|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 8:12 | |
| Danas nisam uspeo da gledam. :/ |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 9:05 | |
| Od ponedeljka će trajati samo 15 minuta |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 23:17 | |
| ma svaka cast ova proslost ce kod nas biti mesec dana |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije Fri 16 Sep 2011 - 23:23 | |
| Ma bre strasno sta rade sa serijama. NEPROFESIONALIZAM! |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
Broj postova : 213 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Novi Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 2:27 | |
| konacno su porasli!!!...al ne znam stvarno ZASTO ovaj DAVID Zapeda u glavnoj uloazi |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 4:34 | |
| - sxomi wrote:
- konacno su porasli!!!...al ne znam stvarno ZASTO ovaj DAVID Zapeda u glavnoj uloazi
Sto da ne bude u glavnoj ulozi, sta fali...jok nego cemo celog zivota gledati Vilijama ili Kolungu!? |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 5:18 | |
| meni je Ok serija gledala sam ove prve epizode one su dobre a za sotale ne znam mislim da su isto dobre ako nisu i ovu seriju upropastili |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 10:38 | |
| Ja od ponedeljka ne pratim više, na pada mi na pamet da gledam seriju po 15 minuta sa sve reklamama + na Pinku. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 10:39 | |
| Ni ja ne pratim jer ce ''Tajna Starog Mosta'' trajati do 18:15 tako da je to taman taj termin. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 11:35 | |
| Ako niste skapirali do sad, programska sema se razvija, a i reklame traju krace...te vi samo gledajte "Mostove tajne", a ja i ostali ljubitelji cemo nastaviti sa "Tajnom ljubavi"! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 21:17 | |
| I ja cu nastaviti,ali kad malo odmakne.Ionako sam ove uvodne epizode vec gledao na netu... |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 22:22 | |
| - Lex wrote:
- Ako niste skapirali do sad, programska sema se razvija, a i reklame traju krace...te vi samo gledajte "Mostove tajne", a ja i ostali ljubitelji cemo nastaviti sa "Tajnom ljubavi"!
Ma i ja nastavljam, bolja je od ove spanske starinske na PRVOJ sto puta... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 23:10 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Lex wrote:
- Ako niste skapirali do sad, programska sema se razvija, a i reklame traju krace...te vi samo gledajte "Mostove tajne", a ja i ostali ljubitelji cemo nastaviti sa "Tajnom ljubavi"!
Ma i ja nastavljam, bolja je od ove spanske starinske na PRVOJ sto puta... Pa dobro, za fanove primitivnih niskobudžetnih Televisinih serija će uvek Pink biti pravi izbor. |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 23:15 | |
| - Stefy wrote:
- Srpski William Levy wrote:
- Lex wrote:
Ma i ja nastavljam, bolja je od ove spanske starinske na PRVOJ sto puta... Pa dobro, za fanove primitivnih niskobudžetnih Televisinih serija će uvek Pink biti pravi izbor. Vazno da su sve Telemundoce serije super (doduse i ja ih volim, ali ne sve), kao npr. Aurora na Prvoj koja je bila zaledjena 20 godina...Mislim??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 17 Sep 2011 - 23:20 | |
| - Lex wrote:
- Stefy wrote:
- Srpski William Levy wrote:
- Lex wrote:
Ma i ja nastavljam, bolja je od ove spanske starinske na PRVOJ sto puta... Pa dobro, za fanove primitivnih niskobudžetnih Televisinih serija će uvek Pink biti pravi izbor. Vazno da su sve Telemundoce serije super (doduse i ja ih volim, ali ne sve), kao npr. Aurora na Prvoj koja je bila zaledjena 20 godina...Mislim??? "Aurora" nije dobra serija, smatram je najgorom Telemundovom telenovelom, zajedno u paketu sa "El Fantasma de Elena", "Amarte Asi" i sl. serije. Ali u svakom slučaju ima puno odličnih Telemundovih novijih telenovela koje kod nas nisu emitovane zbog Televisinog smećeta koji se uvaljuje svugde na Pinku. Televisine serije su najobičnije sapunjare u kojima nikada nema neka posebna radnja, nego je svaka serija na isti kalup, ne postoji neka da se razlikuje od ostalih, a Telemundove su totalnu drugačije i kvalitetnije, nisu snimane tako primitivno i nemaju tako užasne glumce. |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 11:49 | |
| - Lex wrote:
- sxomi wrote:
- konacno su porasli!!!...al ne znam stvarno ZASTO ovaj DAVID Zapeda u glavnoj uloazi
Sto da ne bude u glavnoj ulozi, sta fali...jok nego cemo celog zivota gledati Vilijama ili Kolungu!? sta znam nije mi za glavnu ulogu...mozda je mogo npr eduardo santamarina, mauricio islas... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 19:26 | |
| - Stefy wrote:
- Televisine serije su najobičnije sapunjare u kojima nikada nema neka posebna radnja, nego je svaka serija na isti kalup, ne postoji neka da se razlikuje od ostalih.
Cudno ... tako pricaju samo oni koji ni ne gledaju serije. |
|
| |
sxomi TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 21:56 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Stefy wrote:
- Televisine serije su najobičnije sapunjare u kojima nikada nema neka posebna radnja, nego je svaka serija na isti kalup, ne postoji neka da se razlikuje od ostalih.
Cudno ... tako pricaju samo oni koji ni ne gledaju serije. slazem se, televisine serije su najbolje! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 19 Sep 2011 - 22:14 | |
| I meni! I glumci su uglavnom bolji i poznatiji. Telemundo ima dobrih serija, ali uglavnom dosadne... |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 1:57 | |
| Ne znam kakva je serija, jer nisam imao prilike da je pogledam, a najverovatnije ću sačekati da se pojavi na nekom drugom mestu, jer ovo što sada PINK radi - to je NEPOŠTOVANJE GLEDALACA i KLASIČNO IŽIVLJAVANJE NAD GLEDAOCIMA. Da li ste primetili da oni na svakih 5 - 10 dana POTPUNO menjaju programsku šemu :neke stvari se POTPUNO UKIDAJU, neke stvari se non- stop premeštaju ( i to u sve gore i gore termine), a vidim da su sad počeli opet da SAKATE i SKRAĆUJU epizode. Pa, gospodo, ako je vaš program NAJGLEDANIJI kao što kažete, zašto ga NON STOP menjate?Ako je nešto dobro, to se ne menja tako drastično i tako često kao što vi to radite. Ko tu koga laže? Hvala Bogu pa postoji Internet i čovek više ne zavisi od ljudi koji ne znaju šta hoće. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 1:59 | |
| |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 5:34 | |
| |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 5:39 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 5:55 | |
| Koliko malo trajeee, uzaas Nmg da verujem koliko kratko, samo dve scene i byeee, hah.x.DD |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari serije Tue 20 Sep 2011 - 7:28 | |
| Jedino objašnjenje cele ove priče je da im se PRVA opasno približila po gledanosti, a možda ih je čak i prestigla i sad ne znaju šta će. To je jedino objašnjenje za ovaj HAOS u PINKOVOJ programskoj šemi koji traje već nekoliko meseci. Jeste li videli koliko su bombastično najavljivali onaj kviz PORODIČNI OBRAČUN.I, šta se desilo? Od ove nedelje taj kviz je prebačen u 15h , što u prevodu znači DA NIJE IMAO GLEDANOST samo što to neće niko javno da kaže, ali to je i više nego jasno i sad sve što nema gledanost guraju u prepodnevne termine i u rano popodne, a predveče pokreću neke nove stvari, pa ako i one ne budu gledane - i njih će ŠUTNUTI u prepodnevne termine i program im je zato sve natrpaniji i sve haotičniji.Čudi me takav neprofesionalizam i tako glupa procena sa njihove strane.Ako nastave ovako - GOTOVI SU, i sami će zbog toga bizi krivi. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|