Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sat 19 Mar 2011 - 11:00
a znas sta je meni bilo najsmijesnije tokom cijele serije kako je posluga uvijek ogovarala gazde za kuhinjskim stolom mislim da ih je s pravom bihter sviju otpustila stvarno su zabadali nos tamo gdje im nije mjesto ,trebala je to i davno uciniti .....
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sat 19 Mar 2011 - 12:12
Ima li negde da se pogleda taj kraj ? Sa prevodom strogo, jer se ne mogu dovoljno uziveti ako nagadjam sta se prica ::
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sat 19 Mar 2011 - 12:42
Ezel ♥ Lady wrote:
Ima li negde da se pogleda taj kraj ? Sa prevodom strogo, jer se ne mogu dovoljno uziveti ako nagadjam sta se prica ::
mozes pogledati na natabanu ...
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:28
Ima poslednja epizoda ? Letim gledati :D
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:33
heheh meni se ova serija baš sviđa,još sam na početku ali mi je skroz dobra :
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:38
Ma daj meeeeeeee, koliko gledas ti turskih serija, nemoj da se utrkavam sa tobom sad, sto kaze Ali, heheh Utrkavam, to mu je najjaci izraz. :_D
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:44
:jajaja: :jajaja: :jajaja: ajd da vidimo ko će pobjediti : ma ne gledam puno,ezela jedino redovno ono sve drugo onako bacim pogleda e da i ovo pratim preko neta redovno :Ok: postajem fan kivanca,da hoce neke tv pustiti onu njegovou sa bahar e to bi gledala
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:46
A sssss Bahar mi je presladak par.... )) Ja Ezala i kad lisce pada gledam redovno. Gorki zivot malo, i razmisljam se ovu da pogledam, nekako mislim da je fina, vidim da se i tebi svidja, a ja nekako ne znam zasto,a li ne sumnjam u tvoj ukus :
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:48
Svidja mi se naziv ove serije. Ali neda mi se po netu gledat :$ da oce pocet kod nas heh
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:52
ja cu lišće kad ovde bude kod nas na tv,a sad uskoro bi trebalo da počne,čim se šehi završi,gledala sam gumuš ona mi je bila fina nešto mi je bila i bolja od šehi,ova mi je zanimljiva za sada nemam zamjerke
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:55
Pa eto na Mrezi Plus veceras je bio kraj Serr :( U Petak je na Hayat, a poslije FIN serije, ima Party Show u Instambulu sto je bio, pozvani bili ovi iz Hayat TV. Ima Serr, Halit, Burak o Bosni pricaju ono super znam da ovo nije TOPIC za to ali eto dodala ako nisi znala :$ Ja se nadam da ce i ova serija biti kod nas :$
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:55
Meni je Gumus dosadna strasno, ja sam do pola gledala i SHUT ! Kad lisce pada gledaj ako volis pratiti tragedije u porodici, mnogo je tuzna na tom polju i pocinje biti dobra posle 5-6 epizode, kad pocinju komplikacije ...
Moracu da je pogledam stvarno, jes da me glumci ne privlace, ali pogledacu zbog tvojih pohvala :D
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:59
ja sam je bila pogledala zato sto je gira nahvalila kako stajling glavne pa sam morala da vidim kako to izgleda i stvarno je :Good: i onda mi se svidjela i serija
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 11:59
Uh Gumus je dosadna -_- Kad Lisce pada ja obaevezno gledam, vidjela sam jednog glumca
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 12:01
zvjezdica wrote:
ja sam je bila pogledala zato sto je gira nahvalila kako stajling glavne pa sam morala da vidim kako to izgleda i stvarno je :Good: i onda mi se svidjela i serija
Auuu to i mene obara, kad se dobro oblace ja padam na seriju, i kad je gluma dobra naravno, ali kad se lepo oblace ono volim videti sta ce biti sledece na glumici, glumcu, nebitno ))
Ajmmeee, kud ce jos jedna u moj raspored, pogledacu sutra ako ne budem morala da ucim, pogledam bar prvu epizodu pa dodjem komentarisati
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 12:07
heheheh pogledaj pogledaj : :
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
Subject: Re: Aşk-ı Memnu (Zabranjeno voće) Sun 20 Mar 2011 - 12:16
i ja sam malo virnula, cini mi se da nije losa. a sto se tice odevanja, NA VRHU SU.
ova glavna se ubije na kraju..oooo boze,a isti su producenti kao i kod ezela..kukuuuuuu
pa to sam i ja jednom rekla ....zato me je sve strah i pomisliti kakv nas kraj ocekuje ......bojim se da ce biti tragican....jer su u pitanju isti producenti.....