REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next
AuthorMessage
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

Komentari serije - Page 10 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 16 Sep 2011 - 8:12

Danas nisam uspeo da gledam. :/
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 16 Sep 2011 - 9:05

Od ponedeljka će trajati samo 15 minuta
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 16 Sep 2011 - 23:17

xD ma svaka cast
ova proslost ce kod nas biti mesec dana
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyFri 16 Sep 2011 - 23:23

Ma bre strasno sta rade sa serijama. NEPROFESIONALIZAM!
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

Broj postova : 213
Godina : 36
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 F_rqjlm_7d6ae14

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 2:27

konacno su porasli!!!...al ne znam stvarno ZASTO ovaj DAVID Zapeda u glavnoj uloazi :P
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 4:34

sxomi wrote:
konacno su porasli!!!...al ne znam stvarno ZASTO ovaj DAVID Zapeda u glavnoj uloazi :P
Sto da ne bude u glavnoj ulozi, sta fali...jok nego cemo celog zivota gledati Vilijama ili Kolungu!?
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 5:18

meni je Ok serija gledala sam ove prve epizode one su dobre thumbup a za sotale ne znam mislim da su isto dobre ako nisu i ovu seriju upropastili thumbdown
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 10:38

Ja od ponedeljka ne pratim više, na pada mi na pamet da gledam seriju po 15 minuta sa sve reklamama + na Pinku. -.-
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 10:39

Ni ja ne pratim jer ce ''Tajna Starog Mosta'' trajati do 18:15 tako da je to taman taj termin.
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 11:35

Ako niste skapirali do sad, programska sema se razvija, a i reklame traju krace...te vi samo gledajte "Mostove tajne", a ja i ostali ljubitelji cemo nastaviti sa "Tajnom ljubavi"!
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 21:17

I ja cu nastaviti,ali kad malo odmakne.Ionako sam ove uvodne epizode vec gledao na netu...
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tda3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 22:22

Lex wrote:
Ako niste skapirali do sad, programska sema se razvija, a i reklame traju krace...te vi samo gledajte "Mostove tajne", a ja i ostali ljubitelji cemo nastaviti sa "Tajnom ljubavi"!

Ma i ja nastavljam, bolja je od ove spanske starinske na PRVOJ sto puta...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 23:10

Srpski William Levy wrote:
Lex wrote:

Pa dobro, za fanove primitivnih niskobudžetnih Televisinih serija će uvek Pink biti pravi izbor. thumbdown
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 23:15

Stefy wrote:
Lex wrote:

Pa dobro, za fanove primitivnih niskobudžetnih Televisinih serija će uvek Pink biti pravi izbor. thumbdown

Vazno da su sve Telemundoce serije super (doduse i ja ih volim, ali ne sve), kao npr. Aurora na Prvoj koja je bila zaledjena 20 godina...Mislim??? :O
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptySat 17 Sep 2011 - 23:20

Lex wrote:
Stefy wrote:
Lex wrote:

Vazno da su sve Telemundoce serije super (doduse i ja ih volim, ali ne sve), kao npr. Aurora na Prvoj koja je bila zaledjena 20 godina...Mislim??? :O
"Aurora" nije dobra serija, smatram je najgorom Telemundovom telenovelom, zajedno u paketu sa "El Fantasma de Elena", "Amarte Asi" i sl. serije. Ali u svakom slučaju ima puno odličnih Telemundovih novijih telenovela koje kod nas nisu emitovane zbog Televisinog smećeta koji se uvaljuje svugde na Pinku. Televisine serije su najobičnije sapunjare u kojima nikada nema neka posebna radnja, nego je svaka serija na isti kalup, ne postoji neka da se razlikuje od ostalih, a Telemundove su totalnu drugačije i kvalitetnije, nisu snimane tako primitivno i nemaju tako užasne glumce.
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyMon 19 Sep 2011 - 11:49

Lex wrote:
sxomi wrote:
Sto da ne bude u glavnoj ulozi, sta fali...jok nego cemo celog zivota gledati Vilijama ili Kolungu!?

sta znam nije mi za glavnu ulogu...mozda je mogo npr eduardo santamarina, mauricio islas...
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyMon 19 Sep 2011 - 19:26

Stefy wrote:
Televisine serije su najobičnije sapunjare u kojima nikada nema neka posebna radnja, nego je svaka serija na isti kalup, ne postoji neka da se razlikuje od ostalih.

Cudno o.O ... tako pricaju samo oni koji ni ne gledaju serije. Hihi
Back to top Go down
sxomi
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sxomi

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyMon 19 Sep 2011 - 21:56

Stefy wrote:
Televisine serije su najobičnije sapunjare u kojima nikada nema neka posebna radnja, nego je svaka serija na isti kalup, ne postoji neka da se razlikuje od ostalih.

Cudno o.O ... tako pricaju samo oni koji ni ne gledaju serije. Hihi

slazem se, televisine serije su najbolje!
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyMon 19 Sep 2011 - 22:14

I meni! I glumci su uglavnom bolji i poznatiji. Telemundo ima dobrih serija, ali uglavnom dosadne...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyTue 20 Sep 2011 - 1:57

Ne znam kakva je serija, jer nisam imao prilike da je pogledam, a najverovatnije ću sačekati da se pojavi na nekom drugom mestu, jer ovo što sada PINK radi - to je NEPOŠTOVANJE GLEDALACA i KLASIČNO IŽIVLJAVANJE NAD GLEDAOCIMA.
Da li ste primetili da oni na svakih 5 - 10 dana POTPUNO menjaju programsku šemu :neke stvari se POTPUNO UKIDAJU, neke stvari se non- stop premeštaju ( i to u sve gore i gore termine), a vidim da su sad počeli opet da SAKATE i SKRAĆUJU epizode.
Pa, gospodo, ako je vaš program NAJGLEDANIJI kao što kažete, zašto ga NON STOP menjate?Ako je nešto dobro, to se ne menja tako drastično i tako često kao što vi to radite. Ko tu koga laže?
Hvala Bogu pa postoji Internet i čovek više ne zavisi od ljudi koji ne znaju šta hoće.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyTue 20 Sep 2011 - 1:59

dpdragan wrote:

Pa, gospodo, ako je vaš program NAJGLEDANIJI kao što kažete, zašto ga NON STOP menjate?Ako je nešto dobro, to se ne menja tako drastično i tako često kao što vi to radite. Ko tu koga laže?

:super: :super: :super: :super:
realno
Back to top Go down
majadj980
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majadj980

Broj postova : 464
Godina : 43

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyTue 20 Sep 2011 - 5:34

Danas mi je slučajno bio uključen program Pink kada je počela serija dok sam razgovarala telefonom,i ja još nezavrših razgovor serija se završi. haha haha ne mogu da verujem šta su uradili.Ja ovu seriju ne pratim, ali ovo je stvarno smešno haha hahaha hahaha hahaha
Back to top Go down
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyTue 20 Sep 2011 - 5:39

majadj980 wrote:
Danas mi je slučajno bio uključen program Pink kada je počela serija dok sam razgovarala telefonom,i ja još nezavrših razgovor serija se završi. haha haha ne mogu da verujem šta su uradili.Ja ovu seriju ne pratim, ali ovo je stvarno smešno haha hahaha hahaha hahaha

Znam haha haha haha o boze nisu normalni tako i za TDA rade traje duplo krace od ovoga Ijo Ijo

u koliko ima ova serija uvek dodjem prri kraj haha haha
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 10 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyTue 20 Sep 2011 - 5:55

Koliko malo trajeee, uzaas thumbdown
Nmg da verujem koliko kratko, samo dve scene i byeee, hah.x.DD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 EmptyTue 20 Sep 2011 - 7:28

Jedino objašnjenje cele ove priče je da im se PRVA opasno približila po gledanosti, a možda ih je čak i prestigla i sad ne znaju šta će.
To je jedino objašnjenje za ovaj HAOS u PINKOVOJ programskoj šemi koji traje već nekoliko meseci.
Jeste li videli koliko su bombastično najavljivali onaj kviz PORODIČNI OBRAČUN.I, šta se desilo?
Od ove nedelje taj kviz je prebačen u 15h , što u prevodu znači DA NIJE IMAO GLEDANOST samo što to neće niko javno da kaže, ali to je i više nego jasno i sad sve što nema gledanost guraju u prepodnevne termine i u rano popodne, a predveče pokreću neke nove stvari, pa ako i one ne budu gledane - i njih će ŠUTNUTI u prepodnevne termine i program im je zato sve natrpaniji i sve haotičniji.Čudi me takav neprofesionalizam i tako glupa procena sa njihove strane.Ako nastave ovako - GOTOVI SU, i sami će zbog toga bizi krivi.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 10 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 27Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27  Next