| Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... | |
|
Author | Message |
---|
TvYNovelasFreak TVNovele Novi član
Broj postova : 29 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Hehehe... Everywhere
| Subject: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Tue 11 Jan 2011 - 11:32 | |
| Izvinite nisam znala gde ovo da stavim.. :D admini ako vam smeta prebacite.. evo dokaz: [You must be registered and logged in to see this image.]Ja sam poludela kada sam videla.. msm i kada sam videla da mi je ustv. na nesto odgovorio.. jedva cekam.. cak i da ne dodje u Srbiju ja idem u Hrvatsku.. samo zbog njega.. mica moja mala.. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Tue 11 Jan 2011 - 11:41 | |
| Oduševiće se Mirela kad vidi ovo. xD Baš mi je drago što će nas posetiti. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Tue 11 Jan 2011 - 23:01 | |
| Wow Sooper...ja bih isla da ga vidim ali nmg :((( |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Wed 12 Jan 2011 - 1:12 | |
| ja umirem,aaaa vau |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Wed 12 Jan 2011 - 7:17 | |
| hahha. mogu da zamislim samo Mirelinu reakciju kad je videla to :D mislim da ce biti u prvim redovima da ga upozna :D hahah... super.. bas mi je drago sto neko misli i na nas ovde :D mada bilo bih mi draze da nam u posetu pored pabla dodju i sandra, geraldine :D |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Wed 12 Jan 2011 - 10:50 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Wed 12 Jan 2011 - 11:25 | |
| i ne znali je... za toliko te valjda znam... znam da obozavas juana :D |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 13 Jan 2011 - 6:45 | |
| Ne mogu da werujem.. ))) Nadam se da ce stw swariti.. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 13 Jan 2011 - 21:54 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Fri 14 Jan 2011 - 2:41 | |
| Ma ko se ne bi odusevio :D Hehehe! Joj on je meni nenormalno sladak, ja ga mnogo volim, i ako dodje potrudicu se da ga vidim! Ako ne uspem necu preziveti, i tako .. :D |
|
| |
TvYNovelasFreak TVNovele Novi član
Broj postova : 29 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Hehehe... Everywhere
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Fri 14 Jan 2011 - 3:41 | |
| Jao samnom i isto tako.. :D obozavam ga.. I moram da ga vidim.. :D :D jednostavno moram.. :D
|
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Fri 14 Jan 2011 - 4:22 | |
| I meni je presladak...... Ako dodje ja ne znam kako cu reagovati kad ga vidim,morace neko da me drzi za ruku da se ne srusim........ |
|
| |
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Fri 14 Jan 2011 - 6:48 | |
| Hahaha,posto cemo sve biti takve predlazem da intervenise neko od hitne : : |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Fri 14 Jan 2011 - 7:34 | |
| Slazem se sa tobom ......... |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Sun 16 Jan 2011 - 20:31 | |
| |
|
| |
Sanja94 TVNovele Novi član
Broj postova : 134 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Sat 5 Feb 2011 - 7:42 | |
| AAAA..ludilo...daj bože samo neka dođe! |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Sat 5 Feb 2011 - 9:18 | |
| Aaaaa umirem...aaaaaaaaaaaaaaaa Nadam se dolasku u Dubrovnik :DDDD
i drago mi je zbog vas,i vidjela sam ođe na forumu puno pozitivnih komenatraa o njemu,pa.. :DD |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| |
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Sat 12 Feb 2011 - 1:28 | |
| Znala sam za to. Citala sam u novinama, pa fino :D Drago mi je zbog njegovih fanova :D |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 14 Apr 2011 - 4:48 | |
| Aaaaaa ne mogu da verujem, sta bih dala da dodjee <3 :D |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 21 Apr 2011 - 0:15 | |
| avgust se priblizava |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 21 Apr 2011 - 0:43 | |
| ne znam ni ko je...ali drago mi jee... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 21 Apr 2011 - 2:02 | |
| - Quote :
- ne znam ni ko je...ali drago mi jee...
Glumac iz el Clona,glumi Saida,muza od glavne Jade. Jaoo kolovoz dolazi weeeee ! |
|
| |
*Iwona* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 904
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... Thu 28 Apr 2011 - 5:08 | |
| aaa to bi bilo bas extraa! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... | |
| |
|
| |
| Juan Pablo Raba dolazi mozda i u Srbiju.... | |
|