ćerke. Iako Kenan ništa ne govori Džavidan gde je i sa kim, ona oseća i ne može da sakrije preveliku tugu koju oseća. Nimet pokušava pred Enise da razotkrije Šukrovu ljubavnu aferu. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Mon 30 Sep 2013 - 12:34 | |
| Utorak: Džemile pronalazi gde se kriju Lamija i Melek i namerava da ih odvede. Pošto nailazi na Kenanovo negodovanje, njih dvojica se fizički obračunavaju. I ovaj put Lamiju spasava Mesut i odvodi je što dalje od problema. Međutim, Kenan ne odustaje tako lako ni od Lamije ni od svoje ćerkice. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Tue 1 Oct 2013 - 11:57 | |
| Sreda: Lamija prihvata da krene sa Kenanom za Istanbul, ali ne i da prihvati njegovu pomoć. Džavidan dobija poziv da joj je otac završio u bolnici. Enise pretura po Šukreovim stvarima jer sumnja da je laže i vara. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Wed 2 Oct 2013 - 10:58 | |
| Četvrtak: Džemil traži Lamiju kod Makbule i Suzan. Makbule zove Lamiju i moli je da se vrati kući. Nakon smrti kralja čelika, Džavidan ne može da tuguje na miru zbog mnoštva novinara koji okružuju njenu kuću. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Thu 3 Oct 2013 - 12:15 | |
| Petak: Kenan teši skrhanu Džavidan, koja ne prestaje da roni suze zbog očeve smrti. U dvorištu Džavidanine kuće dolaze ljudi da odaju počast kralju čelika, i sasvim neočekivano dolazi Makbule da izjavi saučešće porodici. Suzan moli Lamiju da ne baca pare na hotele, već da se vrati kući, što Lamija odlučno odbija, iako nema para. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Fri 4 Oct 2013 - 12:26 | |
| Subota: Džavidan ne želi da preuzima celu firmu na sebe, već želi odmor od svega što joj se izdešavalo. Ozge tera ćerku da ostane u Istanbulu kako bi se dokopala nasledstva. Afife negoduje što Kenan odlazi kod Lamije i Melek. Usled slabe finansijske situacije, Lamija se ipak vraća kući kod Makbule i Suzan. |
| | | latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' Sat 18 Jan 2014 - 9:44 | |
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' | |
| |
| | | | ,,Dudaktan kalbe-,,Kismet''-,,Usne i srce''-,,Plač violine'' | |
|
Page 3 of 3 | Go to page : 1, 2, 3 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|