|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Nov 2011 - 9:35 | |
| Aaaaj super. I sada ono po malo prekazivaju. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Nov 2011 - 10:56 | |
| na pink bh ce se zavrsiti pre nego kod nas ima za dva meseca da proleti mislim da ce posle nje teresa |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Nov 2011 - 11:24 | |
| boze kako volim ovu seriju |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Nov 2011 - 11:54 | |
| Joj samo ne Teresu bgt -_- Nesto me ta serija ne privlaci, a to sam ja danas majci rekla. U Srbiji pocela prije a kod nas ce se haman prije zavrsiti Aj ja ogledala 2 epkice i vec se zaludila, kako mi je slatka ona mala sto glumi Lusiju, a i onaj mali sto glumi Ivana volim i njega Maripaz mi nekako umisljena izgleda -_- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Nov 2011 - 20:52 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Nov 2011 - 23:43 | |
| Ima li neko info o tome kada Tajna ljubav pocinje na Pink plusu...da lepo predjem tamo da gledam jer srpski Pink nema nameru da svojim gradjanima u Srbiji pusta seriju normalno???
Hvala na odgovoru. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Nov 2011 - 1:13 | |
| Cìm budem saznao nesto o pocetku emitovanja serije na PINK PLUSU bicete obavesteni. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Nov 2011 - 1:19 | |
| Meni Teresa uopste nije privlacna sta znam, mozda sto sam Rubi i previse volila gledat, pa tako da mi se ned ata serija nesto gledat, a vala i glumicu ne privlace me nesto.
Dok u ovoj Zapeda koji mi je jedan od omiljenih glumaca, a tako i Sandra, onda ima i Leticia koja je moram reci preelijepa. Ni malo se nije promjenila nakon Esmeralde. E sada vidim da osim Zapede ovdje za ljubav Sandre ima i Soto, kome on sta dode ovdje ne kontam, mislim jel on netko od ove djece ?? Jah ja sam jedva cekala da zavrsi TDA, poceli su smarat -_- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Nov 2011 - 5:27 | |
| a Teresu su svi pljuvali dok nije bila pocela kod nas,posle je sve odusevila.videces zasto kad pocne kod vas
Soto-Kamilo je onaj mali plavi sto se druzi sa Ivanom zainteresovace se on za Lusiju tek negde kasnije |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Nov 2011 - 9:10 | |
| do koje smo stigli epizode? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Nov 2011 - 9:11 | |
| |
|
| |
Milos 92 TVNovele Novi član
Broj postova : 291
| Subject: Re: Komentari serije Wed 23 Nov 2011 - 13:41 | |
| - Quote :
- E sada vidim da osim Zapede ovdje za ljubav Sandre ima i Soto, kome on sta dode ovdje ne kontam, mislim jel on netko od ove djece ??
Camilo će de polovine serije biti skoro pa nebitan lik... Samo će ići sa Ivanom tamo-vamo... Al od polovine može se reći da je zasenio Ivana. Mnogo dobar lik, isto tako i Soto mnogo dobar par sa Sandrom. Pršti od hemije na sve strane. - Quote :
- Maripaz mi nekako umisljena izgleda
Siguran sam da ćeš iz epizode u epizodu sve više voleti Maripaz, ko god je gledao seriju voleo je taj lik. Ona ti je od onih villani koje ne ubijaju sve redom, koje samo prave smicalice... Sumnjam da bi je neka glumica bolje odigrala od Laishe. Meni je lik Maripaz jedan od najdražih iz svih telenovela... A njen kraj, nikako ne možeš ostati ravnodušan. Sve u svemu uživajte u seriji... Serija nije nešto vau, nevidjeno, ima svojih više nego dosadnih delova... Al svakako je jedna od najboljih u poslednje vreme. Vidim da diskutujete nešto o Teresi... Serija je MNOGO dobra, a Boyer prosto briljira. I nervira me to što je stalno porede sa Rubi, jer realno serije nemaju sličnosti. Rubi je serija koja je prosto mogla da se nazove Maribel, i onda bi Rubi bila samo jedna villana u nizu više. Dok je sa Teresom skroz drugačije, lik je mnogo kompleksiji, bolji... Teresa nije sponzoruša, ona je mlada pametna devojka, školovana, sve radi planirano... Sve u svemu Teresa je barem meni mnogo bolja serija od Rubi. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 1:40 | |
| Ah sto se tice LFDD ja sam odusevljena. Ona scena sinoc kada Lusija isprce vodom Ivana je tako simpaticna onaj Zapedin osmijeh aaaaaaaaaaaaj A u kojoj epkici ce se oni skontat, mislim ona vec njega voli, ali do sada on je vise za Maripaz to me malo zbunjuje -_- * Joj Meni je Rubi, mnoogoo mnogoo bolja. Ja sam vidjela nesto malo Terese na Pinku kad je bila, ali nije me privkla, glumci pogotovo, jedino AB mi je oke. |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 4:37 | |
| LFDD je dobra serija meni se svidja nego koja je bila danas epizoda? |
|
| |
jelena1983 TVNovele Novi član
Broj postova : 185
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 5:00 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 5:15 | |
| - gaconi wrote:
- LFDD je dobra serija meni se svidja nego koja je bila danas epizoda?
28 / 102 epizode |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 10:06 | |
| @Viki zaljubice se on u nju,ne brini kasnije kad se pojavi Sandra,ona je tu od 10 epizode a njih dvoje ce se sresti ponovo tu jednu dve epizode posle |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 10:13 | |
| Aaaj napokon, nervirale su me ove epkice za Maripaz Ja sam se toliko zarazila, ojjjj koliko je ovaj David doobarrr |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 11:49 | |
| uff danas sam gledala,barem mogu da je gledam kad sam druga smena inace termin je ocaj ali sta da se radi...inace Zeverria aaa premedeni |
|
| |
| |
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Nov 2011 - 21:15 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Nov 2011 - 1:22 | |
| Baaas slatko zvuci Kao i oni saami, jedan od ljepsih latino parrova deeeef |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Nov 2011 - 5:59 | |
| aaa pa Zeverria palo mi napamet da im spojim preimena kad ima Levyrroni,Levymontes,sto ne bi bilo i Zeverria? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Nov 2011 - 6:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 25 Nov 2011 - 7:30 | |
| Dajanic meni je bas slatko |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|