imam ja pitanje za fatu:ja i zvjezdica sad gledamo ove epke kada Bešir proganja behlula i bihter sa onom kamerom,pa nas zanima sta ce biti sa besirom na kraju,al samo da nam kazes sta ce biti da nam ne govoris u detalje..)) taj me lik uzasno iritira,ponasa se kao manijak...onaj njegov manijacki pogled u kombinaciji sa ovom kamericom koju sad nosa je stvarno zastrasujuce
besir ce na kraju umrijeti u zadnjoj epki bolovace od upale pluca i mene je nevirao jako antipatican tip... :Out:
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
ma kako smo pocele ovu drugu sezonu gledati stvarno me lik poceo prepadati.. mi smo sad gledale epku kad su njih dvoje u onoj njihovoj kucici a on ih snima kroz prozor.. boze kakav manijak,dobijam traume od njega :
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
mene zanimaju cele ... da mogu da se orjentisem... ne znam celu ekipu serije... ali Kivanca sam gledala u dve serije i bio dobar... tako ako nista drugo gledacu kad god uhvatim ako ne uspem da pratim svaku epizodu...
ako budes mogao samo prati..ja sam bas odusevljena..drago mi je sto je još neko otkupio ovu seriju... ovo je ista producentska kuca kao i za ezela i za kad lisce pada..tako da je stvarno odlicna
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Ako se vama svidja svidece se i meni sigurno, mada sad ponovo krece ucenje, tamo vamo, Ezel sam stopirala moram da nastavim, tako da ... videcu da gledam..
Imala dosta ucenja u poslijednje vrijeme. Sada sam slobodna pa se od sutra bacam na posao Joj ja zavoli Kivanca nesh nakon ovi nekih epkica, sad mi je bas drag u Ezelu hehe.
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Zabranjeno voće - Promo (Prva): [You must be registered and logged in to see this link.]
Bože, Bože, kako jadan promo. Uopšte mi se ne sviđa, najgore je jer se na kraju nalazi slika sa korica knjige "Sumrak", strašno. -.- Sigurno neću ovo gledati, mogli su posle "Gumuš" da puste seriju sa drugim glumcima, a ne opet ovaj.
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Meni nije los uopste promo, s obzirom kakav promo pravi pink, ovaj je divan, hehe. A ja sam volela isto da vidim nekog drugog glumca, svidja se meni Kivanc, ali eto ... Pogledacu ja koji epizodu sigurno.
sad ce biti Kivanca i na prvoj i na obn... dobar je ali mislim da su trebali da puste seriju koje nema na internetu sa prevodom... jer i ova ako se nekome svidi taj ce je odgledati natabanu... bar sam ja to uradila sa Gumuš ... i sad je odkad ne gledam na prvoj... mislim da im je to greska... pink je pustio dve serije kojih nema na internetu ili ja ne znam da ih ima .... a tv nova posle Gumuš je isto pustila seriju za koju mislim da je nema na netu... mozda gresim...
poglup mi je ovaj promo,mogli su nesto da ispricaju a ne da naprave ovo kao da likovi pricaju..to mi se ne svidja.. inace je serija super.. mirela ako budes mogla samo gledaj,znas da zvjezdice ne lazu a ti jacky samo nastavljaj da mozemo kometarisat
a sto se tice slike nisu je uzeli iz Twilighta, slika sa jabukom u rukama je postojala i prije Twilighta,simbolično predstavlja zabranjeno voće " longdesc="22" />